Halk bankasında param var
Reklamlar
-
Merhaba abiler kardeşler .Kafamda soru işaretleri olduğu için açtım konuyu.Son günlerde ''reza zarrap'' davası yüzünden bazı bankalara yaptırım ve cezalar söz konusuymuş ve benim halk bankasında 13 bin tl param var, motor parası biriktirdim 1 -2 ay sonra kısmetse biraz daha biriktirip alıcam motoru. Böle bi yaptırım veya ceza olursa param yanar mı? Gidip paramı çekeyim mi? Mevla belki kimilerine az gelebilir ama 1.5 yıldır biriktirdiğim para şüphlerim var,düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. iyi günler
Reklamlar
-
Ziraat, Vakıfbank, Halkbank bunlara bir şey olmaz. Kaldı ki banka batsa bile mevduatlar devlet güvencesindedir.
-
parana el konmaz ama sen yinede bankanı değiştir çünkü halk bankasının cezadan kaçmak için tasfiye edileceğine dair dedikodular var paranı elinde sonunda alırsın lakin belki hemen ulaşmakta sorun çekersin oda belki
-
Laaa hiç bisi olmaz. Bankanın sisteminden mennunsan kafanı bulandırma . kafam rahat değil diyorsan al başka bankaya yatır. Ancak unutmamak gerekir ki en sağlam banka yine devlet bankalarıdır.
-
benim olsa çekerdim karar senin para kolay kazanılmıyor.
-
50 000 liraya kadar devlet garantisinde
-
Paran olsa bir dert olmasa bir dert
-
red kit'te filan olurdu; banka soyulacak diye koşa koşa sıraya girip yatırdığı paraları çeken kasaba ahalisi
dünya lokur lokur kaynıyor, herşey olabilir!
-
O para devlet garantisindedir..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
şüyuu vukuundan beter
kaygılıysan
motosiklet almaktansa bankada paran bulunsun
beyazsaray
13bin
-
Bir buçuk yıldır paranı niye TL.de tutuyorsun arkadaş yazıktır.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence tl biriktirmen,Halk Bankası'nın şu an ki konumundan daha tehlikeli. Paran her an eriyor,farkındasın değil mi ?
-
Bankalara hiç bir şey olmaz takma kafana olan olaylar normal vatandaşı aşan olaylar rahat ol memlekette ne dümenler dönmüş seyret.
-
devlet garantisinde olan paranın herhangi bir olumsuzlukta ertesi gün size verileceğini düşünüyorsanız,
parayı çekin 2000 lirasını burada motorunu tamir ettirmek isteyen dövmeci arkadaşa verin,
kalanını da pavyonda harcayın,
içinize oturmaz en azından.
uğur un belirttiği değer kaybı (sanki devalüasyon gibi) konusuna girmiyorum.
dolar 3,95
avro 4,69
benzin 5,65 tl.
man adası tt isle of man yarışları ile de tanınır.
-
bankalara bir şey olmaz, o işlemlerin yapıldığı dönemde amerikan kontrolörü cohen in altında imzası olan dönem raporları varmış.
http://http://ekonomi.haber7.com/eko...dini-ele-verdi
biz paramızı altında tutuyoruz. ya toprak, ya metal, ya altın,
-
Devlet Bankası bir şey olmaz, zaten bir şey olursa oradaki para en son düşünecek şeyin olur .
-
Döt altındaki bankalar : Halkbank, ziraat, vakıf, şeker , ak ve garanti. Bu bankacılık sektöründeki dedikodu gazetesinin yayını, söylenti. Bu bankaların hiçbiri kesilecek cezayla batmaz, anlaşmaya gider onda birini öder iş biter. Zaten deutche bank ve hsbc de aynı yola başvurdular,indirimli ödeyip işlerine baktılar. Asıl risk reisin kasımpaşa damarının tutup " Bir kuruş ödemiyom lan " demesi . Garantiden İş bankasına bile dolar gönderseniz para anavatanından yani amerika'dan geçmek zorunda. Ödenmezse , ABD ödemeyen bankanın dolar transferi işlemlerini gerçekleştirmez. Bu durum o banka için felaket olur.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Ziraat, Vakıfbank, Halkbank bunlara bir şey olmaz. Kaldı ki banka batsa bile mevduatlar devlet güvencesindedir.
ne tüpraş, ne tekel, ne telekom lar satıldı gitti, varlık fonuna devredilmiş kurum için bişi olmaz diyorsunuz..
bir köprü ya da bir havaalanı borcu ödenmesin bak nasıl elin katarlısı gelip oturuyo kasaya.. ÇİFTE TABANCalı JÖLELİ ayakta karşılayacak..
Ayrıca o banka benim 60 TL mi gaspetti.. Çağrı merkeziyle saatlerce konuştum yine HANGİ ŞUBE OLDUĞUNU BULAMADILAR, zehir zıkkım olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
yaw bankanın müdürü bankasına güvenmiyor, parayı evde ayakkabı kutusunda tutuyor.. siz hala sağlam sağlam diyorsunuz..
-
50.000TL ye kadar hesaplardaki paralar devlet güvencesindedir.
Devlet güvencede midir ? Onu bilemeyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)