iğrenç youtuber'lardan nasıl kurtulabiliriz?
Reklamlar
-
kendim için değil, oğlum için soruyorum arkadaşlar.
bizim oğlan youtube'da ne kadar iğrenç tip varsa hepsine abone olmuş, allahim aklımı çıldırmak üzereyim. yolda görsem yolumu değiştireceğim tipleri izliyor bizim dallama velet.
hele hele dün ekşi'de gördüm, 7 yaşında bir çocuk, küfür kıyamet video çekmiş, youtube'a yüklemiş, youtuber olmaya çalışıyor.
bu iş çığırından çıktı arkadaşlar. toplumsal bir travma haline dönüşmek üzere.
şimdi benim sorum şu: android işletim sistemi üzerinde youtuba'da kanal engelleme nasıl yapılır? kişi değil ama kanal engelleme.
bu sabah ülke ayarlarını yeni zelanda yaptım. youtuber'ları sürekli zararlı içerik bildirimi ile şikayet ediyorum. fakat şu kanal engelleme fasilitesinin kesin olarak tablet ve telefonlara (android\ios) gelmesi gerekiyor.
ya da dövlet bu işe bi el atsın arkadaş ya! çıldırmamak elde değil!
Reklamlar
-
Bende bu konuyu açacaktım hakikaten nedir bu ya kalkmış birisi birde altın kelebek şeysi almış..Yok akıllı hiçbişeyde yok ya saçma sapan şeyler..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
-
Keşke şu işi bende yapabilsem. Adam şahine balkondan çivi döküyor 5 milyon izleniyor. Ben kamera görünce 5 yaşında ki kız çocuğuna dönüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
drtayfun adlı üyeden alıntı
çok güzel paylaşım. İlk işim bu vidyoyu çekeni engellemek oldu. teşekkürler.
-
arkadaşlar masaüstü değil android ya da ios'ta nasıl olacak?
-
Masaüstü, Android, iOS,... ne farkeder ki? Kanalın gözükmesini istemediğin hesap ile herhangi bir masaüstünden giriş yapın ve kanalı engelleyin. Hiçbir cihaz ile izlenemez böylece, tabii engeli kaldırılmadığı sürece.
-
amaç engelleme değil ki adam tahamül edemiyor o yüzden açmış konuyu zaten, yani dertleşmek için.. bende evden tv yi salladım uyduyu kabloyu ne varsa büyük bi sinirle söktüm attım. arada bakıyodum abonesi olduklarıma, sonra bi anda çicek gibi açtılar heryerde. zaten biri napsa diğeri aynısını yapıyo. kışkırtma videosu, çiğköfte yaptım, sevgilime ayrılık şakası vb. artık bilgisayarıda açmıyorum. bunu da telefondan yazdım
-
İyi kazanıyorlar ondan şaklabanlık yapıyorlar.
-
-
11 Aralık 2017, 13:30
Allah onları alsın.
Al bak sana örnek.
Takipçi kasmak için sahte canlı bomba olmuş salak. Hayır polis infilak edecek nasıl korkuyor ahahaahahahah.
https://youtu.be/NLMPdVfjZ7U
-
11 Aralık 2017, 13:45
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Allah onları alsın.
Al bak sana örnek.
Takipçi kasmak için sahte canlı bomba olmuş salak. Hayır polis infilak edecek nasıl korkuyor ahahaahahahah.
La bu ne...
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
11 Aralık 2017, 13:57
MrMud adlı üyeden alıntı
La bu ne...
Yutuburum ben abi.;)))
-
11 Aralık 2017, 13:57
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Allah onları alsın.
Al bak sana örnek.
link vermeyeydin iyiydi. izlenme sayısı arttıkça deliriyor vitaminsizler.
-
11 Aralık 2017, 14:01
hokahey adlı üyeden alıntı
link vermeyeydin iyiydi. izlenme sayısı arttıkça deliriyor vitaminsizler.
Haber kanalının linki değilmiydi yahu.
Çok sorry alayına zulüm.
-
11 Aralık 2017, 14:10
Ulan millette ne cesaret var. Yeni mezun olmuş tedirgin bir memur işidci bu diye kafasına sıksa bedavaya gidecek
-
11 Aralık 2017, 14:40
eskiden youtubeden para kazanılmıyordu para kazanma olayı geldi saçma sapan kanallar türedi enes batur denen bi çocuk var 18-19 yaslarında küfürlü videolar çekiyor hep 7-8 yasında çocuklarda izliyor
-
11 Aralık 2017, 15:12
Bir ara ülkenin en büyük youtuber'ı enes batur bir video paylaşmıştı. 8 milyon izlenmeye youtube 780dolar vermiş ve bu çocuk ayda 100 milyon üzeri izlenme alıyor siz hesaplayın ne kazandıklarını, çocuk okulunu bile bıraktı altına camaro çekti
diğer veletlerde bu rakamları duyunca herkes kanal açmaya başladı sonu böyle oldu tabi
-
11 Aralık 2017, 19:14
Şimdiki çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor. Eline tablet, telefon verilip bir kenarda sabahtan akşama kadar oturuyorlar. Youtube de artık iş kapısı haline geldi. Şu malum enes batur denen çocuk youtubeden günde 8.833 TL, ayda ise 116.500 TL para kazanıyor. Şu parayı en iyi doktor bile kazanamıyor. Altında son model araba, kaldığı evde en lüksünden...
-
11 Aralık 2017, 19:24
Cocugunuza lafınızı geçirmeyi deneyin.
-
12 Aralık 2017, 09:46
dovahhkin adlı üyeden alıntı
Cocugunuza lafınızı geçirmeyi deneyin.
Bence barış müzakereleri yapın :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)