zaten ikimizden başkası yok galiba söyle baride sonrada sen sorarsınMeliss adlı üyeden alıntı
zaten ikimizden başkası yok galiba söyle baride sonrada sen sorarsınMeliss adlı üyeden alıntı
bana sorulanda araba tekerleği yoktu ama olsun sanırım mantık aynıdır,,
cevap sorunun içindeydi dimi?
yani fındık, kale ve arabadır herhalde... eğer doğruysa sıra bende :
Kıllı ağzını açtı
Çıplak içine kaçtı
Çorappppp Bende bunu biliyodum,sen ben ve chopper250 den başkası olmadığına göre söyleyim dedimMeliss adlı üyeden alıntı
aslında cevap ayakkabıydı ama olsun çorapta kabulümdürforrap adlı üyeden alıntı
Ayakkabı kıllımı Örnekler çoğalabilir ona bakılırsaKazak,t-shirt,atlet hatta boxer bile olabilir Ama o bilmecenin aslı çorap
haydin o zaman .. devam edelim. bekliyoruzforrap adlı üyeden alıntı
madem kimse sormuyo yine ben sorcam bana ne bana ne
Yaşlı bir adam ve karısı,televizyonda Gladyatör filmini izliyormuş.Yaşlılık bu ya adamcağız uyuyakalmış.İzlediği filmin etkisiyle,rüyasında kendini giotinde bağlı olarak gömüş.Yani idam edilmek üzereymiş!Tam adam rüyasında bu sahneyi görürken,film ilgi alanına girmediği için yanında örgü ören karısının şişinin arkası adamın boğazına değmiş!Adamın rüyasındaki sahne ile bu etki birleşince adamcağızın kalbi bu heyecanı kaldıramamış ve adam kalp krizi geçirip ölmüş!Karısı arkasından çok ağlamış!
Buraya kadar tamam, peki mantık hatası nerede?
gladyatörler zamanında giotin varmıydı??desem dil herhaldeMeliss adlı üyeden alıntı
adam mademki uykusunda ölmüş sen bu rüyayı nerden biliyon.
korkutma bzi kardeşiiiim
eskici adlı üyeden alıntı
...tebrikler doğru cevap,, sıra sende hadi bakalım
madem öle sorim bakalım.
Şöyleki; oldukça varlıklı bir adam yanında çalışanları test etmek için bir kitabın arasına yarısı dışarda kalıcak ve açıkça görülecek bişekilde 100 ytl lik bir para koyar. Ve kitabıda ortalık bir yerde bırakır. Daha sonra geldiğinde kitabın bıraktığı yerde olmadığını görür. Çalışanlarını çağırır ve kitabı ve parayı sorar.
Aşçı zaten salona girmediğinden konudan bihaber. kahya kitabı gördüğünü ve hatta 39 ve 40. sayfalar arasında parayıda gördüğünü ve hiç dokunmadığını söyler. hizmetçi kız ise kitabı kitaplığa kaldırdığını anlatır. adam kitabı almak kitablığa doğru döner ve ansızın geri dönüp kahyaya parayı sen çaldın der. bunu nasıl anlamıştır.
haydin kolay gelsin.........
Günaydın arkadaşlar, ne güzel bir gün ve gene işteyiz.Sizlereçalışırken aldığım keyfi anlatamam hele yaz ortasında Düşünsenize şimdi insanlar güneyde sıcaktan bulanıp kendilerini denize atıyorlar ,biz ise klimalı iş yerlerimizde serin serin çalışıyoruz demi hadi bakalım gelsin bilmecelerr
hiç dokunmadığını söylüyorda sayfa numaralarını nasıl biliyoreskici adlı üyeden alıntı
yaklaştın ama olmadı be dostum.
buarada bizm işyerinin klimaları bozuk
koskoca şirket ama sıcaktan yanıyo resmen
melissssssssss hadi nereyesineskici adlı üyeden alıntı
burayayum ,,, vııyy bende seninle aynı cevabı verecektim,,,chopper250 adlı üyeden alıntı
adam hangi sayfada olduğunu sormuşmu ki kahya söylüyo,, çıık kesin böyle bişi..
bu arada bizimde klimamız var oohh püfür püfür çalışıyoz,, eskici senin adına üzüldüm , bence en kısa zamanda işyerinize klima yaptıttırın
küçük bi ipucu ; sayfalara dikkat
pek küçük olmadı ama
bu arada bizimde klimamız var oohh püfür püfür çalışıyoz,, eskici senin adına üzüldüm , bence en kısa zamanda işyerinize klima yaptıttırın
gelde bunu patrona anlat
ya ayıptır sorması ama şu alıntıları nasıı yapıyonuz
para zaten açıkça görünüyorsa neden kahya 39 ve 40 ıncı sayfadan bahsediyor??
tek bir sayfa arasına para girermi. 39 ve 40 tek bir sayfa dilmi
nie ayıp ossun? sağ alt köşede küçük harflerle "alıntı" yazıyo,, her nikin altında var ondan, kimden alıntı yapmak istiyorsan oraya tıklıyorsun..eskici adlı üyeden alıntı
meliss çok teşekkürler
chopper 250 doğru cevap
eee sıra sende
düşünen file ne denir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)