evliysen karın duymasın ,,eskici adlı üyeden alıntı
evliysen karın duymasın ,,eskici adlı üyeden alıntı
Meliss adlı üyeden alıntı
noldu eskici yoksa harbiden enselendinmi
hu huuu,, choopeeerrr bak cevap veriyom :
köpeği içeri alırdın, çünkü içeri girince susar dimi??
varya sizi sizi ??
orayıdamı buldun yaw vay beeMeliss adlı üyeden alıntı
hadi şimdi sen sor şu hain bilmecelerinden birinide kafayı kıralım hep beraber
peki ozaman bu kez matematik yapalım :
6 - 5 - 4 - 3
4 Işlemi Sadece Birer Defa Kullanarak 28 Sayısını Bulabilir Misiniz? (Sadece 4 Işlem Kullanabiliyoruz Toplama, Çıkartma, Çarpma ve Bölme)kolay gessin
hıımmmMeliss adlı üyeden alıntı
kusura bakma ama ben okulda beşe kadar saymasını öğrenmiştim. Hadi yalvartma benide cevaplatıverchopper250 adlı üyeden alıntı
ahanda buldum
6/3=2
2+5=7
7x4=28
nayır, nolmaz,, aaa ama gerçekten çok basit.. yapabilirsiniz...chopper250 adlı üyeden alıntı
seninle aynı anda yazmışız,,, tebrikler doğru cevapeskici adlı üyeden alıntı
olmadımı yineeeee yaaaa
eskicide matematik mezunu galiba sor bakalım ustaaa sıra sende
aaaa ustaa niye kafayı kırıyon bilmişinya haydaa
arakasşalar işte soru yukarda hadi kolay gelsineskici adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese merhaba bende elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım..
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
hoş geldincan_dosay adlı üyeden alıntı
hoşgeldincan_dosay adlı üyeden alıntı
hooş geldiiiinnnncan_dosay adlı üyeden alıntı
ana kafam iyice durmuş daha önce hoş geldin demişim ben neyse
yeniden hoş geldin
yangın sana yetişemez çünkü;
saatte 25 km hızla gidiyorsun.
arkadan yangın geliyor onun da hızı 50 km.
yangın mantık olarak seni kısa sürede yakalar ama teknik olarak yakalayamaz. matematik oyle der.
sen ilerdeki bir "a" noktasına gittiğinde yangın sana yaklaşacaktır. sendurmadıgın için ilrdeki "b" noktasına gideceksin.yangın sana her defasında biraz daha yaklasacak. ama sen hep ilerde olacaksın. aranızdaki mesafe her defasında daha da azalacak. ama yangın seni ancak sonsuzda yakalayacaktır.
di mi?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
trenox kardeşim kurduğun mantik matematiksel olarak doğru gözükse tam olarak böyle değil. sonuçta yangın senden 25 km hızlı hareket ediyor. burdan hereketle yangının senden 25 km geriden başladığını varsayarsak tam 1 saat sonra yangın 50 km, sen ise 25 km yol almış olursun. Ve sonuç olarak bir saat sonra karşılaşmış olursunuz.trenox adlı üyeden alıntı
trenox kardeşim kurduğun mantik matematiksel olarak doğru gözükse tam olarak böyle değil. sonuçta yangın senden 25 km hızlı hareket ediyor. burdan hereketle yangının senden 25 km geriden başladığını varsayarsak tam 1 saat sonra yangın 50 km, sen ise 25 km yol almış olursun. Ve sonuç olarak bir saat sonra karşılaşmış olursunuz.trenox adlı üyeden alıntı
...günaydın arkadaşlar.... bugünde beynimizi zorlayacağımız sorularla boğuşcaz..
şimdi ilk önce eskici senin soru,,, yaw harbi zor soru,,, mantık bulmaya çalıştım ama bana göre en mantıklı cevap şudur ki :
-yani tren 25 km hızla gidiyorsa, bu çok fazla bir hız diil, oyüzden camı kırar dışarı atlardım
iyi salladım mı ??
GÜNAYDIIINNNNNNMeliss adlı üyeden alıntı
SAKIN YAPMA ÖLE BİŞŞİİİ
EMİN OL DAHA KOLAY Bİ YOLU VAR
,,,peki ozaman bende yangın söndürücüyü kaptığım gibi Allah Allah nidalarıyla alevin ortasına dalardım,,,,
vııııyyy beeenn böyle yapcam ha ha haaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)