"ABD'nin seyahat uyarılarında Suriye 4, Türkiye 3. kategoride: Terörizm ve keyfi gözaltı var!"
bana çokta fi fi hasmet düşünsün
İşte bu kadar bilgi. Bu kadar yorum gerektiriyor....
Diyanetin resmi görüşünün 9 yaşındaki çocuk evlenebilir olduğu kararını paylaşır mısın. Ve lütfen cevapsız bırakmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
Amerika'da suç olup Türkiye'de olmayan bir örnek yazarmisin....
Her türlü pisliğin kaynağını bu kadar övmeniz manidar. Yazılı olan hiçbir metin evrensel yanlışlar söylemez. Sorun uygulamada. Tecavüzcü leri kısırlaştıralım kanununa karşı çıkanların kimler hatırlayalım.
Valla ben hiç amerikada hastaneye sıçan teyze diye bir haber duymadım.
Eşşeği ..... dayı duymadım..
Köpeğe tecavüz edeni duymadım..
Objektif olmak lazım..
Kadın turist dünyayı geziyor hiç bişey olmuyor .Buraya gelince tecavüze uğruyor.
Ondan sonra amerika tü ka ka..
Vatandaşlık verse koşa koşa gidersin ...
Türkiye'yi o kadarda çok vuruyor ki bu. Her yıl bir sürü öğrenci Türkiye'yi ziyaret ederdi, akademik maksatla. Parasını ya kendi, ya Amerika, ya da AB karşılıyor. 3 yıl önce üniversite öğrencilerini göndermek imkansizlaştı. (örnek: benim de davet edildiğim Türkiye'de yapılacak, Türkiye ile ortak bir jeolojik gezi ve eğitim İtalya'ya kaydırıldı.) Şimdi hocalar ve iş dünyası da gelmeyi bırakacak. Türkiye'de herhangi bir uluslararası organizasyon da bu noktadan sonra imkansız. Çok değil 5 sene önce yönetim kurulu üyesi olduğum uluslararası profesyonel organizasyon, "iki sonraki toplantıyı Türkiye'de yapsak ya" diye ısrar ediyordu bana.
Bundan Türkiye'deki esnaf, Turizm sektörü, eğitim sektörü, akademik kadro, iş dünyası, herkes faydalanıyor. Türkiye'nin itibari yükseliyordu. Ülkeye döviz giriyordu.
Tekrar düşünün bakalım kim zarar görecek?
http://www.haberself.com/h/42688/
https://www.turkishwat.com/amerika-d...tistikler.html
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...m_veriyor.html
Unutmayın sizin medeni dediğiniz o insanlar tuvalet adabı öğreneli(şüpheli) çok olmadı. Bir örnekle genelleme yaparsanız. Yanılırsınız. Bak cumhuriyetin haberini iyi oku
Bu kadar yeterlimi acaba Amerikan sevici olmak benden çok uzakta
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
Hatırlatma için teşekkürler 😂😂
Sen kanunu koy karşılığını bulur merak etme
Dikkat edersen benim verdiğim örnekler sıradışı ve iğrenç..
Tecavüz dünyanın heryerinde var tabiki..
Ayrıca ülkenin nüfusunda bakmak lazım..
Adamların tek bir eyaletindeki nüfus bizim ülkemiz kadar..
Emin ol tuvalet olayında bizden çok daha hijyenikler
Dogruyu soylemek gerekirse bayagi pisler. Tuvaletlerde taharet muslugu yok. Buyuk abdestlerini kagida silip cikiyolar. Hemen hemen hergun dus aliyorlar, ter kokusuna rastlamak cok mumkun degil. Ama malum yerler ?ok icinde... Dogruya dogru.
Japonya ve Kore iyi taharette. Elektronik. Tazikli suyla nokta atisi yapip temizliyo, sicak havayla kurutuyo, hatta bazi modeller en sonda kokulu pudra puflatiyo.
Forumda ne terorist var, ne CIA ajani var, ne Israil usagi var, ne de Amerika sevici var. Bazi siyasiyetcilerin suistimal ettigi bu tip asagilik etiketleri kullanmayi da hic yakistiramiyorum bu forumda kimseye.
Gercekci olun. Ulkemizin icinde bulundugu duruma bakinca, bazi seylerin duzgun gitmedigi asikar. Duzeltmemiz gereken seyler var. Surekli "biz boyle iyiyiz, baskalari hep kotu" mantigiyla kendi hatalarimizi goremeyiz. O zaman da duzelemeyiz. Elestiri iyidir, bitince kokusmusluk baslar, ilerleme mumkun olmaz.
Surekli kendimizi pohpohlariz, ama baskalarina muhtac yasamaya, onlarin agzina bakmaya da devam ederiz. Ulke olarak izzetimiz oldugu hayaline kapilmayin. Biz "dunya besten buyuktur" deriz, onlara kopek havlamasi gibi gelir. Cevap bile vermezler, "it urur kervan yurur" derler, dedigimizle kaliriz.
Agir yazdim, ama agir olan gercekler malesef.
Amerikanin eksikliklerini ve yanlislarini yazalim. Sorun degil. Senelerdir yasadigim icin cok iyi biliyorum. Ama bize faydasi ne?
"Ben Amerikan sevici değilim" kendim hakkında tespitim kimseyi itham etmedim üstüne alınmış olamazsın herhalde...
Ülkemiz için kim herşeyi mükemmel diyor ki.
Ama her konuda en kötüsü biziz diye düşünen bunu heryerde söyleyen yazan her konuda olumsuz olan, suçluyu değil ülkeyi kötüleyen bir zevat olduğunu kabul edersin herhalde...yoksa etmez misin ??
Kimsenin eksiği bizi bağlamaz kıyaslama oraya yapılınca örneklerde oradan geliyor bunu anlamak zor değil herhalde....yoksa zor mu ???
Zaten Türkiye'de aynen dediğin gibi it ürüyor kervan da yürüyor... Senin gözünden bakarsak madem dinlenmiyor niye konuşuyor diyorsun. Seni beni dinleyen de yok niye konuşuyoruz o zaman
Yeterli olmasa da( geç başladık çünkü daha önceleri 1. Sorun irtica başörtüsü...vs olduğu için) 90 lar seksenden 80 nler 70 den daha iyi nereden baktığına bağlı tabii ki.
Gene başlamışlar bunlar birbirlerini yemeye..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)