Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Nedir bu FLASH CARD

REKLAM ALANI

Motosikleti
    RKS Logik 150
    Flash tvyi senede 5 dk bile izlemeyen biri olarak geçen kanal değiştirirken denk geldiğim reklamdan kendimi 45 dk alamadım. Öyleki adamlar Flash card diye birşey yapmış Lukoil ve Akpet petrol istasyonlarında koşulsuz şartsız %5 indirim yapıyormuş. Ayrıca Lukoil kendi sitesinde bile yer vermiş. Hemde kartı önüne gelen alabiliyor . Ne kaybederimki diyerek doldurdum formu gönderdim. Bi kaç gün sonra bir de ne göreyim mucize kart kapının önünde ne kart ücreti var ne kargo. %5 az gibi görünse de bir araba için bir depoda 15 lira civarı indirim yapar ki Lukoil de kaliteli bir marka yani. Henüz kullanamadım şu kartı depomu yeni doldurmuştum. Var mıdır kartı kullanıpda sonuca ulaşmış olan.
    mavellen bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Bu dünyada kimse kimseye böyle bir kıyak yapmaz. Bir çıkarları vardır herhalde.

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu dünyada kimse kimseye böyle bir kıyak yapmaz. Bir çıkarları vardır herhalde.
    FLASH Tv, Lukoil ve Akpet reklamı?

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alayım ben bunu yaw 200TL da 10TL indirim hiç fena değil. "4 defa 100TL al 5. de puan yükle sonra o puanları kullanmak için sadece 2 gün ver, sonra verdiğin puanları sil" den iyi.
    Vazgeçtim ev-iş güzergahımda hiç istasyonları yok.

BEN lukoilde çalışıyorum istasyonlarda direk ücretsiz alabilirsiniz hemen işleme geçmektedir biz adres bile almiyoruz ad soyad telefon tamam aktif.

Yakıt almadan önce pompacıya veriniz!!

Yakıt kalitesi aklınıza takılmasın lukoil rus markasıdır ve zaten tüm markalar yakıtı aynıdır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Alıntı MSMorkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FLASH Tv, Lukoil ve Akpet reklamı?
    Akper lukoil firmasına ait ve bu firmalar sektörlerinde elle tutulur bir yer almak için müşteri çekmeye çalışıyorlar.

Lukoil devamlı müşteri kazanıp sürümden kazanmayı amaçlıyor.
    mavellen bunu beğendi.

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Lukoil Rusyada en çok tutulan akaryakıt istasyonudur. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ancak ben hiç ucuz Lukoile'e denk gelmedim.
    Atıyorum x yerde benzin 5.54 ise lukoil 5.70 gibi.. gaz her yerde 3.05 ise lukoilde 3.23 gibi.
    Akpet'i de pek tanımam, mecbur kalmadıkça asla almam..

mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Dediğiniz gibi Lukoil’de akaryakıt fiyatları diğer yerlere oranla biraz yüksek. Dolayısıyla kartla indirimli değil de normal piyasa fiyatından almış olacaksınız.
    O Rus Bu’lar yaş yere yatmazlar.
    MSMorkan bunu beğendi.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mustick adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz gibi Lukoil’de akaryakıt fiyatları diğer yerlere oranla biraz yüksek. Dolayısıyla kartla indirimli değil de normal piyasa fiyatından almış olacaksınız.
    O Rus Bu’lar yaş yere yatmazlar.
    hocam bu başlığı gördükten sonra kart başvurusnda bulundum öylesine...

neyse kart geldi. bi kuruş para vermedim...

şu anda bulunduğum şehirde shell de 5,59 tl litre fiyatı.. lukoil de 5,55 tl. yani senin dediğin pek doğru değil..

neyse bu gün gittim lukoile benzin almaya. pompacıya dedim bu kart işe yarıyor mu? evet evet getir dedi. neyse okuttu falan. dedim 50 tl lik doldur dedim.

gittim kredi kartından 50 tl ödedim. sonra bana fişi verdi. ve dedi ki bu güne özel (14 şubat) %5 değil, %7 indirim yapıyor kart dedi. ve bu indirimi direk pompa fiyatında yapıyorlar. yani ben benzini 5,55 den değil. 5,16 tl den aldım. 50 tl ye 9,68 lt benzin verdiler. 50 tl ye shell den alsaydım 8,94 litre verecekelrdi.

yemişim bundan sonra shell i )
    mavellen ve Olcay Avşar bunu beğendiler.
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)