Demek Honda'dan 10 sene sonra benzer hacimden daha çok güç çıkarmayı becerebilmiş BMW
Honda iyi de aşırı konservatif. Ve zannedildiği gibi 100% güvenilir değil. Son krizden sonra çok boşladı. Yeni yeni toparlıyo...
Yok, ver parayı, al arabayı. Hatta pazarlıkla aşağıya çekilebilir. Eyaletine göre de maximum %7 vergisi var, o kadar. Plaka ruhsat vs. $50'ı geçmez masraf.
benim motorumda 19000 rpm e çıkıyor :D, videoda bir şey yokki gösteriş var izletiyor kendini ama bizi sallamaz çünkü motosiklet üretmiyor^^
Formula 1 e bakarak binek araçları kıyaslamak güzel kafa onun harici ben yazayım madem arabaya biniyorsunuz sağlam arabaya binin konu sahibi renaultun sağlam olduğunu düşünüyorsa crash testlerine baksın ikna olduysa binmeye devam etsin ,iyi forumlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Ha üst düzey motosiklet ,binek araç ,çekici vs bunların kalitesini kullanlar olduğu için tartışır eyvallah ama formula 1 in teknolojisini neden burda tartışıp kiyasliyoruz anlamadım
Bir çok otomobil üreticisinin fanlarını gördümde renö’nun da ilk defa gördüm 😂 Allah akıl fikir versin ne diyeyim,millet vergilerden,tersoluktan renö’ya bile hallenir olmuş 😂
Ya işte dünyadan haberin olmazsa boyle boş beleş konuşursun,
Renault'un modelleririni ncap testlerinde aldığı yıldızlara bak desem eminim dersin ki "yaa parayı veriyolar alıyolar yıldızları"
F1 teknolojisinin binek otomobillere olan etkisinden zaten bi habersin anladığım kadarıyla.
Hayır hiçbirsey düşünemiyorsan şuna kafa yorabilirdin,"Renault spor araba üreticisi değilken yıllardır F1 e neden bu kadar yatırım yapıyor ?"
Yeni nesil F1 araçlarda kullanılan teknolojinin en üst düzey verimli motorlar olduğu hakkında bi fikrin varmıydı mesela ?
https://tr.motorsport.com/f1/news/me...seltti-952353/
Başlık yanlış en baştan. Şöyle olsa daha doğru oluyor : Renault ile kimsenin uğraşmayacağı gerçeği!
Tamam o zaman ben bi tane reno f1 arabası alıp pistlere çıkayım, en iyisi oymuş çünkü. Zaten her sene kara kara düşünürüm bu sene hangi f1 arabasıyla piste çıksam diye. Bu konu süper oldu ferrariye falan sümük atmam bundan sonra.
Ferrari de ne ki? Çok yakıyo onlar. Reno. Hem hızlı, hem cimri
@Turgetson'un ısrarına dayanamayıp Reno fanboy'u olmaya karar verdim. Bi de Amerika'da satılsaydı keşke? Artık posterlerle hasret gidereceğiz. Elinde Megane posteri olan var mı? Mümkünse 1.5 dizel versiyonundan?
Adınıza üzüldüm böyle bir şaheserin tadını alamayacaksınız
geçen makleren f1 aracımla gazlıyorum 4 den 5 e geçerken kıtırtılı kemikli geçiyor vitesler. Haliyle bana bi kaç salise zaman kaybettiriyordu. Reno f1 alıp artık bu sorunla uğraşmam. Şanzımanı yağ gibi tıkır tıkır atıyomuş.
F1 e gösterdiği alakayı keşke “kullanıcılara nasıl aynı paraya daha kaliteli ürün verebiliriz”e gösterselerdi. Ama Fransız markaların geneli “kapı kolunu söksek de oradan da ucuzlatıp daha çok satsak” kafasında
Yahu bu marka amerikada satış yapamıyor daha f1 diye savunuyorsunuzOnun harici trollere fena güldüm 😂
toros iyidir.
Bak guzel arkadasim ve diğer Renault düşmanları
Bu adamlar dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden biri mi ? Evet oyle
Bu adamların arabaları son derece güvenli mi? Evet oyle
Bu adamların araçları fiyat/performans olarak en iyilerden biri mi ? Evet oyle
Bu adamlar motor sporların zirvesi kabul edilen ortamlarda 1 numara mı ? Evet oyle (ben demiyorum istatistikler diyor)
Şimdi ABD de Renault'un satmaması ne anlam ifade ediyor ?
ABD'li vatandaş 3000 cc den aşağı araba kullanıyor mu ? Renault'un boyle bir hedefi hiç olmadı.
Ama olsaydı..verimsiz,doğru duzgun güç üretemeyen Abd'li üreticlerin alayına verirdi
ABD'de çatır çatır satan Honda son 3 yılda Formula 1 de zıçtı sıvadı.Mclaren "Allah belanı versin Honda iki elle bir motor yapamadın,efsaneydim ne hale geldim...,kurtar beni Renault" diyerek alemin kralı ile anlaşma imzaladı
(Honda çok konservatif maalesef başaracaklardır fakat hiçbir zaman Renault olamazlar)
Şimdi dikkatinizi çekerim;ben ilk yazımda hep motordan bahsettim.Gelip binek araçlara konuyu getiren sizlersiniz.
Neymiş efendim F1 teknolojisi ile binek araçlar ne alaka !!
Bakın güzel kardeşlerim,1979 yılında Renault ilk turbolu f1 aracıyla gp kazandı,bugun geldiğimiz nokta da turbosuz araç göremiyoruz nerdeyse.(ilk turbolu aracı yaptı demiyorum!)
Bugun bu turbolu ve aşırı beslemeli araçlar konusunda bu adamlar kadar uzman ki Mercedes'in düşük cc li motorları bu adamlara emanet.
Durum budur yaneeee,hala Enzo mu satayım Clio alayımcılar size bişey demiyorum artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)