http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...tirdi-40649766
Mekanı cennet olsun..Küçüklüğümde büyük yer edinmiştir kendisi..Allah rahmet eylesin.
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...tirdi-40649766
Mekanı cennet olsun..Küçüklüğümde büyük yer edinmiştir kendisi..Allah rahmet eylesin.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Allah rahmet eylesin. :(((((((((
Hadi be.
Nakil bulmuşlardı ama.
Allah rahmet eylesin
Ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim , aldığı madalya/başarıların sayısını unuttuk , dolayısı ile bir dönem tv'den naklen moral veren bu değer kaybımız için hepimizin başı sağolsun.
Tam ağırlığının 3 katını kaldıran milli haltercimizdi. Allah rahmet eylesin. 2017 kara günlerini göstermeye başladı
Ben ortaokuldayken kaçmıştı Türkiye ye. Gelişi de, müsabakaları da olay olmuştu. Biz yetiştirmesek de yine de gurur duymuştuk türk oluşuyla. Huzur içinde yatsın.
Üzücü. Aldığı dopingler yüzünden karaciğeri iflas etti ve erken yaşta (profesyonel sporcular bu yüzden uzun yaşamaz) aramızdan ayrıldı. Umarım kontroller daha sıkı yapılır da bu tip olaylar azalır. Yıllar sonra sporcularımızın geri alınan madalyalarından da anlıyoruz ki bu konuda iyiye gidiş var.
Türkiye'de 10 milyonlarca yüreği aynı anda zıp zıp zıplatmış ender kişilerdendi. Kazandığı başarılar göğsümüzü kabarttı. Biz vefalı bir millet değiliz. Bu adamın belli ki psikolojik desteğe ihtiyacı vardı.
duyduğuma göre rahmetli halter federasyonu başkanı olacakmış ama zamanın behrinde "feto" denilen vatan haini tarafından engellenmiş.
şu memlekette liyakat ne zaman yerine oturacak merak ediyorum. sırf sümüklü ve ağlak bir ilkokul mezunu imam ile ters düştüğü için federasyon başkanı olamayan milli bir sporcudan bahsediyoruz.
halbuki hakan şükür gibi yalakalık yapsaydı el üstünde tutulacaktı o zamanlar.
şerefli ve onurlu bir adammış. nurlar içindeki yatsın...
Üzüldüm mekanı cennet olsun. Muhteşem bir başarı bıraktı ne gururlanmıştık yılların ezikliğini sayesinde üzerimizden atmıştık.
Allah rahmet eylesin çok değerli bir sporcuydu :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)