Kullanmayan biri olarak ben bu önermeyi desteklemiyorum. Hayatın her anında sinirli, gergin, mutsuz insanlarla karşı karşıyayız ve bu yasaktan sonra karşımızdakiler insanlıkta çıkmış farklı canlılar olacaktır.
Kullanmayan biri olarak ben bu önermeyi desteklemiyorum. Hayatın her anında sinirli, gergin, mutsuz insanlarla karşı karşıyayız ve bu yasaktan sonra karşımızdakiler insanlıkta çıkmış farklı canlılar olacaktır.
Ozzy osbourne
Yaşasın yasaklar
İnsanlarin okuzlugune çare yasaklama.
Gerçi bu haliniz normal herseyin yasaklandığı birbzaman da siz de istemediğiniz hosunuza gitmeyen birşeyin hemen yasaklanmasını istiyorsunuz.
Kapalı alanlarda sigara yasağı geldiği zaman mahalledeki kahveciyi önce ben uyardım; “Sigara içirirsen senin yanında şikayet edeceğim” diye. O gün bugündür herkes sigarasını dışarda içer. Kısacası her şeyi devletten beklemeyelim, denetleme mekanizmasını kendi içimizde çalıştıralım.
"Kapalı alan yasak açık alan yasak, nerde içelim sigarayi" derse biri kızmayın sakın
Yasaklansın tabi. Hiç bi yerde içemeyelim. O zaman bende parfüm kokusu istemiyorum alerjim var. He bide şey bu forumun maksadı olan motosikletleri de istemiyorum egzozdan mütevellit, olmayan çocuğumun geleceğini karartmayın. Egzoz a çözüm bulabilirsiniz belki o yüzden başka bi yerden daha vurayım. Grenajlardan dolayı da istemiyorum motosiklet. Plastik sonuçta, hep zarar.
Velhasıl kelam, abartmayın abi. Kapalı alan mantıklı tamam. Açık alanda da gelip suratına suratına üflemiyoruz. He buna dikkat etmeyen insanlar var. Ama onları eğitmek yerine benim özgürlüğümü elimden almak saçma. Diyorsanız ki zararlı bu ne özgürlüğü o zaman bende dediğim gibi parfüm, motosiklet, araba, her çeşit ısınma aracı falan istemiyorum. Nasıl ısınıyorsanız ısının, banane öyle değil mi?
Sigara içen biri olarak bende destekliyorum.
Sigara içenler öyle bir dışlansın ki yeni nesil için özenç kaynağı olmasın. Bizi yandık onlar yanmasın. Bu laneti kim icad ettiyse kemiklerine tüküreyim.
Sigarayı birakali 2 yili geçti, Elektronik kullanıyorum. Bunda da şöyle bir problem olmaya başladı, cinnet geçirmek üzereyim. Kahvecide oturuyorum, herkes sigarasını içiyor, benim buhar yan masaya gidince, ya biraz dikkat etsene fln tarzında bakışlar, rahatsız olmalar vs. ulen sigara içiyorsun sen ve leş gibi herkesin üzerine siniyor, ben gık demiyorum, ama elektronik sigara buharı daha rahatsızlık verici birşey miş gibi hal ve hareketler blabla.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
otobüs duraklarında içiyor yawşaklar nasıl küfür ediyorum allah bilir
Ben de sigara içiyorum hee bu olayı desteklermiyim evet yapılsın tabi ama uyarmiyim hayır , ben isyerinde bile bakimhane' de sigara içip laf söyleyen adama '13 lira lan bu sen dışarı çık saygisiz ' diyorum
sigara içmiyorum
metni okudum, ürktüm (tahammülsüzlük mü, şov mu)
neyse ki şu an 39 destekçisi varmış
Ben uçakta içtiğimi hatırlıyorum sene 1998 falandı. Arka 3-4 sıra sigara içenlere ayrılıyordu. Uçak havada iken arkaya geçip sigara içmek serbestti. Otobüsler hele felaketti, tamamen dumanaltı gidiyordu yani. Bir de o dönem içilen sigaralar belli Maltepe, Samsun, Birinci, parası olan Marlboro, Kent içerdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Geçen motorla gidiyorum önümdeki arabanın camından öyle acayip dumanlar çıkıyordu, camı da üşüyor diye çok açmamış, bilmeyen sanki arabanın koltukları yanıyor zanneder yani o derece. Yanından geçtim adam elektronik sigara tüttürüyor. Bana göre duman gibi görünen bir şey dumandır. Yanlış bir tanımlama değil dağın üstüne inen buluta da dumanlı dağ diyoruz aynı hesap. Buhar deyince sanki daha kibar ve zararsız oluyor ama ütü buharı değil bu sigara gibi görünen ve sigara gibi içilen bir maddeden çıkan şey buhar değil dumandır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)