İşim nedeni ile yazamadım özür dilerim.. Biraz da yorgunum şu an..
Sanki hayatımız da hiç bir insana çirkinsin vs dememişsiniz ve üstelik hafif şaka ile yakıştırma yapmamış gibi yazmışsınız gerçekten hayret verici , özellikle
https://www.google.com.tr/search?q=g...w=1366&bih=662 böyle bir argumanın süregeldiği bir toplumda böyle tepki vermenize şaşırdım doğrusu.. Şaka ile karışık bir konu idi iyi kötü bileniniz vardır beni genel olarak pek kimseyi kırmam hakaret etmem ama hani işi karakterimle ilgili söylediğiniz
olumsuz söylemlere kadar getirmek beni üzmüştür..Öyle yazanlar olmuş ki hani kendime alacağım nasıl güzel mi tarzı bir konu açmışım..Belki farklı olarak aslında çoğunuzun düşündüğü belki söylemediği ya da söyleyemediği şeyi yazdım..Avatarıma bile söz edenler olmuş anlamını manasını bilmeden selfie isteyen olmuş benim çok yakışıklıyım gibi bir iddiam olmadı ki mankenlik veyahut modellikte yapmıyorum..Üstüne üstlük bütün gün küfür hakaret okuduğum forumda ( sadece dün akşam bir saat konulara baktım 3-4 kere amk , mk gibi uygunsuz kelimelerle karşılaştım) bu derece sözüm ona duyar kasıp elit marjinal görünmeniz değişik bir bulgu diyeyim.. Ee hadi o zaman burası memurler.nete dönsün herkes beyli bayanlı konuşsun biraz ayıp etmediniz mi? Neyse siz iyi olun da ben yanlış olayım sıkıntı değil..
Saygılarımla..