dünyanın bilinen en eski yerleşim yeri göbeklitepe,
tapınaklarda alkol sunakları olduğu,
alkol yapıldığına dair ciddi veriler var.
esas garip nokta 18 yaşından küçüklere alkol satışı yasak,
toplumsal olarak da 18 yaş altının alkol tüketimine sıcak bakmasak da,
9 yaşındaki kız çocuklarının evlenebileceği alenen söyleniyor,
9 yaşında kız çocuğu
9 yaşında kız çocuğu
9 yaşında kız çocuğu
9 yaşında kız çocuğu
9 yaşında kız çocuğu
bunu söyleyen de diyanet işleri başkanlığı,
hani özkızınaşehvetlesarılıpnikahındüşmeyeceğini öğrenmek isteyenlere yol gösteren ilim ve bilim yuvası,
bütçesi nasa ile yarışan,
sporcuları bulunan spor yuvası,
ne'se
ayrıca köprü ve otoyollara gelen fahiş miktardaki zamların da çevreyi korumak için yapıldığı da söyleniyor,
geri zekalı nedir ?
neden her vatandaş geri zekalı zannedilir ?
devlet sizi çok düşünüyor,
inanın hep aklındasınızdır.
afiyet olsun .
9 yaş meselesini çok karıştırmamak lazım, Hz. Aişe'ye giden bir hikayesi var ki çok su kaldırır.
O zaman hac/ umreye gidenlerden ötv alinsin adalet ve ozgurluk herkese esit mesafade olmali....
Alkolik hareket engellenemez, kendi kendini sınırlar.
Haklısınız, zaten su kaldırdığını söyledim.
Hocam sana gore mubarek ..bana gore arap kokenli bir insan..Ne sen o sahsin mubarek oldugunu bana dayatirsin ne de ben sana o insan konusunda rencide edecek yaklasimlarda bulunurum.Her iki kosulda da bu hissettiklerimiz kalbimizde kalir ama bir propaganda araci olarak kullanilamaz..
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-beyaz-esya-damitma-cihazi-imbik-20-lt-481097236/detay
https://www.facebook.com/Magarich-T%C3%BCrkiye-273785473122087/
https://www.youtube.com/watch?v=o2ywU9KBq8U
Arkadaşın biri genele bir yazı yazmış genel olduğu için yazdığından alıntı yapıp bende ona yazmışım o arkadaşta bana cevap vermiş olay bundan ibaret.
Benim bu konuda genelle veya size yazdığım bir şey yok, o sebepten dolayı sizin havadan nem kapıp vaziyetten vazife çıkarmanıza gerek yok.
Eğer size veya genelle bir şey yazarsam o zaman o konuda düşünce ve fikirlerinizi beklerim.
"Alkollü içkilerin özel tüketim vergisi, yüzde 7,1 oranında arttı"
Aydın Boysan'ı kaybettik. Allah rahmet eylesin
rakının iyice tadı kaçtı
Çözümden ziyade alkol tüketiminin kazanç rakamı düştü. Millet bira rakı gibi bolca tüketilen milli içkileri evde üretip içmeye başlayınca bazı firmalar zarar ettiğini ve devlette daha az vergi kazandığından bu tür uygulama yoluna gittiler. Türkiye ekonomisini Akşamcılar ve Fakir halk düzeltiyormuş demek'ki.
Bende boş durmadım tabi önce rakımı yaptım sonra votkamı üşenmedim viski yapımını araştırdım yetmedi tekila yapımını konyak yapımına kadar gider bu iş bence.
Sonra hesap yaptım 1 Litre Rakı kaç TL üretiyorum hepsini hesap ettim 15 TL üstüne çıkamadım en zahmetlisi viski o bile 15 TL bulmuyor bizleri ne öpmüşler senelerce.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Ben hükümet olsam ayrana %50 vergi koyardım. Ne de olsa milli içkimiz, bütün millet içiyor. Az buz değil, 80 milyon. Üstüne evde yoğurt çalkalamayı da yasaklardım. Ülker, Sütaş, AOÇ kazansın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)