senna adlı üyeden alıntı
sıra sende
senna adlı üyeden alıntı
sıra sende
1 3 4 7 sayıları ile 24 sayısını elde ediniz...
7+4=11senna adlı üyeden alıntı
11+13=24 doğrumu
beşi beş kuruşdan beş yumurta kaç para eder
bu iğrenç espiyi yapmayayım yapmayayım dedim ama dayanamadım ama yinde bu soru karşısında durup düşünen insanlar bilirim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
5 kuruş eder 5x 5x den 5x tane kac para eder
yanlış... ya bu iletilerde niye en az 10 karakter olcak ya sinir oldum...chopper250 adlı üyeden alıntı
cok merak ettım ben bunu
3+1=4senna adlı üyeden alıntı
4x7=28
28-4=24
5 kuruş Hakkaten yapmasan daha iyiydixxxxx adlı üyeden alıntı
3+1=4
4x7=28
28-4=24
alıntı:forrap emege saygı lutfen
yapma yaw,bende buldum diye seviniyodum,peki arkadaşlarınki doğrumu?senna adlı üyeden alıntı
5 kuruş muhabbetine diyorsan inan bana görmemiştimSenin olsun adamım ne demek zaten çok geyik bi soruyduAma sende benim işlemime sahip çıkma sakın Emeğe saygı...DevilRider adlı üyeden alıntı
v.6.(20) / 5.(50) / 6.(40).ıllı / 6.r(40).6.9.6şl.6.r / h.(50).p.82 / ş.2.m.92 /5.unu.9.6 /(20.)6.p.6.rl.6.r /h.(50).rh.6.l.9(50)
ATAT3R(40) 8(50)N ÖLM(50)92N
Bu kısım Atatürk Sen Ölmedin ya da ölemezsin gibi bişey mi oluyo Evet evet ölmedin oluyo sanırım...chopper250 adlı üyeden alıntı
doğru ama yöntemide yazforrap adlı üyeden alıntı
rakamların başharflerini kullanarak yazılıyor. tabi bu basitti . araya çarpma,bölme gibi şeyler koysaydım biraz zor olurdu
Vallaha herhangi bi yerden bakmadım,ilk kez gördüğüm bişey sadece mantık yürüttüm ve çeşitli denemeler yapıp sonuca ulaştım...Baktığımda belirdi aslında gerçekten öyle elle tutulur bir yöntemle yapmadım 8(50)N bölümünde mesela 50 ye denk gelen yerde sıfırı saymadım drek 5 olarak alfabenin 5. harfini düşündüm sonuç E idi.Sonra E yi yerleştirdim orda ve bi sonraki ÖLM(50) kısmında.O şekilde çeşitli denemeler yaparak buldum...chopper250 adlı üyeden alıntı
Ben yazdıktan sonra yöntemide yazmışsın,senin yazını görmeden yazdım yeminle
Tebrikler dostum,şimdi sıra sende.hadi bir şey sorda kafayı çalıştıralım heheheforrap adlı üyeden alıntı
Teşekkürler...Maalesef benim aklıma şu an bişey gelmiyor...Siz devam edin,ben bulunca bişeyler katılırım soru sormayachopper250 adlı üyeden alıntı
Bu arada senna gelince sorduğun 24 ile ilgili sorunun cevabının benim yazdığım olup olmadığını söylersen sevinirim
bu soru zor yaaa bana kolay soru sorunb mesela 2x2=5
Arkadaşlar kusura bakmayın dışarı çıkmam gerekiyordu kimse bişey yazmadanda cevabı vermek abuk olurdu değilmi?gt06 adlı üyeden alıntı
Aslında abuk olmazdı çünkü soru zaten abuk ve bu sebeple sabuk cevabına geliyoruz:
Sarılık olmuş aptal bir kar tanesi
her sayı 1 kere kullanılmış doğrudurdur..forrap adlı üyeden alıntı
diğer bir çözüm şuydu:
3!=6
7-4=3
3+1=4
4x6=24
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)