Motor dışında ilk konum, Hamsterim vefat etti
Reklamlar
-
Hergün fındık fıstıkla beslediğim , kardeşleri daha büyümemiş iken avuç kadar olan hamsterim geçe parmak kadar borudan sızıp 2 metre yüksekten burnu üstüne düşerek vefat etmiş 6 tane yavrusu vardı karnında doğum yapacaktı:(
keşke alçak bir yere bıraksaydım borudan çıkarken ayakları en sona doğru kaldığı için direk mermi gibi burnu üstüne düşmüş güvenlik kamerasında izledim elime süpürgeyi almış bende onu arıyordum yarım metre ilerde ağzı burnu kan içinde vefat buldum :(
Moralim bozuldu birsürü boru almıştım gezsin diye saklanacak evini iptal etmiştim gezsin diye ama evi olmayınca heryeri eşelemeye başladı hep çıkış aradı, Yavrularıda olacaktı
el kadar hayvan bile ne kadar dikkat gerektiriyor daha önce 10-20 defa düştü bu yüksekten ama bu şekilde burnu üstüne değil,
şimdi yine hamster alsammı bilmiyorum o videodan sonra......
R.İ.P. ANNE HAMSTER HATIRLARIMDA YAŞIYORSUN
Reklamlar
-
az önce ben ne okudum diye kendimi sorguluyorum şu anda
-
toprağı bol olsun.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
-
Hayalimde canlandırdım kötü bir kaza olmuş Huzur içinde yatsın..
-
sorun doğadan kopmaya başlamamız
koparma
-
Bir zaman bende aldıydım eşşek sıpası kurmalı gibiydi yerinde durmazdı habire kaybolur gelirdi bir gün gene kayboldu biryerde sıkışmış vaziyette ölü buldum..Başın sağolsun çokta tatlıymış eşşek sıpası :(
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
ölen kedim aklıma geldi nasıl bir duygudur çok iyi bilirim başın sağolsun
-
Yadirgamayin arkadaslar kucuk fare icin konu acmis diye dogal ortaminda 1 ay zor yasiyor ben 3 aydir azman gibi besledim onu
-
-
Başın sağolsun, birden fazla mı var nası hamile kaldı o hayvan
-
Ekipman önemli,
başımız sağolsun :/
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
2 taneyei baktim paso bafiliyor erkegi verdim birine disi kaldi karni sisti protein agirlikli besledim
Elim kaza sonucu burnu kan icinde kaskati yatiyordu kosede gece 2.30 da hayata gozlerini yummis
-
Daha bu sabah arabayla bir kedi ezdim. Fena duygular içindeyim, çok üzüldüm. Hayvan kenardan fişek gibi arabanın tekerine daldı. Görmemle tekerleğe çarpması arasında 1 saniye bile geçmedi. Aynadan baktım can çekişti çok az, sonra bir teyze kucağına aldı söylenmeye başladı. Arabadan indim yanına gittim "Ben çarptım teyze, çok üzgünüm Allah rahmet eylesin öldü o artık bırak" dedim. Yapacak hiç bir şey yoktu. Gözyaşları içinde ayrıldım.
-
-
Bilirim o acıyı :( Üzüldüm. Başınız saolsun...
-
Basin sagolsun. Topragi bol olsun
-
Bir hayvana boyle baglanabilmek herkesin kolaylıkla anlayabilecegi konulardan degil.
Ne guzelki siz şanslı azınlıkdansınız.
Ayrıca bir sahip olarak elinizden geleni yapmissiniz, fotografında cok saglikli gorunuyor, iyi bakmissiniz belli.
Ölüm şekliyle ilgili olarak üzmeyin kendinizi.
Biliyorsunuz canlilar ölüyorlar. O veya bu şekilde.
Yeterince yaşarsanız cevrenizdeki insanlarında yavaş yavaş ölmeye başladıgını farkediyorsunuz.
Durum bu.
-
Kameradan görmek ve kanlar içinde bulmak çok kötü olmuş.
Kedimin ayağı kırıldığında ne hale geldiğimi hatırladım, sonra bu konuda hissettiklerimle ilgili insan taklidi yapanların söylemlerini..
Başın sağolsun.
-
Levent adlı üyeden alıntı
Başın sağolsun, birden fazla mı var nası hamile kaldı o hayvan
Pet shop'larda bebek diye satılan hayvanlar ergenliği geçmiş olabiliyor.
2 hafta önce doğdu denerek aldığınız hamster, 10 gün sonra doğurabiliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)