Allah rahmet eylesin
he ya gördüm, kalp krizinden gitmiş adamcağız.
kendisini ara ara izlerdim muhabbeti güzel insandı ALLAH rahmet eylesin mekanını cennet etsin
Cok uzuldum bende epey izlerdim videolarini cok neseli adamdi. Allah rahmet eylesin
Severek izliyordum kendisini
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Sevdiğimiz hızlıdan gidiyor. Kimi sevdiysek erkenden gitti.
Fazla severek hata yapıyoruz galiba.
seneler önce ilk paylaşımından beri izliyodum. acı acı yutkunuyor gözleri doluyor insanın
Allah rahmet eylesin.
Bir ben mi tanimiyormusum rahmetliyi..
Arada sırada bende izlerdim kendisini...duyunca üzüldüm. Allah rahmet eylesin....
Sevdiğim meslektaşlarımdandı. Allah rahmet eylesin.
Uzun zamandan beri takip ederdim. Ali abi çok neşeli insandı. Başkasına yardım etmeyi çok severdi. Hatta bir videosunda biri benle yolculuk yapsa ömrü uzar derdi. Ne diyelim Allah rahmet eylesin. Bu dünyada iyiler fazla yaşamıyormuş
Allah rahmet eylesin.
Üzüldüm lan. :(
Tanimiyor olsamda gercekten uzuldum. Bu camia boyle iste, taniyor olmamak birseyi degistirmiyor. Cani yaniyor insanin. Allah Rahmetini Esirgemesin. Tum dost ve akrabalarina sabirlar dilerim.
ilk önce barkın abi, daha sonra cem korkmaz, daha sonra ali can abi. tabi bir de seveniniz var mıydı bilmem ama Vatan Şaşmaz. Son birkaç ayda sevdiğimiz çoğu insan vefat etti. Nedeni nedir hala anlamış değilim.
Allah rahmet eylesin...
Ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim , birkaç videosunu izlemiş idim , kendine has bi kişilik idi keyifli anlatıları vardı .
Allah rahmet eylesin, bir zamanlar bende çok izlerdim videolarını. Allah geride bıraktıklarına sabır versin mekanı cennet olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)