ligin başlamasına az günler kala sitemizin rengi neymiş bir test edelim.
ligin başlamasına az günler kala sitemizin rengi neymiş bir test edelim.
4 yıldır açık olan bir sitede daha önce böyle bir başlık açılmamış olmasını düşünmek? arama yapmaya bile gerek yok.
May the Force be with McLaren Mercedes
kesinlikle yapılmıştır böyle bir konu güncellesek fenamı işte
watercolours adlı üyeden alıntı
ben de yapmıştım böyle bişi.. arkadaşı mazur görüyorum bu nedenle...
pişman değilim bir anda akılma geldi yaptım yine olsa yine yaparım
yeterince forum tecrübesi olan biri türk/ yabancı farketmez bir forumda açılan ilk topiklerin favori renk/favori müzik, favori takım/vs vs topikleri olduğunu bilir. yeterince forum tecrübesi olmayan birisi ise "ya bizim millet futbol hastası. bu forumda binlerce abidik gubidik konu var. 4 yıldır bu fikrin benden önce birinin aklına gelmeme ihtimali milyonda bir" diye düşünebilir
May the Force be with McLaren Mercedes
öyle bi düşüncem olmadı tamamen sıkıntıdan patlamak üzereydim ayrıca forum tecrübesi ne işe alınırken falan yarıyomu bariwatercolours adlı üyeden alıntı
forum tecrübeli eleman
yok kardeş forum falan kullanmadım hayatımda buraya kadar zaten tecrübelerinden faydalanıyoruz işte
watercolours adlı üyeden alıntı
efenim Allahın izni Peygamberin kavliyle kızınızı oğlumuza istiyoruz...
oğlumuz ne iş yapar efenim...
forum tecrübesi vardır beyefendi...
iyi iyi...verdik gitti...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaptık bir hata
ya canım da sıkıldı ama çıkamıyorum araba kullanmak istemiyor canım motorlada tırsıyorum ehliyet yok henüz kursa yazıldım
bugün sahil yolunda büyük klup önünde toplu çevirme yapmış polisler şimdi çıksam mı çıkmasam mı
ilginç bi başlık olmuş ama yinede kullandım oyumu..
CBR 600F Honda,
site mavi renk tonlarından oluşuyor. niye sordun sen renk körümüsün
yikici degil yapici olalim sevgili arkadaslar iyi ettin kardes bu basligi acmakla. bir daha olmaz olur biter.
son cumle biraz garip oldu ama anayan anladi
oo bu arada fenerbahce
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)