Bu bildiğin tarla faresi. Gavurun teki çıkıp hemstır demiş bizde peşinden. Bildiğin tarla faresi.
Başın sağolsun.
Bu bildiğin tarla faresi. Gavurun teki çıkıp hemstır demiş bizde peşinden. Bildiğin tarla faresi.
Başın sağolsun.
Çok üzücü araştırmak lazım normalde düşmez borudan acaba biri itti mi ? başın sagolsun
hamster, örümcek, kedi gibi hayvanlar beslemeyi istemişimdir hep ama imkanlar kısıtlı.
bahçemize yavrulanmış ufak 2 kedi vardı ve bende onu besliyordum. yumurta pişiriyordum ve bazen salam alıyordum. sarı beyaz renkli sevimli ufak bir kedi. kardeşi olan siyah kedi ise vahşi ve ortalığa çıkmıyordu.
sarı beyaz yavru kediyi bir gün bahçemizde su dolu varilin içinde ölü bulduk. çitlere tırmanmış ve oradan su dolu varilin içine düşmüş ve sonrada boğulup ölmüş.
peki ben üzüldüm mü sizce?
Arkadasim yeni br hamster vericek bana bu sefer yuvasini daha emniyetli yapicam , elime aldigimda kipir kipir geziyordu pekte ellenmeyi sevmiyor bu hayvanlar , daha saglam bir yuva alicam
Peygamber efendimiz serçesi öldü diye ufak bir çocuğa taziyeye gitmiştir.
Başın sağolsun.Benimde geçen sene muhabbet kuşum öldü çok üzülmüştüm
Evde beslenebilecek tek hayvan kedidir. Evde beslemezseniz zaten motorun selesinde yer buluyor kendine.
Kedi ve motor ikisinde çok değerli benim için. Adı ne olursa olsun fare yav sonuçta.🤔
Her nefs, bir gün ölümü tadacaktır.
Tesellim bu ama benim de yoldaş edindiğim hayvanları kaybettiğimdeki hüznü bilirim.
Bir daha hayvan besleyemiyorum ama evin önünde iki kap hep koyarım.
Basin sagolsun. :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)