kusura bakmayın dün evde internet toktu giremedim ama helal olsun arkadaş doğru cevaplamış tebrikler.... :
Peki taşimasu değirmene giderken annesine ne demiş..??????
kusura bakmayın dün evde internet toktu giremedim ama helal olsun arkadaş doğru cevaplamış tebrikler.... :
Peki taşimasu değirmene giderken annesine ne demiş..??????
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
alın size soru: chopper250 kendi isteği ile siteden ayrılmış neden
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
5x tehdit etmiştir.
May the Force be with McLaren Mercedes
neden mi bunu size ben söyliyim bende reha arkadaşımla tanışalı daha 2 saat oldu bana derdini anlattı ben dinledim ve reha arkadaşımı başka bi siteye davet ettim ve kabul etti. ilk önce sizden bu topigi canlı tutmanızı istedi sonrada özellikle ===melis=== arkadaşımıza selamını ve tüm motorcu arkadaşlarıma selamlarımı ilet dedi ve ayrılma sebebide insanların rahatckonuşamadıgı,tartışamadıgını ve YÖNETİMİN SERTLİGİNE çok sıkıldıgını söyledi ve bende bu mesajını sizlere iletmemi istedi.. herkeze teşekkürler...
ŞİMDİ DEVAM EDİYORUZ SORU VE CEVAPLARA
temel bigün tren istasyonunda mekanist olarak işe başlıyor bir zaman iki zaman epey bi zaman geçiyo aradan ve şefi temeli çok sevmiş ve işini rahatlatmak için temeli hızlı trene makanist olarak atama yapıyo. ordada bi süre çalıştıktan sonra temel kaza yapıyo treni raydan çıkarıyo ve trende ki 400 kişi ölüyo ama temel şans eseri kurtulur ve şefin yanına gidiyo olayı anlatıyor şefim diyo: tren istasyonundan çıktım hızımı 150 yi getirdim sonra baktım adamın biri önümde duruyo sonra....
tren devriliyor NEDEN ....
98 Beygir.....
Rehanın ayrıldığından şimdi haberim oldu,, çok üzüldüm bence değerli bir arkadaştı, niye bu sıralar herkes, bir bir ayrılmaya başladı anlamıyorum. tabi herkesin bir bildiği mutlaka vardır ama bu durum geride kalanları gerçekten üzüyor
bu arada Cihan selamını ilettiğin için çok teşekkür ederim,, bizdende kendisine, selamlarımızı ilet lütfen ve kendisine deki : " sorduğumuz bilmeceler kendisine zor geldiği için siteden ayrılmış " diye bir duyum aldığımızı söyle...
Reha'nın ayrılmasına bende çok üzüldüm...Kendi seçimi siteyi terketmek ama keşke böyle olmasaydı.
CİHAN sanada teşekkürler selamını bize iletip,durum hakkında bize bilgi verdiğin için.
Bunuda mutlaka ilet kendisine,biz böyle duyumlarda aldık,bilmiyoruz artık hangisine inanalım
Kendisine çok iyi baksın...
Cihan sorunun cevabı,yoksa o önüne çıkan adam değilde başka birşeymiymiş
CİHAN'ın sorduğu soru aslında farklı versiyonları da olan bir fıkradır.
Temel makinistmiş. Bir gün trenle giderken bir bakmış rayların üstünde bir adam. Kendi kendine düşünmüş "Bu adamı ezmemek için yoldan çıksam arkadaki 250 yolcu ölür. Yok raydan çıkmayıp bu adamı ezersem de adamı ezmiş olurum." Derken Temel kararını vermiş.
Ertesi günkü gazete manşeti şöyleymiş.
"Tran kazası!!! 251 kişi ve makinist öldü"
Sorunun cevabı. Temel yoldaki adamı ezmeye karar vermiş, adam raydan kaçmış, Temel kararından dönmemiş.
Hımm demek öyleİyi o zaman sorulara devam,kalmadı mı yoksa sorunuz
Sorum yok hakim bey. Tanık iddia makamının .
Çoğu arkadaş yok ortalıkta ya,topici canlı tutmak git gide zorlaşıyor.Shyama olsun diğerleri olsun,başlangıçta daha çok kişiydik...Water gel seninle kavga edelim de topicin reytingi artsınSenin için şöyle böyle diyorlarmış doğrumuAslında sen renkli su değilmişsin de sulu boyayla kendini boyamışsın bilmem ne Senin için renkli su değil şebeke suyu diyenler bile var
Doğru
ben onu bilmiyorum ama benim bildigim sorunun cevabı şu: tren istasyonundan çıktım hızımı 150 yi getirdim sonra baktım adamın biri önümde duruyo sonra....
tren devriliyor...temelin şefi diyoki temel adamı ezseydinde trendeki 400 kişi kurtulsaydı olmaz mıydı .temel hemen cevabını veriyo şefim diyo valla billa bende siz öyle düşünürsünüz diye adamın peşinden gittim adamda raydan çıkınca siz kızarsınız diye adamı ezmeye çalıştım sonra tren devrildi ama adamı ezdim yani...
98 Beygir.....
Aynı olayın farklı tezahürü. En son ben bildiğime göre ben de bir fıkra uyarlaması yapayım. Çok eski fıkradır. Hadi alın çorbayı, karıştırın zihinleri.
Soruyu bilenden açıklamasını da istiyorum.
Saridur, kafestedur, öter. Haçan nedur?
Ben bunu biliyorum Water söyliyim miYoksa başkalarına mı kalsın?Daha önce okumuştum...
Cevaplarsan fıkrayı da anlat .
Ohooo sende çok şey istiyorsun
İlyas ile Temel karşılıklı oturmuşlar sohbet ediyorlarmiş.Konuşma sirasinda kimin daha zeki olduğuna gelip dayanmiş ve iki usak birbirine bilmece sormaya karar vermiş. İlk bilmeceyi İlyas sormuş:
- "Saridur, kafestedur, öter... Pu nedur, pill bakayrum..."
Temel hemen,
"Kanaryadur" cevabini yapistirmis.
Fakat Ilyas hayir anlaminda kafasini kaldirir. Temel, birbiri ardina bütün kuşların adını sayıp döker. Fakat her seferinde İlyas hayır deyince pes etmek zorunda kalır.İlyas büyük bir sevinç içinde,
- "Haçan insan hamsiyu pilmez mu?" deyince Temel hemen atilir.
- "Hamsi saru deyuldur ki?"
İlyas;
- "Boyamusumdur.."
Temel;
- "Kafeste midur?"
İlyas
- "Koymisumdur.."
Temel :sasirur "Peku öter mu hamsi?"
İlyas;
- "O da aldatmacasidur isin daa!.."
İşte fıkrasıda böyle.Tamamını hatırlayamadığım için bazı kısımlarını(ucundan azıcık) başka yerden baktım.Açıkcası bu fıkrayı ilk okuduğumda beğenmemiştim.Hoş hala da beğenmiyorum
Fıkra bu kadar zaten, nereyi kısaltacaksın ki? Ben de güzel fıkra diye koymadım hem, bilmecesi için koydum, he he he.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)