Kazık-Pahalı tavuk Kanat fiyatları (A101,Şok,Bim)
Reklamlar
-
Kış geldi tavuk kanat fiyatları düştü ama kendine ucuzluk marketi diyen marketlerde fiyat değişmiyor ve piyasadan %50 gibi yüksek fiyatlara satıyorlar.
Migros Fiyatı : 8,95 tl
Kasaplarda fiyatlar 6,5 ile 9 tl arasında değişiyor
Hakmar : 9.25 tl
A101,Şok,Bim : 14-15 tl arası
alışveriş yaparken gözönünde tutun kazıklanmayın.
Reklamlar
-
her hafta aldığım çaykur 23 tl den 27 tl ye çıkmış acaba sadece bimde mi zam geldi her yerde mi
-
Konuyu donanımhaberde de mi siz açmıştınız yoksa oradan sadece alıntıladınız mı?
-
Fazla tavuk yemeyin meme büyütüyor.
-
Tavuk türevi ürünler zaten bimde çok ucuz değil di a101de de öyle hakmarda genelde uygun olurdu migros zaten hep pahalı idi..Kasaplarda tavuk kanat 10-12 oluyor hatırladığım kadarı ile..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
ernaltnts adlı üyeden alıntı
Konuyu donanımhaberde de mi siz açmıştınız yoksa oradan sadece alıntıladınız mı?
Motor kullanmadığım dönemlerde bazen halk arasına karışıp onları kanat lobisine karşı koruyorum
İşin gırgırı bir yana bu marketlerden alışveriş yaparken araştırmadan satın almayın , migros pahalı algısı var oysa doğru alışveriş yapılırsa sepet toplamı uyguna geliyor ve kalite olarakta çoğu ürün daha kaliteli.
-
mgora adlı üyeden alıntı
Motor kullanmadığım dönemlerde bazen halk arasına karışıp onları kanat lobisine karşı koruyorum
İşin gırgırı bir yana bu marketlerden alışveriş yaparken araştırmadan satın almayın , migros pahalı algısı var oysa doğru alışveriş yapılırsa sepet toplamı uyguna geliyor ve kalite olarakta çoğu ürün daha kaliteli.
Nedense tavuk ürünleri izmitte ucuz geçenlerde ızgara kanatın kilosunu 6dan almıştım mahallede en ucuz yerde 12 lira.. 1 kilo 800 grama 12 liramı ne vermiştim..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
En çok hile-hurdanın döndüğü sektör tavuk sektörüdür, uzak durun mümkünse
-
Parasından sakınılmayacak en kritik besindir.
Misal geçen çok ünlü bir tavuk zincirinden menü almıştım öyle bir zehirlendim ki hastane kontrolüm için gittiğim elin memleketinde misafirhane köşelerinde sabaha kadar kustum.Sabah otoparkta arabam var kaza yaparım diye çıkarmadım.Çıktım misafirhaneden tökezleye tökezleye bir eczane buldum.En yakın klinik nerede dedim 500 metre ileride dediler taksi tuttum.3 serumla ancak kendime geldim.
Dedim 1 yıl tavuk yemem nefret ettim.
Arkadaşlar et,tavuk,balık türü şeylerde çok uçuk fiyat olsa bile kaliteli güvenilir yerden alın.
-
10 Aralık 2017, 23:13
tavuğa para mı veriyorsunuz
-
10 Aralık 2017, 23:18
snappy x adlı üyeden alıntı
tavuğa para mı veriyorsunuz
Siz takas yöntemiylemi alıyorsunuz
-
10 Aralık 2017, 23:19
Kübra006 adlı üyeden alıntı
Misal geçen çok ünlü bir tavuk zincirinden menü almıştım öyle bir zehirlendim ki hastane kontrolüm için gittiğim elin memleketinde misafirhane köşelerinde sabaha kadar kustum.Sabah otoparkta arabam var kaza yaparım diye çıkarmadım.Çıktım misafirhaneden tökezleye tökezleye bir eczane buldum.En yakın klinik nerede dedim 500 metre ileride dediler taksi tuttum.3 serumla ancak kendime geldim.
Arkadaşlar et,tavuk,balık türü şeylerde çok uçuk fiyat olsa bile kaliteli güvenilir yerden alın.
Siz sanırım hemşiresiniz.
Biz yemekleri üç dört yıldır tanıdığımız bir yerden alıyoruz, oğlumla beraber taze tüketiyoruz.
Bir kaç defa oğlumda mide bozulması ile karşılaştık fakat aynı yemekler olduğu halde bende en ufak bir şey olmuyor.
Bünye ile alakalı bir durum mudur?
-
10 Aralık 2017, 23:29
Zehirlenmelerin toplu olması beklenir ama bazı sindirim sistemleri daha hassas olabiliyor.Özellikle çocukların daha narindir.Yetişkinlerdeki yararlı-zararlı bakteri olayları filan artık önüne fare ölüsü koysan tolere edebiliyor.Bazı insanın bünyesi zımba gibi oluyor.
Bana sorarsan çocuk bünyesi yanıltmaz,eğer toplu yediğiniz bir yemekte çocuk kötü etkileniyorsa muhtemelen ya bozuktur yada kalitesiz yağ,salça,un kullanılmıştır.
Benim sağlık problemlerimden dolayı hazır gıda tamamen yasaklandı.Hep ev yemeği yiyorum.Dışarı çıkarsam matarama komposto,yanıma börek koyuyorum.Geçen çarşıya gittik.Annemi bekliyorum.Hatay usulü dürümcünün önüne parketmişim Mis gibi koktu,gidip ev yapımı böreğimi dükkanın camına banıcaktım
Güzel olan herşey zararlı.
-
10 Aralık 2017, 23:33
Zehirlenmelerin toplu olması beklenir ama bazı sindirim sistemleri daha hassas olabiliyor.Özellikle çocukların daha narindir.Yetişkinlerdeki yararlı-zararlı bakteri olayları filan artık önüne fare ölüsü koysan tolere edebiliyor.Bazı insanın bünyesi zımba gibi oluyor.
Bana sorarsan çocuk bünyesi yanıltmaz,eğer toplu yediğiniz bir yemekte çocuk kötü etkileniyorsa muhtemelen ya bozuktur yada kalitesiz yağ,salça,un kullanılmıştır.
Benim sağlık problemlerimden dolayı hazır gıda tamamen yasaklandı.Hep ev yemeği yiyorum.Dışarı çıkarsam matarama komposto,yanıma börek koyuyorum.Geçen çarşıya gittik.Annemi bekliyorum.Hatay usulü dürümcünün önüne parketmişim
Mis gibi koktu,gidip ev yapımı böreğimi dükkanın camına banıcaktım
Güzel olan herşey zararlı.
Pek de çocuk sayılmaz. 30 yaşında. Sanırım bünye meselesi.
-
10 Aralık 2017, 23:45
Olsun sonuçta sizin çocuğunuz Hala bebek olarak görüyorsunuzdur.
Dünya değişti.Eski buğdaylar yokki,yediğimiz ekmekler dokunmasın.Artık üretici kar yapıcam diye basıyor sebze meyveye ilacı.Oğlunuz her yemek sonrası aynı şikayetleri yaşıyorsa orada bir sorun var demektir.Dediğim gibi bu yağ,salça,un olayları bile bazı insanı çok etkiler.Düşünün şehirlerarası dinlenme tesislerinde çok kötü yağlardan yemek yaparlar,nasıl olsa satılacak diye kimsenin sağlığını düşünmezler.
Benim tavsiyem yemek yerini değiştirin oğlunuz uzun süre orada yemeğe devam ederse mide şikayetleri ilerleyebilir.
Farklı yemekler yesin.aynı şikayetler oradada devam ederse kaçış yok yine hekime gitmesi şart ama yemek yediğiniz yerde problem yokmuş diyebilirsiniz.
-
10 Aralık 2017, 23:48
Eyvallah.
Size de geçmiş olsun.
-
10 Aralık 2017, 23:50
Genelde o eziyor motoruyla farkli bir avlanma teknigi var arkadasin.
-
11 Aralık 2017, 00:24
Parasından ziyade soğuk hava zinciri bozulmamış marketten almak çok önemli. (Gerçi bunu da bilmek zor ama söyleyeyim dedim )
Geçenlerde (isim vermeyeyim) bir marketteyim, yeni tavuk ürünleri gelmiş, kasalar içerisinde soğuk dolabın önünde. Yerleştirecek görevli gence biri selendi,çocukda döndü gitti. Neyse ben alışverişime devam ettim 15dk sürdü ivir zivir almam marketten çıkarken farkettim o tavuklar hala orada dolap önünde duruyor, dolaba koyacak genç de ortalıkta yok.
Çıkarken kasiyeri uyardım, ne kadar ilgilendi, ne kadar süre o tavuklar oda sıcaklığında kaldı emin değilim ama o marketten tavuk ürünü almayı kestim.
Birde tavuk aldınız diyelim.Pişirmek için pakedi açınca tavuğu önce koklayın. En ufak doğal olmayan kötü bir koku alırsanız o tavuğu yemeyin o artık sokak kedilerinin rızkı olmuş demektir, sokak kedilerine verip hayvanları sevindirin
Protein zehirlenmesi başka şeye benzemez, ölüme kadar götürür Allah muhafaza, aman çok dikkat edin arkadaşlar.
-
11 Aralık 2017, 00:35
hazır tavuktan tiksiniyorum ama yemekten de geri durulmuyor maalesef.
tavuklar çabuk büyüsün diye basıyorlar antibiyotiği. basıyorlar gdo'lu hazır yemi.
şu tavuk olmasa var ya protein namına bir şey göremeyecektik.
-
11 Aralık 2017, 02:26
o tavuğu motorla ezip öyle yiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
mustick adlı üyeden alıntı
Fazla tavuk yemeyin meme büyütüyor.
spor yapan erkekler özellikle dikkat etsin.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)