başka soru soran yok mu ki?
Ben de onu bekliyorum.. Sorun da cewap werelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Size genel bir soru
honda cbf 150 motosiklet hiç durmadan kaç km gidebilir?
tabi bunun içinde üzerinde olan sürücüde dahil.
nasıl soru ama....
98 Beygir.....
üzerinde sürücü varken 127,5 km. gider.
üzerinde sürücü yokken cbf 150 nin kapasitesine bağlı
uzerinde mete_han abi varsa 40-50'de takilir
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bana bir CBF150 verin cevabı söylerim.
May the Force be with McLaren Mercedes
genel bir soru ama mesela cbf 150 ye bindin benzin paranda var çıktık doguya dogru kaç saatte kaç km yol yapabilrisn yani kaç saat motor üzerinde belirli aralıklarla dinlenip yol alabilirsiniz,mola en çok 25 dakika
hadi amaa cevaplar nerdee...
98 Beygir.....
Ahh ahhh bir zamanlar bu topicte birbirimize ne sorular sorarmışız... tekrar canlandıralım bu topiği... hatta ilk soruyu da ben sorayım(soru ödüllüdür )
TAHIL - _ _ -
KELEPİR - _ _ -
MÜTEHASSIS - _ _ _ -
TOPAL -_ _ _ -
KİLOLU - _ _ -
SUAL - _ _ -
_ _ _
En alttaki üç boşluğa ne geleceğini bulun.
NOT: soruyu bilene, yemek ısmarlanılacaktır..
cevap veriyorum yanıt yok.
Kimse ilgilenmiyor mu soruyla çokmu zor bir soru yoksa bakanmı yok.. neyse napalım kaderimize küselim
ilgileniyorum da durum vahim.. cevabı merak ediyorum.
hakkatten zormuş yaw
ama çalışmalara devam edeceğim
Nil
Denizli uzak gerci, yemek isi nasıl olur bilmiyorum
Comfirmation Bias
Evet cevap NİL.. ama nasıl bulduğunu söylememişin.. onu da ben söyleyeyim:
TAHIL - _ _ - EkiN(4)
KELEPİR - _ _ - UcuZ(4)
MÜTEHASSIS - _ _ _ - UzmaN(5)
TOPAL - _ _ _ - AksaK(5)
KİLOLU - _ _ - AğıR(4)
SUAL - _ _ - SorU(4)
SorU: En uzun akarsu
Cevap:Nil
Not: o zaman sen şimdi bir restauranta gidiyorsun, bir güzel yemeğini yiyiyprsun, hesabı da benim adrese yolluyorsun.. ben ödicem
öle zor olur, pizza pizzadan siparis verelim senin pc den, gidicek adresi benim adres yazarız, ödemeyi burdan yapıcam diyerek kendi adresini verirsin. Ama call center dan yapsak daha mantıklı olur belkide olmuyordur. Emin deilim. Hadi bi ugras bakalım söz sonucta bu
Comfirmation Bias
Ya şimdi kem küm ıghhh mıghh .. şimdi bikerem, sen, soruyu nasıl çözdüğünü anlatmamışsın, oyüzden bu sayılmaz artık bir dahakine
vay be.. soru garipti.. çözümü dahada garip.... soruyu soranada cevabı bulanada kocaman BRAVO.. anladım ki yeni nesil fazlaca zeki oluyor canım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)