Şu Telefonu Uygun Fiyata Nasıl Temin Edebilirim Arkadaşlar.Bir de kayıt sorunu nasıl?
Reklamlar
-
https://www.deviceranking.biz.tr/pho...ckview-bv6000s
https://tr.letgo.com/tr/i/blackview-...e-215a6d048422
Bu telefonu almak istiyorum arkadaşlar let goda gördüm 800 küsür yazıyordu kutusunda satıyordu eleman ama yurtdışından bu ürün nasıl gelir bir de nasıl kayıt ettirilir bir de türkçe menü var mı bunda.. temin edebilecek varsa ücret + kargosu + iskenderi kolası benzini neyse çekeceğim..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
Kayıt yaptırmak için ya pasaportun olacak, ya da pasaportu olan bir tanıdığın. Gerekli harcı vergi dairesine yatırıyorsun. Gib internet sitesinde detaylı bilgi olması lazım.
Yurt dışından internet sitesinden siparişle getirtme sakin. Gümrüğe kesin takılır.
Yurt dışından gelecek bir tanıdığın var ise onunla getirt.
Bu arada bu kadar ekstreme bir telefonu ne yapacaksın. Âlet çantasına mı atacan
-
Oukitel K10000 Pro modeline de bir bak istersen.
-
Sadece pasaport olması yeterli değil kayıttan önce 120 gün içinde yurda giriş yapmış olması lazım o pasaportun.
Ayrıca bu devirde aklı başında kimse kendi pasaportuna başkasının IMEI nosunu kaydettirmez diye düşünüyorum.
-
telefon android ise pasaporta falan gerek yok. Çakma ime atılıyor.
Ayrıca telefonu istemenizin sebebi şok emici zımbırtıları ise, 100 liraya kapaklar var bu şekilde. ben iphone 5s için aldım 2 senedir kullanıyorum. Telefonumda tek çizik yok. 20 metreden de düşürdüm.
-
Telefonu alma amacım kırılmaması kırılmasın duvara patlatsam da kırılmasın bunun fiyatı uygun geldi..Aslında aradığım cevap illegal imei çaktırmaktı sanırım oluyor peki ne kadara emei çakıyorlar buna..
-
fiyatı bilmiyorum ama kullandığın telefona göre belki kasa bulabilirsin. Ben kendi telefonumu çekip koyacam ama telefon kendi kendini çekemiyor.
bende ki bu. Belki seninkine uygun da vardır.
-
matrax33 adlı üyeden alıntı
Ekran kırılır bununla..Ekran kırılmayacak videolarda izlediğim kadarı ile elemanlar ekranla çivi çakıyor..
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Ekran kırılır bununla..Ekran kırılmayacak videolarda izlediğim kadarı ile elemanlar ekranla çivi çakıyor..
yok ekranı değmiyor düştüğünde çok defa düşürdüm hatta 20 metreden düşürdüm.
İşim gereği cebimde çok sıkışıyor telefon sürekli ekran patlatmaktan bunaldım bunu aldım 2 senedir kafam rahat. Sinirlenince rahatlıkla çarpıyorum duvara telefonu.
-
04 Aralık 2017, 00:10
matrax33 adlı üyeden alıntı
yok ekranı değmiyor düştüğünde çok defa düşürdüm hatta 20 metreden düşürdüm.
İşim gereği cebimde çok sıkışıyor telefon sürekli ekran patlatmaktan bunaldım bunu aldım 2 senedir kafam rahat. Sinirlenince rahatlıkla çarpıyorum duvara telefonu.
Ekran korumasıda mı var bunda ne kadar bu nereden temin edilir..
-
04 Aralık 2017, 00:13
Ekran korumasıda mı var bunda ne kadar bu nereden temin edilir..
ekran koruması var ama kırıldı benimki. normal ekran koruyucu taktım oda iş görüyor. 100 liraya aliexpresten getirtmiştim. yenilerde yerel satan yerler gördüm. Bi kurcalayın bulursunuz.
-
04 Aralık 2017, 00:31
bazı androidlerede imei atılmıyor özellikle samsunglara
-
04 Aralık 2017, 00:34
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
bazı androidlerede imei atılmıyor özellikle samsunglara
geçen hafta bi arkadaşım edge 7'ye attırdı.
-
09 Aralık 2017, 02:48
-
09 Aralık 2017, 05:03
Telefonu alma amacım kırılmaması kırılmasın duvara patlatsam da kırılmasın ...
"Dövsemde benden kaçmayacak bi karı lazım bana" diyen genç bir arkadaş vardı.
Evlendi...
Duydum... Karısından dayak yemiş.
-
10 Aralık 2017, 02:18
TUTITO adlı üyeden alıntı
"Dövsemde benden kaçmayacak bi karı lazım bana" diyen genç bir arkadaş vardı.
Evlendi...
Duydum... Karısından dayak yemiş.
Bugün aradım elemanları yarın buluşup alabilirim telefonlardan birisini ikisini de getirecek taksime..Hangisini alayım onda kaldım ben cat çok sağlam fakat teknolojik olarak daha zayıf bir telefon..Ama diğeri daha hızlı ve kutulu fakat cat kadar sağlam değil..
-
14 Aralık 2017, 00:08
https://www.aliexpress.com/item/HOMT...721294235.html
Bunun siyahını aldım arkadaşlar ikinci el kutusunda sadece arka kapakta ufak bir bölümünde kırık var ama vida ile tutturulduğu için sıkıntısı yok kutusunda cihazdı fena değil bayağı sağlam duruyor kırılcak birşeye benzemiyor..Bir de kırılmaz ekran filmi koymuşlar kutusuna bir kullanam bakayım şu an şarjda kayıt sorunu yok şu an telefonun bakalım..
-
14 Aralık 2017, 11:57
Moderatör
https://www.aliexpress.com/item/HOMT...721294235.html
Bunun siyahını aldım arkadaşlar ikinci el kutusunda sadece arka kapakta
ufak bir bölümünde kırık var ama vida ile tutturulduğu için sıkıntısı yok kutusunda cihazdı fena değil bayağı sağlam duruyor
kırılcak birşeye benzemiyor..Bir de kırılmaz ekran filmi koymuşlar kutusuna bir kullanam bakayım şu an şarjda kayıt sorunu yok şu an telefonun bakalım..
Hayırlı olsun o zaman
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
14 Aralık 2017, 12:02
yav bu kızarkidişe kızıp telefonu duvara fırlatmanın modası geçmedi mi hala?
şeylerden de var mı hala? hani elinde telefonuyla bağıra çağıra alacağını isteyen adamlar olurdu eskiden
-
22 Aralık 2017, 15:06
Arkadaşlar buna emei nerde atılıyor istanbul anadolu yakasında sms geldi 60 günde kapanacak diye..
Telefon hakkında yorumlarım..
Eksileri..
Yazılımı çok kötü androidin hangi sürümü ise artık..
Dokunmatik çok hassas değil..
Kulaklık sesi az..
Artıları
Gerçekten çok harika çekiyor..Çoğu telefonun çekmediği ya da tek diş çektiği alanda neredeyse full çekiyor..
Gerçekten sağlam , ekranı ile dün fındık kırdım yine ekranı ile tornavida çaktım tahtaya hani gerçekten adam öldürülür bunla..
Pili iyi ikinci el olmasına rağmen pili 3 gün gibi gidiyor..
4g desteği..
2g ram olması..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)