Kazık-Pahalı tavuk Kanat fiyatları (A101,Şok,Bim)
Reklamlar
-
11 Aralık 2017, 03:12
Hiç bi zaman 10 liranın altına tavuk kanat, kelebek almadım. hep 11 15 tl arası oynuyor.
O değilde geçen hafta aldığım 3 numara 120 li bebek bezi 75 tl'den 90 tl'ye çıkmış. Her ay 2 paket gidiyor. Yatırımı beze yapmaya karar verdim.
Reklamlar
-
11 Aralık 2017, 09:37
Süper Moderatör
snappy x adlı üyeden alıntı
tavuğa para mı veriyorsunuz
Kübra006 adlı üyeden alıntı
Siz takas yöntemiylemi alıyorsunuz
Şehirli olan bizler tavuğa, yumurtaya, meyveye vs para verince anadolulu insanların tuhafına gidiyor. Haksız da değiller, ben de kısmet olursa bu sene tavuk yetiştirip yumurtaya ve tavuğa para vermemek ve de doğal yemek niyetindeyim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
11 Aralık 2017, 10:08
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Şehirli olan bizler tavuğa, yumurtaya, meyveye vs para verince anadolulu insanların tuhafına gidiyor. Haksız da değiller, ben de kısmet olursa bu sene tavuk yetiştirip yumurtaya ve tavuğa para vermemek ve de doğal yemek niyetindeyim.
Trakyalıyız hocam. Anadolu değil
-
11 Aralık 2017, 10:25
Gelen zammın sebebi geçen gün erdoğanın onayladığı torba yasadır saydığınız ürünlerden ötv alınıyor artık
Detaylar http://m.haber7.com/ekonomi/haber/24...cret-kararlari
-
11 Aralık 2017, 10:55
yanlışlıkla balıkçıların önünden geçmeyin,
inme inebilir.
neyse ki 3. çeyrek büyüme rakamı %11.1 .
yani büyümüşüz,
gerçi motosiklet fiyatları geçen seneden bu seneye daha fazla büyüdü ama neyse zararı yok.
-
11 Aralık 2017, 12:06
eskiden evlerde 40 yılda bi ziyafet kabilinden tavuk pişerdi.
şimdi heryer döke saça tavuk, bu bollukta bir bereketsizlik var,
lezzet yok, hormon çok, tavuklar da tavukluklarından bişey anlamıyo.
45 gün hareketsiz yemlenip kesime gidiyolar.
geçen tavukçu komşu anlattı, akşam karanlığı yüklemede canlı tavuğun biri kamyondan düşmüş,
sabah olmuş gelmişler, tavuk düştüğü yerde bekliyor hala.
randımanlı bi şekilde yürümeyi bilmezimiş.
bu iş böyle olmamalıdır.
-
11 Aralık 2017, 12:33
tavığu napıcaz bize kırmızı et gerek
-
11 Aralık 2017, 12:40
Hadi iyisiniz indirim var.
-
11 Aralık 2017, 13:07
Ne indirimi ya kg fiyati en az 5 kg gelse 55 lira kafadan
-
11 Aralık 2017, 13:21
ayzek adlı üyeden alıntı
Ne indirimi ya
kg fiyati en az 5 kg gelse 55 lira kafadan
Ne diyon sen hacı, 5kg tavuk mu var. olsa olsa 1.2kg gelir o bütün tavuk. Hindiyi kastediyorsan normalde kg fiyatı 15-16TL.
Yalnız şu Bim ve A101 de satılan kıymadan aldık köfte yaptık ailecek zehirlendik, bir daha eve sokmam öyle ucuz et. Kıymanın çekildiğini gözümle görmem lazım.
-
11 Aralık 2017, 13:34
Tavuğa su basma olayı var birde bilen varmı.?
https://youtu.be/jjG5XjFWk3M
-
11 Aralık 2017, 14:25
hormonlu tavuğa para verilmez
-
11 Aralık 2017, 14:35
çiflik tavukları hiç sağlıklı değil köy tavuğunuda nereden bulacağız babam diyor eskiden tavuğu 3 saate zor pişirirlermiş simdi 30 dk da pişiyor hormonlu et hep ondan
-
11 Aralık 2017, 14:46
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Tavuğa su basma olayı var birde bilen varmı.?
https://youtu.be/jjG5XjFWk3M
azeri gardaşlar insaflı, hormonlu yerine botokslu tavuk yediriyorlar.
-
11 Aralık 2017, 15:00
artemis99 adlı üyeden alıntı
Ne diyon sen hacı, 5kg tavuk mu var. olsa olsa 1.2kg gelir o bütün tavuk. Hindiyi kastediyorsan normalde kg fiyatı 15-16TL.
Yalnız şu Bim ve A101 de satılan kıymadan aldık köfte yaptık ailecek zehirlendik, bir daha eve sokmam öyle ucuz et. Kıymanın çekildiğini gözümle görmem lazım.
tabikide hindiyi kastediyorum tavuk konusunda bilindik markalardan baska almiyorum babam gecenlerde tavuk almis bim den 5,6 ay oluyor kocaman tavuk tencerede kizarinca yariya indi tencere oldugu gibi su su basilmis tavuk cikti hindi etinide sevmem pek kupkuru oluyor sonucta o paralari hakettigini sanmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
j700 adlı üyeden alıntı
çiflik tavukları hiç sağlıklı değil köy tavuğunuda nereden bulacağız babam diyor eskiden tavuğu 3 saate zor pişirirlermiş simdi 30 dk da pişiyor hormonlu et hep ondan
gecenlerde koy tavugu geldi manisa tavugumuymus neymis sadece haslamasi oluyormus dedi getiren arkadas 2 saate yakin pisti tadi vs bambaska hele bir but kemigi cikti dersinki kucukbas hayvan
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
13 Aralık 2017, 23:04
Sağlıksızda olsa en azından ucuza almak lazım
Bugün şok market fiyatı bir tık düşürmüştü 12,95 olarak ama hala Migros ve kasaplara göre pahalılar.
-
14 Aralık 2017, 08:48
hadi yumurtası neysede nası kesiceksin başkan üzülürsünüz tavuğunuza
-
14 Aralık 2017, 09:36
Süper Moderatör
DKN adlı üyeden alıntı
hadi yumurtası neysede nası kesiceksin başkan üzülürsünüz tavuğunuza
Keserim valla, besmele çektikten sonra sıkıntı yok
Gençliğimde asla yapamazdım, ama kendim kuluçkadan çıkarıp büyüttüğüm 50 den fazla bıldırcını kesmek gerektiğinde yaradana sığınıp kestim. Tavuğu da keserim gözük kesiyo
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
14 Aralık 2017, 10:45
Şehirde müstakil eviniz yoksa apartmanda nasıl besleyeceksiniz Olcay bey?
-
14 Aralık 2017, 12:32
Süper Moderatör
YasinC adlı üyeden alıntı
Şehirde müstakil eviniz yoksa apartmanda nasıl besleyeceksiniz Olcay bey?
Var elhamdülillah, balon fiyatlı proje sitelerde satılan 1+1 daire fiyatına istanbulda müstakil havuzlu villa yaptım Allah'a hamd olsun.
Kümesi ve kuluşka makinesini bu kış yapıp bahara kadar üretime geçerim inşaallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)