https://www.facebook.com/ickiliydibi...5348482791544/
ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti. gençlik her yerde farkını gösteriyor.
keşke gençler kavga dövüş değil de dans ederek enerjilerini atsalar.
https://www.facebook.com/ickiliydibi...5348482791544/
ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti. gençlik her yerde farkını gösteriyor.
keşke gençler kavga dövüş değil de dans ederek enerjilerini atsalar.
Şırnakta gençlik hep böyle tek tipmi giyinir.
Yoksa özel bir gün için mi böyle giyinmişler.
Terörist bunlar , ne yöresel kıyafeti ..
Terorist ? Allah akıl fikir versin yöresel kıyafet ne var bunda Barzanide böyle geziniyor ortalıkta düğün tarzı birşeyde giymişler belliki
işte bu durum, kürt halkının türk insanında bıraktığı izlenim. bu saatten sonra ister terörist olmuş ister normal vatandaş. gerçi bunlar kendini türk vatandaşından saymıyorlar, biz kürdüz diyip aynı zamanda tüm tc vatandaşlığı haklarından faydalanıyorlar. daha söylenecek çok şey var da, neyse.
bende de şahsen terorist izlenimi uyandırıyor bu kıyafet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
muazzam bi görsel şölen
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Arkadaşlar bu kıyafetler yöreseldir. Teröristlerde rahat olduğu için bu şalvarı tercih eder. Beline dolanan kuşak çok amaçlıdır ip olur tampon olur her ilk yardımda kullanılır. Yeleklerde el bombası mühimmat taşımaya yarar.
Adamlar default militan yani. Kuzey ırakın dip köyünde 70 yaşında ki dede böyle giyinir.
Kendi yöresel kıyafetlerini terörle özdeşleştirmiş olmaları tamamen kendi suçları.
beyler ben egeliyim. zamanında atalarımız zeybek kıyafeti ile dağlarda osmanliya başkaldırmış. şimdi ben zeybek kıyafeti giysem terörist mi olurum?
yöresel kıyafet işte.
belki bir başkaldırı simgesi olduğu için tepki gösteriyor olabilir miyiz?
zihin fırtınası yapıyorum yanlış anlaşılmasın.
gençlerin eğlencesini kıskanmayalım beyler
Bu konunun da damına koymuşsunuz bravo..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
yalnız araya yanlışlıkla bir dişi girse, atom altı parçacıklarına ayıracaklar.
no war
just do dance..
haydeee..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)