para para para....
BEN SALAK VURDUMDUYMAZ DEĞİLİM HAYAT
benden uzak dur hayat
yüzüm gülüyor diye vurdumduymaz deme
bilmelisinki herkezden fazla düşünüyorum
inanmasanda görmesende çoğu zaman ağlıyorum
neyi gördünkü zaten.....
şunları düşünüyorum........
açı açıkta kalanı olanı olmayanı
olandan olmayana nasıl veririm diye düşünüyoryum
o halde görünene neden aldanırsın
neden kırarsın ümitleri
bana salak deme
değilim belki sana komik gelcek ama
geceleri sen görmesende ağlıyorum
çünkü sen yatıyorsun ama ben yatmıyorum
ne nedendir ne nasıl kurtarılır diye düşünüyorum
memleketimi düşünüyorum kürdü türkü düşünüyorum
aslında hepimiz biriz fakat bizi ayıranları düşünüyorum
ayırmaya çalışanlar kimler bunları düşünüyorum
sunisi alevisi nedir yemin ediyorum bilmem...
kafamıza sokmaya çalışanları düşünüyorum...
bunlar rahatsız ediyor beni...
açı düşünüyorum gülsende en çok bunları düşünüyorum
ekmek bayat diye yemeyeni o bayat ekmek için öleni
bulamayanı evet keriz neden düşünüyorsun de
bulamayan o kadar çok ki....
yemin ediyorum ağlıyorum....
derdim herkezten farklı ve fazla ne sevgili ne karı ne kız nede para
o halde benmi vurdumduymazım sana sorarım
bizi bu hale düşürenlermi benmi salağım sana sorarım
bu olanları gören yada görmemeye çalışanmı sana sorarım
senden üstünüm hayat beni yenemeyeceksin
ben o salak değilim vurdumduymaz hiç değilim
defol şimdi .iktirolgit başımdan ....................
sen salak desende vurdumduymaz desende yılmayacağım
harcayacak başka birisini bul lanet olsun sana.............
sana hesap vermeyeceğime göre senden korkum yok...
eğer bunlarıda düşünmediysem al beni kendinden.......
ben buyum :(((komik gelsede size :(((( atıyor deseniz de :(((
daha fazla gelmeyin üstüme :(((
Paran olursa herşey sıkıcı gelir herşeyden nefret edersin Ama paran yoksa herkez SENDEN nefret eder dünya böyle bu konuda baya tecrübem var bizzat yaşadığım.
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
trafikte ,doğu karadenizli yöresel sanatçılar olan hacı kahveci, sait uçar ile oy nurcanum, ya da ismael türük müziklerini sonuna kadar açan ve r leri ovalyarak söyleyen ,"senlan" benlan" diye konuşan doğu karadenizli sinir bozucu taksi şoförleri.
Geçen sene, hala öğrenciyken askerlik muayenesi olmak için askeri hataneye gitmiştim. Ayağımdaki sorunda dolayı muaf olacağım kesindi. Sadece muayene olup çıkacaktım ama beni sakallı olarak almadılar içeri. 25 cm'lik sakalımı 10 dakikalık iş için kestirdiler bana. Tabii oradaki askerin, komutanın bir suçu yok. Biri bir kez görmezlikten gelse diğeri laf diyecek!trenox adlı üyeden alıntı
Burada tartışılırsa uzar gider tabii... gereği de yok. Ben sakalımı çok seviyordum. Hala içimde yarası var :(
bir dostun sürekli yanında olduğunu bilmek güzel duygu, teşekkür ederim.demonicdreams adlı üyeden alıntı
sadece bu duyguyu yaşamak bile benim için o yukarıdaki listeyi yok etmeye yeter.
eminim senin için de öyledir.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Dominicdreams ve musti ikiniz de döktürmüşsünüz.
Ben de;
kendisi ve ciğeri peş paralık adam olmadığıhalde, onlara adam muammelesi yapanlardan.
Ve o adam olmayanların adam gibi adamlara adam muammelesi yapmayanlardan NEFRET EDİYORUM.
Yukarıdaki liste aynı zamanda umursamadığım şeyler de sayılır. Bunların hiçbirini (sakal hariç) takmıyorum. Bir hafta sonu Sapanca'da piknik yapmak benim için de yeterli. Hyosung'çu da olsan, ne idüğü belirsiz bir kullanıcı adın da olsa (kırato, cırato, krato vs. ) seviyorum seni. Sağol.crato adlı üyeden alıntı
Konu nefret olunca ilham her yerden geliyor maalesef ama asıl döktüren crato'ydu. Marifet sevmediklerini afişe etmek değil, sevdiklerini onore etmektir (midir?)watergun adlı üyeden alıntı
adım her hangi bir gavur cumhuriyetine ait olmayabilir (ki portekiz'de crato diye bir şehir var) ama artık Transalp kullanıyorumdemonicdreams adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hayatta güçlü olanın dediği olur.o yapıda onlar güçlüdür onların dediği olur evinde sen güçlüsündür senin dediğin olur.çok da önemli bişey değil.demonicdreams adlı üyeden alıntı
Ben gezmeyi seviyorum! Aptal gibi boş yerlerde gezmeyi seviyorum. Kimseye değmeden,kimse bana değmeden,Kimseyi görmeden,kimse beni görmeden! Bi nevi deli olmayı seviyorum.Bunun dışında sana katılıyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)