BİM ve A101 PETROL ÇOK YAKINDA SİZLERLE :) :)
Reklamlar
-
Ucuz et için devreye girmiş olan zincir marketler grubu BİM ve A101’den ortak yapılan çalışma ile “ucuz akaryakıt için de devreye girmeye hazırız” açıklaması ile tüm vatandaşlarda ortak bir heyecan yarattı.
Fiyatı bir türlü aşağı çekilmeyen et fiyatları için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığıyla başlattıkları ucuz et satışının ardından aynı kaderi paylaşan akaryakıt için de kollarını sıvayan zincir marketler grubu BİM ve A101, tüm yurtta heyecan uyandıran yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazır olduklarını duyurdu. Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK)’na ortak çağrı yapan marketler halka ucuz akaryakıt ve LPG sunmak için gerekli altyapı çalışmalarına başladıklarını açıkladı.
(alıntıdır.)
Reklamlar
-
Bim cuma günleri 5 lt lik bidonlarla satabilir aslında
-
Bu zamlar akaryakit zammi degil ki vergi zammi. 1.8tl lik benzin 5.6tl ye satiliyor. Ne kadar indirebilirler ki eger indirmede ciddi bir sey yaparlarsa bu isin icinde bir is vardir. Ya solventi arttirdilar demek ya da kacak mazot isine
-
le oil
le motorin
le benzin
"le oil" mantıklı aslında.
-
Güzeldi bu paylasım
Ucuz et alacagıma,ucuz benzın alırım.Cana gelecegıne mala gelsın
-
Ulan sizin yapacağınız yalana dolana ben be.. Sanki benzin 5,6TL de, Shell'e gelişi 4TL...
Sürekli bir sanal kötü gösterip bundan kurtulmak için kolları sıvayan birileri. Pahalılığın sorumlusu aslında hep bir XYZ birileri.
-
Öyle birşey olursa galiba depoyu biz dolduracağız..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Sesli güldüm
-
Fiyatlar düşecekse bence çok iyi olur. Tabi nasıl yapacaklar bekleyip görelim
-
Ucuz eti toprağa gömsek yeterince bekleyince fosil ve petrol'e dönüşür mü acaba ?
Bu arada son zamlarda hep depoyu fulledim hep zam geldi sonra hiç bir ikinci depoyu yeni zam gelmeden alamadım.
Bundan sonra 30 liralık alacağım , nasılsa alıyorlar diye sürekli zam yapıyorlar.
Dün pompacı arkadaşa da söyledim sürekli zam yapıyorsunuz diye...
Bu arada eskiden Bulgaristan'dan depoyu doldurup gelirlerdi hala yapan var mı acaba ?
-
Aslında ucuz akaryakıt satacağızda Amerika izin vermiyor.
-
Şimdi yanlışi bilmiyorsam A101 devleten birine ayitti isim vermim.Eyer o satarsa vergiden tamamen muaf olmasa da bir indirim alabilir bu indirimde bize yansıtırsa bu İş olur.
-
Super Moderator
Konuyu fazlasıyla ciddiye alanlar var gördüğüm kadarıyla...
Bunun bir Zaytung haberi olduğunu da belirtelim de, hem kaynağa saygısızlık olmasın, hem kimsenin hayalleriyle oynanmasın:
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=332319
-
Olcan138 adlı üyeden alıntı
sorun da bu ya
ayırt edemiyor insanlar
-
Benzin pahalı değil, sizin oy verdiğiniz insanların memleket hayrına hiç iyi işleri olmamasının nedeni bu vergiler.
Ama düşünmeden zikretmeye çalışmakla.Anca benzin pahalı diyoruz.
Dünyanın en pahalı benzinini kullanmak nasıl bir duygu. Asgari ücreti düşürmek nedir.
Bazılarmız milyonlarca insanın hakkına istemedende giriyor.
Derler ya müslüman müslümana bunu yapmaz diye.
Göz göre göre müslüman müslümanı kesiyor asıyor soyuyor.
Allah başımızdakileri eksik etmesin. Yakında israil nil ile fırat arasındaki bütün toprakları alıncada öyle karşıdan izlersiniz.
Filistin, suriye, ırak gitti acaba sıra kimde?
-
böyle şakalar yapmayın, inanıyorlar sonra sıkıntı oluyor.
-
Yahu bir şeyler yazayım diyorum bi gülme geliyor ki sorma.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)