Selam ArkadaŞlar. Ben Mersİnden... Meclİse Bİr Mektup Yazdim. Dedİmkİne; Ben Motorumla Evlenmek İstİyorum. Kanunİ DeĞİŞİklİk Fİlan Yaparmisiniz Dİye. Cevap Beklİyorum. Bu Arada Araniza Katilan Bİr Motomanyak'i Kabul Edermİsnİz?
Selam ArkadaŞlar. Ben Mersİnden... Meclİse Bİr Mektup Yazdim. Dedİmkİne; Ben Motorumla Evlenmek İstİyorum. Kanunİ DeĞİŞİklİk Fİlan Yaparmisiniz Dİye. Cevap Beklİyorum. Bu Arada Araniza Katilan Bİr Motomanyak'i Kabul Edermİsnİz?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
beyazpeynir
gel gelde sende kafayı ye bizim gibi.pekte açıkmışa benzemiyorsun ya neyse
oh be ne ala memleket bende millet nerede diyorum bir baktımki başka bir topikte üçgen sayıyorlar en baştada meliss .işte buna ihanet derler. bende kendimi öldüriyimde choppersiz kalın bakalım.
dışınya ahhh fani dünya elveda mel...... sonuna nefesim yetmedi
şişt hadi dönün yuvanıza bea allah allah
Selam herkese
Melis o nasıl sorudur öyle, şaşı oldum bakmaktan, bi şekil mi çıkacak acaba bazı kelimelerden bişi mi çıkıyo acaba diye kafayıı yiicem
Ama yine de cevap veriyorum kırmızı ve büyük punto
Evet onu bende gördümBu ihanet gerçektende Bunun bir yaptırımı olması lazım,bir ceza...Topicin köşesinde duvara bakarak 1 saat tek ayak üzerinde dursun mesela...Ya da sayfaya 5.000 defa "Bir daha bu topic haricinde sitede başka yerde bilmece cevaplamıycam" yazsın(kopyala yapıştır yapmadan)
Geyik bi yana soru hakkaten zor,düşüne düşüne vücutsal fonksiyonlarım değişti
SİZE BİR SORU SORAYIM MI? dersem, bir soru sormuş sayılır mıyım?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
dur önce şu sorunun cevabını alalım. Melissssssssssssssssssss, hadi gel artık hava karardı
ha ha haaa,,, yaa acaip güldüm yorumlarınıza
aşkolsun ne ihaneti,, öyle gözüm takıldı, zaten bilemedim bile üçgenleri
peki sözz bidaha yapmam
bu arada harbiden zor soru sormuşum galba kimse cevap vermedi...
oohhh canıma değsin
eğer hepiniz pes ediyorsanız cevabını söyleyeceğim...
oohhh canıma değsin
eğer hepiniz pes ediyorsanız cevabını söyleyeceğim...
hı kapımı çaldı yooo sütçü 1 kilo peynir ver lütfen ama pilav koyma.cırtt ayşe teyze. vadaaaaaaaaa
anlaşıldı Reha bu soru seni bayağı bi kasmışa benziyo , reklamlara girmişsin o zaman bende cevabı söylüyorum hazır olun :
yazıyı bir kez daha okuyun....
aslında bir şaşırtmaca var..
ilk okuduğumuzda bizi anlamıyla ilgili bir şeyler düşünmeye yönlendiriyor..
ama gerçek şu ki her kelimeyi tek tek incelediğimizde tek bir şey karsımıza çıkıyor....
ALFABEDE 29 HARF VAR..FAKAT BU YAZININ İÇİNDE 1 HARF YOK..
O HARF TE '' N '' HARFİ...
ÖZELLİKLE SESLİ OKUDUĞUMUZDA bunu daha kolay farkedebiliyoruzz
bütün cihan bir araya gelse bilen çıksın eğer taksimde kişnemezsem eh bende reha değilim
yarınki hürriyet gazetesinde motosikletli bir genç taksimin göbeğinde kişniye kişniye bakırköy ruh ve sinir hastalıkları ana travmatoloji bölümüne kaldırıldı. yapılan tetkiklerde kafatasında sert bir cisme vurulmasından mütevellit birçok çatlaklar tespit edildi. hasta ikide bir mel mel diye sayıklıyordu ve ensonda lis lis diyordu
olmadı ki.
ben düşünmüştüm bi harf eksik olabili diye. ama "j" de olmayınca değidir demiştim.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Bu seferde PES diyorum ama yuh manasında pes,yok Lebron James O kadar uç bi soru da sorulmaz ki kardeşimSaçlarım döküldü düşünmekten Melis merak ettim sana bu soruyu birisi mi sordu yoksa bir yerden mi okudun,eğer bir yerden okuduysan veya birisi sana sorduysa merak ettim doğru cevap verebildin miBu ne sapık bir sorudur yaaa İyi iyi hiç üzülmedim bilemediğime
Allah ım yaaa. ben sabahtan beri bunun için mi kafayı sıyırdım. sağdan baktım soldan baktım. word e yazdım koyulaştırdım bütün harflerin yerlerini bile değiştirdim. komaya girmek üzereydim de Allah tan cevap geldi
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Meliss kitle imha silahı gibisin vallaha Bir soruyla 3-5 kişiyi birden intihara teşebbüs ettirme kabiliyetine sahipsin
Eeee devam edelim mi sorulara?Melis sen soracaksan lütfen biraz daha basit şeyler sor
ben bu soruyu bir yerlerden arakladım içiniz rahat olsun bende bilememiştim hatta cevabı öğrenince "yuh" demiştim,,
ya bende şimdilik soru kalmadı,, biraz araştırma yapıp sonra biryerlerden araklamam lazım,, ben sıramı Trenoxa devretsem,, bide onun sorularına bakalım... evet trenox ben sıramı sana veriyorum.. ama lütfen benimki kadar zor sorma
Topic'te "j" skandalı!...
"j" harfi nerede?..
Bazı kesimler tarafından dışlanarak nedensiz bir şekilde "esnek harf" olarak kabul görülen "j"nin bu şekilde dışlanmasıyla Türk alfabesi 28 harfe düşme tehlikesi yaşıyor. Buna "o" şimdi asker saçmalığının da bir gün eklenme olasılığı harf sayımızı "kritik bölge" olarak adlandırılan 25 barajına iyice yaklaştırmış olacak. Uzmanlar gelişen olayların basit bir 'günü kurtarma' çabasından ibaret olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını belirtse de halk tedirginliğini koruyor. Olay, önümüzdeki günlerde yetklilerden gelecek cevapla kesinlik kazanacak.
(Off yaa.. ne diyorum ben!.. Uykum mu var ne!)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)