senna bir geldin pir geldin,,, yalnız doğru söyle sen bunu kendin mi çözdün yoksa arakaldın mı biyerden ??senna adlı üyeden alıntı
senna bir geldin pir geldin,,, yalnız doğru söyle sen bunu kendin mi çözdün yoksa arakaldın mı biyerden ??senna adlı üyeden alıntı
hehehe .geziler ve aktiviteler dışında kalan zamanda kolestrole iyi geliyooxxxxx adlı üyeden alıntı
haydi devamm o zaman .şimdi dikkatle okuyum bakalımm
Bir tabakta 7 tane portakal var. Bu portakalları, 7 çocuğa birer tane bütün portakal vererek paylaştırın ve hâlâ tabakta bir portakal kalsın?
hıımmm, sanırım buldum,, eğer tabakta portakal kalmasını istiyorsak, ozaman son portakal çocuğa tabakla birlikte verilir....chopper250 adlı üyeden alıntı
nasıl doğrumu acep???
bravo meliss merak ettim acaba madenlerimiz aynı adresmiMeliss adlı üyeden alıntı
falla bilmiyorum,,, ama bu soruyu tamamen mantık çerçevesinde çözdüm,, kopya falan çekmedim... diğer ikisindede çekmemiştim valla....chopper250 adlı üyeden alıntı
1- bazı sorular çok basit ve artık herkesin bildiği şeyler. Ör: portakal..
2- altın sorusu küçüklüğümden beri bildiğim bir şeydi zaten..
zamanında az takvim yaprağı arkaları okumadık...
az bilmece bulmaca yutmadık...
az bilim teknik okumadık... dersem yalan olur, az okudum bilim teknik... :D
tebrikler. Devamını dileriz ...bak şimdi soruyaasenna adlı üyeden alıntı
Yılın kaç ayında 'otuz' gün vardır?
haydi kafalar duvara lütfen. ama yavaş vurun..
bu nasıl zormuMeliss adlı üyeden alıntı
11 ayında..
evet subat haric bütün aylarında 30 gün vardır. br soruda ben sorayım hazıl gelmişken 3 dingili olan bir kamyon1nci dingil ön kabutun altında diğer ikiside kasanın arkasında standart bir kamyon yaklaşık 100km lik bir yola gidiyor ilk viraj sol tarafa doğru iki defa da sağa doğru viraja giriyor 100km bittiğinde kamyonun hangi tekeri diğerlerinden en az döner =?
sanırım, herhalde, galiba, zannımca....
yedek lastik hiç dönmez......
sanırım bilen soruyor değilmi?
soğuk bir bilmecede benden gelsin o zaman:
Genellikle kişlari görülen yerden yukarıya doğru çıkan küçük sarı şey nedir?:
anaaa noluyo burda, 1-2 saat çıktık,, 2 soru kaçırmışız,, bu arada chopeer250 senin soru çok basitti ,, şimdi son soruya odaklanalım bakalım...
hııımmmmm.....
küçük sarı şey,, küçük sarı şeyy,,,
solucan?
kibrit alevigt06 adlı üyeden alıntı
okey, birazdan geliyooMeliss adlı üyeden alıntı
nedir ya bu allah allah!
pazarcı mahmut un (hayde apla limona gelll )deyipte havaya fırlattığı limon dildir heralde
hadi meliss ,ne bunun cevabı destekk
yaw düşünüyom düşünüyom bulamadım,, işyerimdeki bütün arkadaşlarada sordum yok yerin dibinden çıkan bişimi acaba??chopper250 adlı üyeden alıntı
ahh bu sefer acıdı
aha soruyu soranda gittii
duvara buyrun
bilmecenin sahibi çıktığına göre başka bilmeceye geçelim. o dönünce sarı şeye devam ederiz
İki kişi yolda karşılaşıyorlar. Küçük olan, Büyüğün öz oğludur. Ancak büyük olan küçüğün babası değildir. Bu nasıl olur?
chopper250 adlı üyeden alıntı
Çünkü büyük olan küçüğün annesidir hocam
KARANLIGA KUFREDECEGINE BIR MUM YAK!!!
yaw arkadaşlar,ya ben çok sazanım yada siz çok akıllısınız?DERPRINZ adlı üyeden alıntı
bravo size, simdi siz sorabilirsiniz bizlere bir bilmece
ama istemezseniz başka arkadaşlar da sorabilirler
kendimi minübüs muavini gibi hissettim yaww. sanki yolcu topluyoruz. şşiittt kimse yokmu bilmece sorcek..hadi yaw nereye kayboldu millet??
anlaşıldı burada iş gene bize düştü peki o halde buyrun arkadaşlar
Ali, Veli'nin tam karşısında duruyor. Ancak Veli, Ali'nin tam karşısında değil. Neden?
ayyyyy... çünkü alinin sırtı veliye dönük...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)