İşte beyin fırtınası:
Köfte ile möftenin farkı nedir?
İşte beyin fırtınası:
Köfte ile möftenin farkı nedir?
May the Force be with McLaren Mercedes
onu diyen çocuk mocuktur
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Yanlış... Denemeye devam...
öylediiiiiiiir
al o zaman sana bi de şöyle insanı yaran bi diyalog
şampiyonlar ligi maçı başlıyacaktır son hazırlıklar yapılır o sırada hakan şükür fatih terimin yanına gelir ve olayı tüm ekran başındakiler naklen izler
hakan şükür: -hocam kıyma ile mıyma arasında ne fark vardır
fatih terim: -git başımdan hakan konsantre olmaya çalışıyorum
hakan şükür: -?*\!'^+%&/()=
ben doğru cevabı bilemedim ama bende sormak istiyorum
41 tane öküzümüz var
bunları tek olmayacak şekilde(çifter çifter) kazıklara bağlamak istiyoruz
kaç tane kazık gerekir
Köfte kıymadan, möfte mıymadan yapılır
Arkadaşlar bir soru bitmeden ikinciyi sorarsanız karışıyor ama...
Forrap bilmiştir. Ben diyorum hep bir soru bitmeden yeni soru sormayın, hatta soru cevaplansa bile cevabı bilen soru sorma hakkını kazanır diyorum (kaldı ki ben topiğe geç gelenlerdenim) ama nafile. Nato mermer, nato kafa.
bırak şimdi onu water öküze gel (titrek smile)(dil çıkaran smile)
özür dilerim bende hep bunu savunuyorum önceki sayfalara bakarsanız ama birden tutamadım kendimi özür dilerim
af edin
Cevabı bilenin sorması hadi neyse de bir sorunun bilinmeden başka bir sorunun sorulması iyice karıştırıyor etrafı.Benim şu an soru gelmiyor aklıma,sormak isteyen varsa sorabilir,ya da öküzden devam ederiz isterseniz
iyi akşamlar arkadaşlar.topiğimize renk katmışsınız gene teşekkür ederiz .köfteden sonra ne vardı . öküzmü geliyor .hadi ustaoğlu 4840 in sorusuna yumulalım .iyi eğlenceler
Ben bu öküz sorusunu anlamadım. Her kazığa sadece ve sadece 2 tane öküz mü bağlanacak? Yoksa her kazığa en az 2 öküz bağlanması mı isteniyor? Bir öküzü iki farklı kazığa bağlayabiliyor muyuz (Hani öküz aşırı kuvvetlidir, zaptetmesi zordur falan) (dil çıkran sımayli)?
Not: Köfteyi forrap cevapladı zaten. Sakıncası (ve forrap'ın itirazı) yoksa öküzden devam edelim derim.
ustaoglu4840 benim köfte,möfte sorusuna verdiğim cevap doğru.
Öküzden devam ediyoruz arkadaşlar Yani senin sorundan ustaoglu4840
41 i 2 ye bölsek 20.5 yapıyor nasıl olcek
siz düşünün ben bu arada yatacağım ama beni af ettiniz mi rahat rahat yatmak istiyorum
Eee, soruda anlamadığım kısımlar vardı. Affettiniz mi diye soracağına onları açıklasaydı ya? Tüh .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)