Bizim Şirkete Alıcazda Sağlam olsun İstiyorum..
Bizim Şirkete Alıcazda Sağlam olsun İstiyorum..
Bajaj iyidir hacı sen çok yanlış gelmişsin..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Lavazza nın mavi kapsülleride alan makinelerinden al rahat et. tuzludur ama hakkını verir.
Tercihen bunu alırdım. Mavi kapsüllerde çeşitte var.
https://www.bestcoffee.com.tr/lavazz...ediyeli-pmu169
Kahve içme makinesi dediğiniz şey tam olarak ne yapıyor? Kendisine kahve veriyorsunuz o da içiyor mu? Ben olsam kahve yapma makinası alırdım
Kahve içme makinesi....
Hah o benim işte..
Söyle yöneticine antep işi bakırda, meşe közünde azcık şekerli kahve içme makinesi var, işe talibim. Sigorta falan istemiyom, yanına kavala kurabiye versin bide gölge etmesin yeter.
Kapiş....
Tam adam gibi bir yorum yazacağım bir gülme geliyor...
Ben evde Tchibo'nun klasiğini kullanıyorum. Annemlere de en üst model ne ise onu almıştık gayet memnunuz iki makineden de.
delonghi'ye bakabilirsin
Breville
Kahveyi çişe dönüştüren makineler var bir de...
HİÇBİR makina almayın , daa geçen gün john connor'ı makinalardan muhafaza eyleyin dedik oldumu bu şimcik?
En baba filitre kahve cihazı şu basit plastik konidir, gerisi külliyen boştur , her durumda hazır ve nazırdır , aromayı koyulamak ve açmak elinizdedir , yeterki güzel bi kahve filtre ve sıcak suyunuz olsun.
"babamz123
Üyelik 10 Kasım 2017"
uye oldugu ilk gun motosiklet forumunda kahve makinasi ile ilgili bi sey sor.
bi daha da ortalikta gorunme...
bi kac kere soylendi;
ilk uye olan , 1 ay mesaj atmasin, izlesin, okusun
admin uyuma...
Arçelik var bizim şubelerde 40 tan fazla şubesi var şirketin herkes memnun türk kahvesi makinası değilmi
Kahve yapma makinası desen var bi kolayı da..
İçme makinası nedir ammuniyuuum
büyük makine mi onlardan hiç anlamam ama şimdiye kadar tattığım tecrübeyle büyük makinelerle küçük makineler aynı kalitede yapıyor sadece büyük makineler seri üretiyor, birde hepsininde süt sorunu var sütlü seviyorsanız zor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)