http://listelist.com/oyku-bastas-twitter/
Bu bildiğin korkuluk birader ya gece görsem üç gün konuşamam..
http://listelist.com/oyku-bastas-twitter/
Bu bildiğin korkuluk birader ya gece görsem üç gün konuşamam..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Manken demek elbiseyi sergileyen demek, tıpkı bunlar gibi.
Başsız bile olsa problem değil yani, işini iyi yapıyorsa tercih edilir.
Ne demek çirkin?
Çok ayıp, günah.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Bi selfie koyda, ecik biz gülelim.
Tipini değerlendirmek bize düşmez.
Hachiko şimdi sıçtın bilader, yaptığını yanlış bulmamla beraber, forum ahalisi seni topa tutacak
Güzel çirkin insan yoktur arkadaşlar
Allah öyle yaratmış ne sana ne bana düşer yargılamak
Önceden ben de koNusurdum ama yanlış olduğunu gördüm.
Evet bu oluyor, manken arayan gucci 50 kişi arasından seçip defileye alarak tasdik etmiş zaten. Güzelliği ise yanlış anlamışsın dostum, gayet güzel.
Çirkin işte beaaa :D
Türkiye’de bu kıza manken diyemeyiz çünkü henüz futbolcularla magazine yansımadı.
Güzellik göreceli bir şeydir bunun tartışması yapılmaz.(Mecnun'un meşhur cümlesi: Sen onu birde benim gözümle gör!) Birini çirkin bulabilirsin ya da güzel bunda hiç sorun yok ama dalga geçmek veya aşağılamak benim nezdimde aşağılık kompleksinden başka bir şey değildir, büyük ayıptır. Allah yaratmış muhabbetine girmeden önce insan olmayı başarmış insan zaten yapmaz bunu.
Sanki Ukrayna'da yaşıyon, dön de etrafına bir bak. Kız pekala da mesleğinde parlayacak biri. Yabancı mankenlerden bir eksiğini göremedim ben.
Votkaya devam.
Bence güzel. Hatta çok güzel.
aşamadın mı bunları daha hachiko. güzelliği çirkinliği farket ama asla ona göre muamele yapma. çirkin olduğunuda düşünüyosan kendi içinde tut. fiziksel özelliklerin rastgele dağıtıldığını farketmiş olup üstüne konuşmanın anlamsız olduğunu şimdiye kadar çözmüş olman gerekiyodu. üzdün
İşim var arkadaşlar geleceğim hadi seviyorum sizleri..
Avrupa ve yurtdışında mankenler hep böyle.
Çok zayıf olurlar,yüz kemikleri belirgin olur.Bu kızda Avrupai bir surata sahip olduğu için seçilmiştir.Ünlü modacılar krelasyonlarını sergilerken sıradışı,aykırı yüzler seçer ve fiziği dikkate alır.
Bizim Türk insanı poğaça veya ekmek gibi surata alışkın olduğu için hatta şu kızda lokum,erik gibiymiş gibi benzetmeleri hep yiyecek,gıda maddesi üzerinden yaptığı için bu tür durumları anormal karşılar.
Mankenlik standartlarını victoria secret melekleri ile insanlar zirveye taşımış olsada,doğrudur dünyanın süpermodelleri yer alır fakat ünlü moda haftalarında modacılar tema oluşturur konusu olur ve avrupai yüz ve fizikli mankenler çıkar.
Eğer Mankenlik algısı herkesin beğeneceği ortak değerler üzerinden çıksaydı rusların veya slovakların bütün bayanları manken olurdu.
Şu konuda bile roman yazdırdınız upuzun bana
Güzel olan erkektir çekici olan kadındır. kadın bir Slav değil ama çekici Az Votka içip geliyorum.
michael jackson ı anımsattı bir an. Az poğaça börek yedirin kendine gelsin, böyle olmaz
yürüyen ceset. Allahını seven üstüne köfte ekmek atsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)