BLUERAY adlı üyeden alıntı
Sevgili artemis99, Sim kartım nano sim evet ama diğer micro ve large tip hatta komple kartın bütünü takılacak vaziyette kalıpları elimde var. O kısmı sorun değil. Olsa dahi bunu bir sigara paketinin jelatini ile yapabilirim. Yapabilecek her türlü bilgi ve yetenek donanımına sahibim. Bana sadece o eski telefonlardan lazım. Yada yeni jenarasyon sağlam olanlarındam. Geçmiş ömründeki bazen kayıp olarak saydığım 14 yılımı senin aklının ucundan bile geçiremeyeceğin, hayal bile edemeyeceğin, bıraksan 5 gün içinde hayatını kaybedebileceğin dağ, bayır, orman, deniz, kar, kış kıyamet, yaz, sıcak, güneş, akrep, yılan, çıyan demeden bizzat yaşadım. Buyur bir gün Zeytinburnu Askeri Lojmanlarına Gel seni buna şahitlik eden gazi arkadaşlarımla tanıştırayim. Yani diyeceğim öyle her halta, yok olur, yok olmaz diye kafadan atlama. Fikir beyan ederken seviyeni koru. Benim senden ricam, lütfen benim konularımda muhalif bir tavır ile, yok öyle olmaz yok böyle olmaz, normale dön bilmemne gibi yaklaşma. İnan ki samimiyet ile forumda bulunan bir insanın kalbini kırıyorsun.
Şimdi tepkimin abartılı olduğunu söyleyeceksin...
Önce bir düşün ama....
Biraz sert çıkmış olabilirim, maksadım seni kırmak değil, olumsuz beyan yada öngörümsüz hususlar dahilinde dahi, bir tartışma ortamı olmasını engellemek için nazik bir uyarıdır. İkazdır, yumuşak bir dokunuştur. Sana değer vermesem bunları yazarken ki vaktimi başka birşey için kullanıyor olurdum.