Cumhuriyet tarihinden günümüze yapılan icraatlar kısaca
Reklamlar
-
anlatmak istediğimin özeti, her dindar insanı ,lideri, partiyi, aynı kefeye koymayın ,aynı şekilde ,her Atatürk çüyü yada partisini aynı kefeye koymayın insanları eleştirirken, yalan yanlış bilgilere kanmayın, yapılan işlere bakın, birileri yapmış, birileri satmış ,
örneklersek, babadan kalma mirası, saçıp savuran çocuklarını, eleştirmek yerine, onlara çalışıp mal bırakan babanın, eleştirilmesi gibi bir durum ortaya çıkıyor, ayrıca yıllardır oy kullanamadım, şehirler arası ikamet nakil sorunlarından dolayı, Erbakan ölmüş gitmiş, gidin oy atın demiyorum, hala anlamakta güçlük çekenler için ,söyleyeyim, ülkemiz gidişatı iyi değil, toplum olarak, barışık ve yararlı olalım ben bir sürü yazarı, araştırmacıyı, tarihçiyi, okuyorum ,izliyorum bazıları Oktay sinanoğlu ,Aytunç altındal, İlber ortaylı ,Osman altuğ ,Uğur mumcu, Nihat genç ,Erol mütercimler, Ekrem şama ve bazıları takıldığınız yerlerde izleyin, dinleyin, Erol mütercimler dolar 4 tl olacak iç karışıklık çıkacak videolarını izleyin ,ayrıca Ekrem şama nın akp nasıl kuruldu ve diğer meselelerin videolarını izleyin kolay gelsin
Reklamlar
-
Ben hep ellı lıralık alıyorum )
-
3000 yıllık tarihse akp dönemine Türkiye denk gelmek :S
Yalnız akp kötü muhalefet ondanda kötü hiçbir partiyi savunmuyorum hangisi gelse dayicak hiç yoktan bir tafa kıl olmaya alıştık
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Okumak cehaleti alacak almasına da, anlamak da lazım yahu...
Ne bildiğiniz doğru, ne yorumladığınız. Bir forum vardı şurada kafa dağıtacağımız ama onun da içine ettiniz.
Gerçekten forum kafayı dağıtmada başarılı olmuş sende. Biraz uzak dur kafan toplansın anlarsın bazı şeyleri...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)