"önümüzde Blockchain gibi âdem-i merkeziyeti kuvvetlendiren, merkezi yapıların (devletlerin) nam-ı hesabına gelişen teknolojiler olacak"
Bitcoin , sanal para ayağına bizim gibi gariban ülkelerin zaten kısıtlı beyin gücünü ve enerjisini buna yönlendirip sonrada birden çöpe çevirip bizi iyice dibe itecekler.
Bu oyuna gelmeyelim kardeşlerim , biz bu oyunu bozarız.
Çok zarar eden var mı gençler? Yaranıza tuz basmış gibi olmayayım.
"ABD, Malta hükümetinin Rus şirket Goznak tarafından basılan 1,1 milyar dolarlık sahte Libya parasına el konulduğuna ilişkin duyurusunu memnuniyetle karşıladı"
Geçen hafta benim PC ye monero kazdırdım, ryzen 3 1200 işlemci bir günde 70 kuruş falan kazdı. Bilgisayarın Yaktığı elektrik 1 lira küsür zaten.
Eğer bu coin olayları böyle konu ile ilgisiz forumlarda bile konuşulduysa aşırı yükselmiş birilerinin elinde patlayacak demektir.
2014 başlarında mining yapmıştım, tam ben minerı kurdum ekran kartlarını alıp çalıştırmaya başladım o zaman da feci düşmüştü, sonra elimde tuttum, 2017 başındaki yükselişte satmıştım. mining için aldığım ekran kartlarının falan parası çıksın, çıkmasa da bu ekran kartlarını insanları alıp oyun oynuyor bu da benim oyun zevkim sayılır kurcalamak deyip girişmiştim, hiç para verip bitcoin almadım yani.
Ettiğim karlarla hasanpaşa'daki mağazaları dolaşıp fiyatına fazla takılmadan bedeni uyanı alırım şeklinde motosiklet ekipmanları almıştım. Kısa süre de olsa fakir değişmişim gibi hissettirmişti.
Hala elimde 500 dolarlık kadar az miktarda coin var, satmayı düşünmüyorum, bir motor parası olana kadar ellemiycem.
su bitcoin olayından zerre anlamıyorum.
mining sonucu kim fiziki ne elde ediyor da para kazanıyor?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)