Renault ile kimsenin uğraşamayacağı gerçeği!
Reklamlar
-
21 Kasım 2017, 12:30
renault nedir ya. hele o kağıt gibi tipsiz tipsiz symbolleri alıp kullanan adamı hiç anlayamıyorum. güncel olarak bu ülkede satılan araçların tamamının euroncap testi olmasına rağmen symbol'ün kaza testi bile yok. sadece piyasası var diye alınıyor başka bir sebebi yok. kimse de sormuyor aga o kadar araç euroncap testi yaparken bu neden yapmıyor diye. formula farklıdır tabi o ayrı.
Reklamlar
-
In Flames adlı üyeden alıntı
yavrum Renault yine yapmış yapacağını,
https://www.topgear.com/car-reviews/alpine/a110
gordugunuz uzere 10 uzerinden 9 vermişler(topgear ı guvenilir) neden ? mukemmel bir araç tabiki de ondan.
Audi TT ve Porche Cayman dan daha iyi olduğu çok açık..Renault ile dalga geçen hımbıllar sesini keser umarım..
Yanlış görmediysem aracın fiyatı 51.000 pound.Bu fiyatlarda bir araba alacak olsam 54.000 pounda V6 340 bg Jaguar F- Type alırım.Alpine A110 iyi olabilir ama bu fiyatla koleksiyoncular dışında pek rağbet göreceğini sanmıyorum.O da eski klasik Alpine A110'nun hatrına.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Yanlış görmediysem aracın fiyatı 51.000 pound.Bu fiyatlarda bir araba alacak olsam 54.000 pounda V6 340 bg Jaguar F- Type alırım.Alpine A110 iyi olabilir ama bu fiyatla koleksiyoncular dışında pek rağbet göreceğini sanmıyorum.O da eski klasik Alpine A110'nun hatrına.
benim gibi viraj manyağı bir adam alır hocam...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Gömmeye gelmiştim ama araba ilginçmiş gerçekten. Helal olsun Reno'ya. Kesin gelmez Amerika'ya.
-
Belli zaten ne kadar iyi olduğu formula 1'de :D
-
beyler ben bi küçük açtım münasipmidir
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Gömmeye gelmiştim ama araba ilginçmiş gerçekten. Helal olsun Reno'ya. Kesin gelmez Amerika'ya.
Alpine A110 zamanında efsaneydi.Renault,Alpine firması ile beraber tekrardan aracın güncel versiyonunu çıkardırlar.Ayrıca yanlış bilmiyorsam Alpine Renault'un spor modellerinin geliştirilmesine yardımcı oluyor.Ama dediğim gibi bence fiyatı özelliklerine göre biraz uçuk olmuş.Fiyatı Jaguar ve Porsche ayarında.
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
renault nedir ya. hele o kağıt gibi tipsiz tipsiz symbolleri alıp kullanan adamı hiç anlayamıyorum. güncel olarak bu ülkede satılan araçların tamamının euroncap testi olmasına rağmen symbol'ün kaza testi bile yok. sadece piyasası var diye alınıyor başka bir sebebi yok. kimse de sormuyor aga o kadar araç euroncap testi yaparken bu neden yapmıyor diye. formula farklıdır tabi o ayrı.
Çarpışma testi 54 km hız ile yapılır. Çarpışma testinden 5 yıldız almış araçlarda gördüm. 100 km hız ile sen sağlam bir yere vur bakayım. Güvenlik testindeki yıldıza bakıyor mu. Altında bmw, audi, volvo gibi sağlam araç yoksa kurtulma şansın yok gibi.Reno, fiat, dacia binen adam zaten dar gelirlidir. Babasının hayrına o araca binmez. 2004 ten beri reno motorlu 2. Daciaya biniyorum. Ben halimden memnunun. Araç alırken ilk önceliğim. Ben mi araca bineceğim, yoksa araç mı bana binecek. Reno teneke diyen adamı zaten dikkate bile almam. Neden dacia aldım. Yakıtı az, parçası ucuz, satışı kolay. Konfor nerde diyeceksin. Bu ülkede bu yaşama koşullarında konfor son iştir. Parası olan adam zaten bmw ye biner.
Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
Çarpışma testi 54 km hız ile yapılır. Çarpışma testinden 5 yıldız almış araçlarda gördüm. 100 km hız ile sen sağlam bir yere vur bakayım. Güvenlik testindeki yıldıza bakıyor mu. Altında bmw, audi, volvo gibi sağlam araç yoksa kurtulma şansın yok gibi.Reno, fiat, dacia binen adam zaten dar gelirlidir. Babasının hayrına o araca binmez. 2004 ten beri reno motorlu 2. Daciaya biniyorum. Ben halimden memnunun. Araç alırken ilk önceliğim. Ben mi araca bineceğim, yoksa araç mı bana binecek. Reno teneke diyen adamı zaten dikkate bile almam. Neden dacia aldım. Yakıtı az, parçası ucuz, satışı kolay. Konfor nerde diyeceksin. Bu ülkede bu yaşama koşullarında konfor son iştir. Parası olan adam zaten bmw ye biner.
40 50 bin e ikinci el saglam sorunsuz cok iyi volvolar bulunuyor. Parasi olmayan dar gelirli adam renault ya biner muhabbetini geçmek lazım bence artık. Alışkanlıktan veya riske girmekten korkan adam bilinir markalara biner demek daha doğru olur. Etraftan çok duydum o kadar parayı 10 yıllık arabaya vereceğine git dizel sıfır clio symbol veya linea tarzı araç al diyen. Herşeye ragmen gidip s80 almıştım 10 yaşında araç. Bundan 3 yıl önce izmire giderken Bursa otobaninda önündeki kamyonu sollamaya çıkan kamyona 220'den 140 civarı bi hıza düşüp çarpıp takla attım. Sol koluma atılan 4 dikiş harici tek bir hasarım olmadi çok şükür. Şimdi düşün bak aynı kazayı söylediğim araçlarla yaptığımı. Ne durumda olurdum daha dogrusu olur muydum? O yüzden parası olan değil canını düşünen adam biner ikinci el de olsa sağlam arabaya. Şu an ne kullanıyosun diye soracak olursan kaskodan aldığim parayla gene almadım bahsettiğim tarz araba. Tekrar gidip ikinci el de olsa focus aldım 70 bin kmde. 200 de yapsan direksiyon titremiyor focusla. Gecen yaz antalyadayken 2000 kmde bi symbol kiralamıştım 1 haftaliğina. Yemin ederim cok ekonomik araç ama 110 km hizdan sonra yol tutusu şahinle doganla kapışir. Diyecegim o ki cebi değil de canı düşünmek lazım trafikte. Hele ki araclarin fiyati boylesine birbirine yakinlasmisken para yok o yüzden renault ya biniyorum demek bahaneden baska birsey degil. Allah kaza bela vermesin.
-
Geçmiş olsun. Sağolun da. Markaların savunucusu değilim fakat 220 nedir 140 nedir :( Aracınız ne olursa yapmayın lütfen bu yollarda
-
Altı üstü makine. Belli zaman sonra hepsi eskiyor. Bindiğim arabadan yada motordan ne gurur duyarım ne de hayıflanırım. sadece binerim.
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
mercedes, bmw, audi, volvo vs. turu luks arabalarin crash test rating'leri her zaman yuksek olmayabiliyor.
En azindan soyle soyleyeyim; bugunun Honda Accord, Toyota Camry'si, 5 yasindaki Mercedes E ve BMW 5 serisinden bariz daha guvenlidir.
Biraz sacma gelecek ama video'lari izleyin, fotograflara bakin, raporlari okuyun, gorursunuz.
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
40 50 bin e ikinci el saglam sorunsuz cok iyi volvolar bulunuyor. Parasi olmayan dar gelirli adam renault ya biner muhabbetini geçmek lazım bence artık. Alışkanlıktan veya riske girmekten korkan adam bilinir markalara biner demek daha doğru olur. Etraftan çok duydum o kadar parayı 10 yıllık arabaya vereceğine git dizel sıfır clio symbol veya linea tarzı araç al diyen. Herşeye ragmen gidip s80 almıştım 10 yaşında araç. Bundan 3 yıl önce izmire giderken Bursa otobaninda önündeki kamyonu sollamaya çıkan kamyona 220'den 140 civarı bi hıza düşüp çarpıp takla attım. Sol koluma atılan 4 dikiş harici tek bir hasarım olmadi çok şükür. Şimdi düşün bak aynı kazayı söylediğim araçlarla yaptığımı. Ne durumda olurdum daha dogrusu olur muydum? O yüzden parası olan değil canını düşünen adam biner ikinci el de olsa sağlam arabaya. Şu an ne kullanıyosun diye soracak olursan kaskodan aldığim parayla gene almadım bahsettiğim tarz araba. Tekrar gidip ikinci el de olsa focus aldım 70 bin kmde. 200 de yapsan direksiyon titremiyor focusla. Gecen yaz antalyadayken 2000 kmde bi symbol kiralamıştım 1 haftaliğina. Yemin ederim cok ekonomik araç ama 110 km hizdan sonra yol tutusu şahinle doganla kapışir. Diyecegim o ki cebi değil de canı düşünmek lazım trafikte. Hele ki araclarin fiyati boylesine birbirine yakinlasmisken para yok o yüzden renault ya biniyorum demek bahaneden baska birsey degil. Allah kaza bela vermesin.
Herkesin görüşüne saygım var. Yazdıklarınız doğrudur. Volvo sağlam araba buna katılıyorum. Şuan 40 50 bin TL ye sıfır araç kalmadı. Herkesin hayalinde sıfır km araca binmek vardır. Malum 2. elde kimseye güven olmuyor. Experlerin durumunu biliyorum. Biri arabaya 3 parça boya var dedi diğeri 2. Yollarda da görünüyoruz araçların nasıl kullanıldığını. Zaten şuan ki piyasa ile sıfır araçlara binmek hayal oldu.
Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz
-
21 Nisan 2020, 02:57
hachiko adlı üyeden alıntı
Fakir mercedesi reno..
Allahın sopasi yok dingil gittin dacia aldın ..
-
21 Nisan 2020, 09:42
hachiko adlı üyeden alıntı
Allahın sopasi yok dingil gittin dacia aldın ..
Dacia çok gelişti renoyu geçti. Dacia 1 numara.
-
21 Nisan 2020, 10:31
Bir deyim gibi bir şey vardı ;
Sorun çıkarmıyorsa Japon otomobilidir
Sorun çıkarıyor ancak kolayca tespit edilip onarılıyorsa Alman otomobilidir
Sorun çıkartıyor ancak nereden çıktığı asla bilinmiyor ve asla onarılmıyorsa da Fransız otomobilidir ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
21 Nisan 2020, 10:52
Japon otomobillerinde özellik mi var ki arıza çıkarsın
the bomb has been planted
-
21 Nisan 2020, 11:09
Walla param olsa cayır cayır Dacia Duster alırım. Renault Megane 3 var bizde ve bu parçalanmadan sorunsuzca çalıştığı için, altını vurmayacağım Duster candır...
-
21 Nisan 2020, 11:11
-
21 Nisan 2020, 17:58
YasinC adlı üyeden alıntı
Japon otomobillerinde özellik mi var ki arıza çıkarsın
the bomb has been planted
Youtube da Japonic diye bi kanal var. 1994 Nissan Fuga'ya bir bak abi ne özellikler var. Daha ben çoğunu bugün bile görmedim. Zaten herhalde araba üreticileri Türkiye modeli diye bi kavram geliştirmişlerdir. Model şu şekilde. Bunu kes şunu çıkart bu zaten Türklere uymaz. Tamam şimdi Türkiye'ye gönderebilirsiniz.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)