bende sizleri özliyecem sen devam et şimdi sor bakalım şu kafakırdıran lardan bir taneMeliss adlı üyeden alıntı
bende sizleri özliyecem sen devam et şimdi sor bakalım şu kafakırdıran lardan bir taneMeliss adlı üyeden alıntı
geliyor bomba
b i ü d b a y s ?
soru işaretli yere hangi harf gelmelidir?
KOLAY GESSİN EFEM....
Benim süper! sinekle ilgili soruma eskici doğru cevabı vermiş.
Bu soruya sineğin sonsuz gidiş gelişlerini kafasından toplayıp 1 dk. içinde cevaplayan bir deha vardı ama adını unuttum. Çok ilginç.
EDIT: D mi?
9'un D'si???
efet doğru cevap,, falla bravo bu ne hızdemonicdreams adlı üyeden alıntı
Ne iş yaptığımı bilseydin buna hiç şaşırmazdın.Meliss adlı üyeden alıntı
Geyik sorularda sorabileceğimize güvenerek bir soru daha yazıyorum. (Aslında yazmıyorum... ctrl+v bu sefer ki)
Bir odada iki arkadaş bulunuyorsunuz. Arkadaşınız size şöyle bir soru yöneltiyor.
"Benim bu odada oturamayacağım bir yere oturabilir misiniz?"
Odanın içerisinde öyle bir yer var mıdır? Neresi olabilir?
demonicdreams adlı üyeden alıntı
[QUOTE=demonicdreams]Ne iş yaptığımı bilseydin buna hiç şaşırmazdın. ne iş yapıyorsunuz. tahmin edeyim
1/ matematik öğretmeni
2/ bilgisayar programcısı
3/ nasa çalışanı
4/ beyin cerrahı
5/ bilmece yazarı
6/ avukat
7/ ev adamı
8/ hiç biri
gerçekten ne iş yaptığını çok merak ettim,,demonicdreams adlı üyeden alıntı
arkadaşımın oturamayacağı yer dizinin üstüdür sadece
doğru mu?
Melissssssssssssssssss
Evet cevap doğru..
Yaptığım işe gelince Sorunun cevabını bilmekle uzaktan yakından hiç bir ilgisi olmayan bir iş yapıyorum. İşimi vurgulamamın sebebiyle ilgili olarak, sadece dikkat dağıtmak üzere saçmalayan ve bunu bir şekilde başaran bir geyik adamı diyelim Yani şifre kırıcı türünde biri değilim
Evet... sıradaki soru?..
ben bildiğim için sanırım sıra yine bende
7
8
9
10
11
sayılarını kullanarak 123 sayısına ulaşabilirmisiniz?
(bütün sayıları sadece bir kez kulanma hakkınız var.)
130 a ulassam:??:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
YA BENİDE GÖTÜÜÜRRRRR. YAAA SENDE GİTMEEEchopper250 adlı üyeden alıntı
TAAATTTİİİLLLL İSSTİYOOOMMMM
KARDEŞİM SEN ÖNÜNDEKİ İŞE BAKSANA BAK PATRONA SÖLÜCEM SONRApraetorian adlı üyeden alıntı
BU ARADA HOŞGELDİN KOMŞU
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
evet sadece dört işlem yapılacak... zor geldi galbademonicdreams adlı üyeden alıntı
maalesef olmazzzz,, illede 123praetorian adlı üyeden alıntı
Yapamadığım için büyük bir hayalkırıklığı yaşıyorum. Aklıma gelebilecek her yolu denedim. Bölenlerinin sadece 3 ve 41 asalları olmasına baya bir yoğunlaştım ama elimde hala bir şey yok. Sanırım kaybettim...Meliss adlı üyeden alıntı
ama... eğer "bunun cevabı yok" dersen sonunda,uğraştığımın hırsını almak için topu tüfeği yüklenip yanına geliyorum haberin olsun
yapamadığın için üzülme,, herkesin başına gelebilirdemonicdreams adlı üyeden alıntı
merak etme cevabı var tabiki,, gayette kolay bence (yada ben cevabı bildiğim için)
istersenizde cevabı yazabilirim,, ama sonucun çok basit olduğunu görünce sonra başını duvarlara falan vurmak yok
KAAÇÇÇIIIINNNNNMeliss adlı üyeden alıntı
BU NE YAAA BÜTÜN BÜRO SEFERBER OLDU YİNEDE ÇÖZEMİYOZ
EN YAKIN CEVAP 124 TABİ BUNUDA KABUL ETMESSİN SEN NASILSAAA
ha ha haaa ,vay be ne soru sorarmışım?eskici adlı üyeden alıntı
yaw eğer çözemicekseniz söylim, sizde kıvranmayın (sence bende 124 ü kabul etcek göz var mı)
bu arada chooper dan da hiiç ses yok... acaba oda mı kafayı kırmakla meşgul?
AHANDA 122 OLDU AMA BUDA OLMAS
BİR ALTTAN BİR ÜSTEN ORTAYIDA BULURUZ NASILSA
hahahaahaa hastaneye gitmiştim kafa travması bölümüne,geçmiş olsun dediler trafik kazasımı? yok dedim MELİSSSS kazası gene kırıyon milletin kafasınıMeliss adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)