Yeni soruyu kim soruyor şimdi?
Yeni soruyu kim soruyor şimdi?
May the Force be with McLaren Mercedes
neden doğru değil bea
kardeşim bu soruyu bana sormuştu ve ben bulamadım bana doğru cevabı söylemişti bende buraya yazdım neden olmuyoooo
günaydın arkadaşlar.işte tatil bitti ve çok sevdiğim işime geri döndüm
yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz dedikten sonrakaldığımız yerden devam etmek için sıradaki arkadaşımızı sorusunu sormak üzere davet edelim.hepimize başarılar dilerim.....reha
Temel, dolma kalemiyle mektup yazarken birden çok hizli yazmaya baslamis. Neden?
Kaldığımız yer tam olarak benim sorduğum soruydu zaten,biz devam ediyorduk yani Neyse...
skyline maalesef o da doğru değil Aslında bir mantığa verilen cevaplarda doğru sayılır yani mantıken öyle ama tam olarak doğru değil.
Doğru cevabı kimse beklemediğine göre cevabı vereyim madem,yoksa ortalık bir sürü cevapsız soru kaynıycak.
Tam cevap Kafasını ıssırararak kopartıp öldürmek olacaktı şeklinde olacaktı
Dediğim gibi aslında diğer cevaplarda mantıken doğru sayılır ama bilmecenin tam cevabı yukarıdaki gibi
3 cocuğum var.Birincisi benim yaşımın ilk rakamı yasındadır.İkincisi benim yaşımın ikinci rakamı yasındadır. Üçüncüsü bu iki rakamın toplamı yaşındadır. Hiçbirinin yaşı aynı olmadığına göre ve hepimizin yaşları toplamı 45 ise benim yaşım kaçtır.
Düşünen file ne denir?
en yukardaki iptal
Mesajlara eklenti yaparken problem oluyor bu gün bende mecburen flood yapıcam
2. Sorduğun bilmecenin cevabıda Filozof Zaten vardı sanırım bu soru ama neyse işte cevap filozof
27 yaşındadır bence
1.çocuk 2 yaşında
2.çocuk 7 yaşında
3.çocuk 9 yaşında
anne 27 yaşında
===============
45 yaş
puahaha bildim
beyler siz nasılbiliyorsunuz bu işin ustası olmöuşunuz veya gogleden arama yapmısısnız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)