ee hazır yakalamışken,ben ne zaman mod oluyorum
Ducatista:)
aferim walla calısıolar..
S&S
ee hazır yakalamışken,ben ne zaman mod oluyorum
valla biz de bekliyoz ne zaman oluyosun işi sıkı tut bence
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Nazar deydirekcesiniz şimdi. maşallah deyin !!
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Kırmızı da bayağı bir sırıtıyor kesin nazar olursunuz siz şimdi.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Vayyt Ergin sen ne olmuşsun öleeteror adlı üyeden alıntı
Maşallah diyelim ama abartmayın arada birlikte oluyorlardı siz kacırmışsınız sevgilerle
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Starsailor siteyle ilgili bazı şikayetlerim var bunalrı bi rapor halinde yarın masana bırakırım
Alış yavaş yavaş
Valla doğuşcuum iyi yakalamışın ama dikkat et bu kadar modun içinde onlarda seni yakalamasınlar
yakalarlarsa biliyosun muck muck
CBR 125 R
Admin - user diyaloglarındaki bir muhabbet geldi aklıma...
Üye: "abi mod'lar ne yapar"
Mod: "mesajları taşır, sakıncalı iletileri siler falan filan"
Üye: "Hııı, getir götür işleri yani... ofisboy dibi"
Bakınız hepsi birden online olmuş, bütün işleri getirip götürüyorlar... Mesela dikkat edin şimdi beni süreli olarak uzaklaştıracaklar
Süreli olacağını da nereden çıkardın?demonicdreams adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Onunuzu birdem yerim be!.. Heeeeeyt!.olcan138 adlı üyeden alıntı
Heyt be bide derler site çalışmıyor diye
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
ona bakarsan bide "admin" nickli biri var ondada moderatör yazıyor ama site yönetimi yapamıyor her tarafta
adama bak bide süper moderatörmüş
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Hoooupppp bakın şimdi adaş gelecek ''yönetime alaycı tavır...'' diye başlayıp bazılarınızı çizecek şakayı kaka yapmayın, hadi bakiyim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
aferin çömez dikkatli üyesin...bravo...shadow dancer abi Tekirdağda Balkanların en büyük gym gymnasıum merkezini açtı evlatlarıyla birlikte dükkanla ilgileniyor...tabi bizleri unuttu ama canı sağolsun...mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
birde asker powerbayaydın var...oda buralarda...İstanbulda Beykozda Denizci...geçen ziyaretiine gittim sürpriz yapayım dedim meğer sıpa Antalyada evindeymiş ...izin ambiansı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
adam siteyi kurmuş daha ne yapsınSAKAL adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)