Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Renault ile kimsenin uğraşamayacağı gerçeği!

REKLAM ALANI
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    renault nedir ya. hele o kağıt gibi tipsiz tipsiz symbolleri alıp kullanan adamı hiç anlayamıyorum. güncel olarak bu ülkede satılan araçların tamamının euroncap testi olmasına rağmen symbol'ün kaza testi bile yok. sadece piyasası var diye alınıyor başka bir sebebi yok. kimse de sormuyor aga o kadar araç euroncap testi yaparken bu neden yapmıyor diye. formula farklıdır tabi o ayrı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı In Flames adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yavrum Renault yine yapmış yapacağını,

https://www.topgear.com/car-reviews/alpine/a110

gordugunuz uzere 10 uzerinden 9 vermişler(topgear ı guvenilir) neden ? mukemmel bir araç tabiki de ondan.

Audi TT ve Porche Cayman dan daha iyi olduğu çok açık..Renault ile dalga geçen hımbıllar sesini keser umarım..
    Yanlış görmediysem aracın fiyatı 51.000 pound.Bu fiyatlarda bir araba alacak olsam 54.000 pounda V6 340 bg Jaguar F- Type alırım.Alpine A110 iyi olabilir ama bu fiyatla koleksiyoncular dışında pek rağbet göreceğini sanmıyorum.O da eski klasik Alpine A110'nun hatrına.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış görmediysem aracın fiyatı 51.000 pound.Bu fiyatlarda bir araba alacak olsam 54.000 pounda V6 340 bg Jaguar F- Type alırım.Alpine A110 iyi olabilir ama bu fiyatla koleksiyoncular dışında pek rağbet göreceğini sanmıyorum.O da eski klasik Alpine A110'nun hatrına.
    benim gibi viraj manyağı bir adam alır hocam...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Gömmeye gelmiştim ama araba ilginçmiş gerçekten. Helal olsun Reno'ya. Kesin gelmez Amerika'ya.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Belli zaten ne kadar iyi olduğu formula 1'de :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    beyler ben bi küçük açtım münasipmidir

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gömmeye gelmiştim ama araba ilginçmiş gerçekten. Helal olsun Reno'ya. Kesin gelmez Amerika'ya.
    Alpine A110 zamanında efsaneydi.Renault,Alpine firması ile beraber tekrardan aracın güncel versiyonunu çıkardırlar.Ayrıca yanlış bilmiyorsam Alpine Renault'un spor modellerinin geliştirilmesine yardımcı oluyor.Ama dediğim gibi bence fiyatı özelliklerine göre biraz uçuk olmuş.Fiyatı Jaguar ve Porsche ayarında.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    renault nedir ya. hele o kağıt gibi tipsiz tipsiz symbolleri alıp kullanan adamı hiç anlayamıyorum. güncel olarak bu ülkede satılan araçların tamamının euroncap testi olmasına rağmen symbol'ün kaza testi bile yok. sadece piyasası var diye alınıyor başka bir sebebi yok. kimse de sormuyor aga o kadar araç euroncap testi yaparken bu neden yapmıyor diye. formula farklıdır tabi o ayrı.
    Çarpışma testi 54 km hız ile yapılır. Çarpışma testinden 5 yıldız almış araçlarda gördüm. 100 km hız ile sen sağlam bir yere vur bakayım. Güvenlik testindeki yıldıza bakıyor mu. Altında bmw, audi, volvo gibi sağlam araç yoksa kurtulma şansın yok gibi.Reno, fiat, dacia binen adam zaten dar gelirlidir. Babasının hayrına o araca binmez. 2004 ten beri reno motorlu 2. Daciaya biniyorum. Ben halimden memnunun. Araç alırken ilk önceliğim. Ben mi araca bineceğim, yoksa araç mı bana binecek. Reno teneke diyen adamı zaten dikkate bile almam. Neden dacia aldım. Yakıtı az, parçası ucuz, satışı kolay. Konfor nerde diyeceksin. Bu ülkede bu yaşama koşullarında konfor son iştir. Parası olan adam zaten bmw ye biner.
    Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çarpışma testi 54 km hız ile yapılır. Çarpışma testinden 5 yıldız almış araçlarda gördüm. 100 km hız ile sen sağlam bir yere vur bakayım. Güvenlik testindeki yıldıza bakıyor mu. Altında bmw, audi, volvo gibi sağlam araç yoksa kurtulma şansın yok gibi.Reno, fiat, dacia binen adam zaten dar gelirlidir. Babasının hayrına o araca binmez. 2004 ten beri reno motorlu 2. Daciaya biniyorum. Ben halimden memnunun. Araç alırken ilk önceliğim. Ben mi araca bineceğim, yoksa araç mı bana binecek. Reno teneke diyen adamı zaten dikkate bile almam. Neden dacia aldım. Yakıtı az, parçası ucuz, satışı kolay. Konfor nerde diyeceksin. Bu ülkede bu yaşama koşullarında konfor son iştir. Parası olan adam zaten bmw ye biner.
    40 50 bin e ikinci el saglam sorunsuz cok iyi volvolar bulunuyor. Parasi olmayan dar gelirli adam renault ya biner muhabbetini geçmek lazım bence artık. Alışkanlıktan veya riske girmekten korkan adam bilinir markalara biner demek daha doğru olur. Etraftan çok duydum o kadar parayı 10 yıllık arabaya vereceğine git dizel sıfır clio symbol veya linea tarzı araç al diyen. Herşeye ragmen gidip s80 almıştım 10 yaşında araç. Bundan 3 yıl önce izmire giderken Bursa otobaninda önündeki kamyonu sollamaya çıkan kamyona 220'den 140 civarı bi hıza düşüp çarpıp takla attım. Sol koluma atılan 4 dikiş harici tek bir hasarım olmadi çok şükür. Şimdi düşün bak aynı kazayı söylediğim araçlarla yaptığımı. Ne durumda olurdum daha dogrusu olur muydum? O yüzden parası olan değil canını düşünen adam biner ikinci el de olsa sağlam arabaya. Şu an ne kullanıyosun diye soracak olursan kaskodan aldığim parayla gene almadım bahsettiğim tarz araba. Tekrar gidip ikinci el de olsa focus aldım 70 bin kmde. 200 de yapsan direksiyon titremiyor focusla. Gecen yaz antalyadayken 2000 kmde bi symbol kiralamıştım 1 haftaliğina. Yemin ederim cok ekonomik araç ama 110 km hizdan sonra yol tutusu şahinle doganla kapışir. Diyecegim o ki cebi değil de canı düşünmek lazım trafikte. Hele ki araclarin fiyati boylesine birbirine yakinlasmisken para yok o yüzden renault ya biniyorum demek bahaneden baska birsey degil. Allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
    Mondial - Sentor 150
    Geçmiş olsun. Sağolun da. Markaların savunucusu değilim fakat 220 nedir 140 nedir :( Aracınız ne olursa yapmayın lütfen bu yollarda
    -ZERO- ve espresso bunu beğendiler.

Altı üstü makine. Belli zaman sonra hepsi eskiyor. Bindiğim arabadan yada motordan ne gurur duyarım ne de hayıflanırım. sadece binerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mercedes, bmw, audi, volvo vs. turu luks arabalarin crash test rating'leri her zaman yuksek olmayabiliyor.

En azindan soyle soyleyeyim; bugunun Honda Accord, Toyota Camry'si, 5 yasindaki Mercedes E ve BMW 5 serisinden bariz daha guvenlidir.

Biraz sacma gelecek ama video'lari izleyin, fotograflara bakin, raporlari okuyun, gorursunuz.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    40 50 bin e ikinci el saglam sorunsuz cok iyi volvolar bulunuyor. Parasi olmayan dar gelirli adam renault ya biner muhabbetini geçmek lazım bence artık. Alışkanlıktan veya riske girmekten korkan adam bilinir markalara biner demek daha doğru olur. Etraftan çok duydum o kadar parayı 10 yıllık arabaya vereceğine git dizel sıfır clio symbol veya linea tarzı araç al diyen. Herşeye ragmen gidip s80 almıştım 10 yaşında araç. Bundan 3 yıl önce izmire giderken Bursa otobaninda önündeki kamyonu sollamaya çıkan kamyona 220'den 140 civarı bi hıza düşüp çarpıp takla attım. Sol koluma atılan 4 dikiş harici tek bir hasarım olmadi çok şükür. Şimdi düşün bak aynı kazayı söylediğim araçlarla yaptığımı. Ne durumda olurdum daha dogrusu olur muydum? O yüzden parası olan değil canını düşünen adam biner ikinci el de olsa sağlam arabaya. Şu an ne kullanıyosun diye soracak olursan kaskodan aldığim parayla gene almadım bahsettiğim tarz araba. Tekrar gidip ikinci el de olsa focus aldım 70 bin kmde. 200 de yapsan direksiyon titremiyor focusla. Gecen yaz antalyadayken 2000 kmde bi symbol kiralamıştım 1 haftaliğina. Yemin ederim cok ekonomik araç ama 110 km hizdan sonra yol tutusu şahinle doganla kapışir. Diyecegim o ki cebi değil de canı düşünmek lazım trafikte. Hele ki araclarin fiyati boylesine birbirine yakinlasmisken para yok o yüzden renault ya biniyorum demek bahaneden baska birsey degil. Allah kaza bela vermesin.
    Herkesin görüşüne saygım var. Yazdıklarınız doğrudur. Volvo sağlam araba buna katılıyorum. Şuan 40 50 bin TL ye sıfır araç kalmadı. Herkesin hayalinde sıfır km araca binmek vardır. Malum 2. elde kimseye güven olmuyor. Experlerin durumunu biliyorum. Biri arabaya 3 parça boya var dedi diğeri 2. Yollarda da görünüyoruz araçların nasıl kullanıldığını. Zaten şuan ki piyasa ile sıfır araçlara binmek hayal oldu.
    -ZERO- bunu beğendi.
    Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fakir mercedesi reno..
    Allahın sopasi yok dingil gittin dacia aldın ..

erkanzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys650
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allahın sopasi yok dingil gittin dacia aldın ..
    Dacia çok gelişti renoyu geçti. Dacia 1 numara.

Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Bir deyim gibi bir şey vardı ;

Sorun çıkarmıyorsa Japon otomobilidir
    Sorun çıkarıyor ancak kolayca tespit edilip onarılıyorsa Alman otomobilidir
    Sorun çıkartıyor ancak nereden çıktığı asla bilinmiyor ve asla onarılmıyorsa da Fransız otomobilidir ..
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Japon otomobillerinde özellik mi var ki arıza çıkarsın

the bomb has been planted

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Walla param olsa cayır cayır Dacia Duster alırım. Renault Megane 3 var bizde ve bu parçalanmadan sorunsuzca çalıştığı için, altını vurmayacağım Duster candır...

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Tüm markaların iyi ve kötü modelleri olabiliyor. Bu mevzu aynı bizim motosiklet aksesuar, ekipman hatta motosiklet modellerinde yaşanılan duruma benziyor. Çok uzağa gitmenize gerek yok örneğin BMW dünyanın en eski ve köklü üreticilerinden farklı pazarlara girmek ve bazı hedefleri gözlemlemek amacıyla 310 yaptı ne olduğunu performansını nereden geldiğini hepiniz biliyorsunuz. Şimdi bu model için iyi diyebilecek var mı ( Yok ) belki bmw bu modelde hedefini tutturmuş zaten istediğini elde etmiş olabilir.

Dolayısıyla renault mercedes wolswagen vb. hepsinde bu durum böyle. Yani mercedesin bugün 2 milyona olan arabasıyla 200 liraya olan arabasını kıyaslama şansımız var mı yok ? Aynı durum renault içinde geçerli bir symbol ile bir talisman kıyaslanamayacağına göre. Her marka otomobil grubunun farklı ülkelere ve farklı pazarlara girmek amacıyla daha ekonomik veya daha çılgın araçlar tasarlayabilmesi mümkün.

Yine bir pazar stratejisi pahalı model ucuz ucuz model pahalıyı sattırır misali. Şimdi renault alırken adam ne diyor off formulada arabası var galeriye gidiyor talismanı görüyor jeep görüyor abi bu arabaları yapan kötü araba yapmaz diyip symbol clio yu daha kolay alabiliyor. Bir galeriye gittiğinizde en pahalı model clio megane olsa muhtemelen daha çok çeşit hangi markada varsa oraya gidip o markadan bir ürün alımı daha cazip hale gelebilir. Her segmente hitap etmek burada çok önemli bundan dolayı zaten çok büyük üreticiler artık uygun fiyatlı ürünlerde yapıyor.

Özetle hiçbirzaman marka fanboyluğu yapıp fiat ne lan ww uçar kaçar oo baba mercedes hertürlü gibi kendimizi küçük düşürücü söylemlere girmek doğru olmuyor. Aynı durum bizim kask mont eldiven ayakkabı ve motosikletler içinde geçerli. En yakın zamanda yakından bildiğimiz hjc ve ls2 gibi. Biri herzaman çok pahalı kasklar üretmiş bir firma şimdilerde farklı pazarlara girmek için minimum maliyetli yaptığı kasklar. Yine ls2 gibi ekonomik ve uygun yollu modeller yapan firmanın şimdilerde çok daha pahalı ve motogp gibi yarışlara yaptığı modeller gibi.

Renault iyidir güzeldir benimde aracım renault ama yarın birgün öyle bir sorun yaşarsınızki başlarım böyle arabaya diyebilirsiniz. Benim zamanında hondayla yaşadığım problemler gibi. Yani japon sorunsuz olur alman sorunlu olur diye bir yaklaşım ile otomobil almak çok doğru değil. Dünyanın en sorunsuz araçlarını yapıyor olmaları her araçlarını iyi ve kaliteli olduğuna çıkmayabilir.

Siz aracınızın değerini bilin sonradan üzülmemek için çok bağlanmayın

sallami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Japon otomobillerinde özellik mi var ki arıza çıkarsın

the bomb has been planted
    Youtube da Japonic diye bi kanal var. 1994 Nissan Fuga'ya bir bak abi ne özellikler var. Daha ben çoğunu bugün bile görmedim. Zaten herhalde araba üreticileri Türkiye modeli diye bi kavram geliştirmişlerdir. Model şu şekilde. Bunu kes şunu çıkart bu zaten Türklere uymaz. Tamam şimdi Türkiye'ye gönderebilirsiniz.
    ''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)