Bak birde böyle biri varmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
Bak birde böyle biri varmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
evet onu bende gördüm. ilk üye olan o. ama üyelik tarihi 2005. 2. üye olan 2000 (Anonymous)
bi gariplik var. karışık bu işler
Abi bu ne demek?mete_han adlı üyeden alıntı
dancer ne?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
dinçere demeye çok yakınolcan138 adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
olcan138 adlı üyeden alıntı
ah çömezler ahh...bilmezsiniz öyle herşeyleri siz...bir mazi bir nüans diyeliim buna... Shadow abiyle olan diyaloglarımda kullanırdım...
sen bilmezsin şekerim...yenisin daha...
büyükler konuşurken küçükler dinlesin bakayım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bak sende büyüksün yanlış yazmışın olcanın üyelik tarihinimete_han adlı üyeden alıntı
E abi aydınlat da öğrenelim?eskimiş_mete_han adlı üyeden alıntı
dancer nedir?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
dancer nasıl nedir
türkçesimi anlamadım
................................................
aydınlatayım hayatım olcanım musticiğim küçüğüm...
shadow dancer eski bir sega master system oyunudur...siz bilmezsiniz tabi...gençsiniz...
neyse bu oyun çok hoşuma giderdi...orda bir ninja vardı...yanındada kurt...bunlar yanyana savaşırlardı...bende Shadow abiye ilk zamanlar böyle hitap ederdim...o zamanlar siz daha interneti yeni yeni keşfetmiştiniz...yaşınız küçük diye cafelere alınmazdınız...mahallenin camlarını kırardınız taşlarla....kapı önünde plastik toplarınızla oyun oynardınız...topunuz arabanın altına kaçıp patlardı ve ağlamaya başlardınız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hakikaten güzel oyundu be ninja yıldızları patır patır yağarken tek dostumuz beyaz kurdumuzdu. Gönderirdik sanırım boşluk tuşuyla parçalar geri gelirdi. O zamanlar 256 renk vasat ditditdit sesleri çıkaran oyunlar bana ne zevk verirdi hele bir boulderdash vardı ne sarardı be adamı. Hakikaten yaşlandık oyun heyacanımızı yitirdik.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Shadow Dancer'ı ben de biliyorum. Vay be... yaşlanmışız :(
he bilmemmi şimdi jeton düştü
isteyen varsa cdsini yollayam bende var
yalnız bir yere geliyom takılıyom
ataride ne jeton harcardık ya
upload edip buraya eklesene hepimiz indirelim
ya emülatörlü
tmm cdsini arayam çoktandır oynamıyordum..
upload edem..
sonic bambaşka idi
mete_han adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
biliyorum ben cdside var
sega master konsolumda vardı atariyide bilirdim
kaptan komando
hagar
metal slug
ama en çok kaptan komandoyu severdim
oyunun en sevdiğim özelliği şuydu..atıl kurt yapıyordun...kurt yakalıyodu ve başlıyordu tacize...sende o arada adamı öldürüyordun...ama arada bir kurta çakıyorlardı...kurtun bi inleme sesi vardı...içim giderdi her vurulduğunda...BIYIKLI adlı üyeden alıntı
boulderdash var bu linkte...
http://images.google.com.tr/imgres?i...lr%3D%26sa%3DG
mete_han adlı üyeden alıntı
Birde eğer kurt uzun süre hırpalanırsa küçülürdü.
Mete beni mi kandırıyon o adreste sadece ekran görüntüleri var. Al sana yüzlercesi
http://www.freeonlinegames.com/play/31.html
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)