Nereye gidiyor bu insanlık, anlamak namümkün. Sadece bizim ülkede de değil birçok toplumda çok acayip şeyler olmaya başladı.
Bizde tek fark, ortaya çıkınca yapana ceza veremiyoruz. "Bidaha yapma emi" diyerek yanağını sıvazlayıp, ufak(komik) bir para cezasının makbuzunu da eline verip salıyoruz.
Kim bu insanların fabrika ayarlarıyla oynadı arkadaş?
Bu olayları görüp de susanları, hayvana eziyeti suç saymayanı, yasa yapıcıları Allah bildiği gibi yapsın. Bütün bu rezilliklerin veballeri boyunlarında.
Valla toplumca hepimize de yazıklar olsun diyorum son söz olarak...
Nasıl gerçekler görüyoruz yaaa..
Ve ne kadar kanıksamışız bunları.
Bu ayıp, yapan kadar tepkisiz kalmayana.
Belki yasal bir cezası yoktur ve kavahat kanununa göre afli para cezası kesilebilir ama, aklımdan teşhir edilmesi geliyor. Bu sefer de çol çocuğu varsa utanacak, okulda sokakta dışlanacak.
Allah'a havale ediyorum..
Yuh artık ...Allah ıslah etsin
Param olsa da medeniyet olan, insana, hayvana değer verilen bir ülkeye gidebilsem.
Türkiyede doğduğum için kendimi bu hayatta şanssız hissediyorum
Devlet bu konularda herkese yetki vermeli, bu kişilere karşı adalet yerini anca böyle bulabilir.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ağalar, ben tüm gece düşündüm ve başlıktaki " Bir Canlı Kediden Nasıl Tahrik Olabilir.. " sorunun yanıtını buldum...
Tüm mesele kedinin adını koyan kişinin suçu!
Müjgan..
Bence ancak bundandır.
Hala vicdan ve hayret ve çaresizlik geometrelerinde, yerçekimsiz ortamlardayım...
Vay yaaa, devrana bak!!!
Olayı burdan öğrendim. Evime yakın olduğundan az önce ziyarete gittim. Ancak kediyi sahiplendirmişler. Durumu iyiymiş ama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)