Tesadüfen gördüğüm bir video arkadaşı tanımam etmem.
Güzel bir çalışma olmuş arkadaşa teşekkürü borç bilirim.
Tesadüfen gördüğüm bir video arkadaşı tanımam etmem.
Güzel bir çalışma olmuş arkadaşa teşekkürü borç bilirim.
Yarısına kadar izledim bilgisayarı kıracaktım sıçarım böyle işin içine ha..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Gerçeken şimdiye kadar yaptığı 1 2 mantıklı işden biri.Utandım ya hayla neyler için mız mız lanıyorum.
Orkun isitmakin yaptigi 3-5 adam akilli isleri var diger youtuberlara nazaran.
Engelliler için çektiği bu video güzel. Ama polislere el bombasıyla saldıralım diyen devlet düşmanı bir piç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
polis var polis var şimdi hepsi aynı mı? birileri insana meydan dayağı çeker ve birileri rüşvet alır ve birileri ego tatmin eder ve başka birileride maç seyrettiği için yardım isteyen vatandaşı başından savar. polislerden bahsediyorum! çok iyi polislerde var ama işte polislerin hepsi aynı değil. mesela ben yükselen vergiyi protesto ederken polis beni engellerse benden nasıl bir hareket beklersiniz? polise iyi davranmayacağım kesin.
şimdi tekrar ediyorum, sorgulamaz isek doğruya varamayız. polisleri sorgulamak benim haddime mi? evet benim haddime tabi.
misal askerden örnek vereyim, asker esir aldığı teröriste üşümesin diye kendi montunu çıkartıp veriyor! asker düşmanına karşı bile bu kadar merhametli iken polisimiz halka karşı gaddar.
suistimal nedir herkes biliyor, polisler görevleri icabı bazı haklara sahiptir ama bunu suistimal eden ve kötüye kullananlar var. bizzat annemin "silivri" otobüsünde yaşadığı bir hadise var ve anlatma gereği duymuyorum.
bu memlekette adalet yok ne polisi?
fatih kardesim o dedigin konu gecen mayis kamiloba duraginda mi yasandi. Eger evet ise rahat ol. O haddini bilmeyen kendini ve gorevini bilmeyen egosunu tatmin etmeye calisan coooook havadar memur buyukcekmece kaymakaminin karsina cikti. Bizzat ordaydim. Havasindan eser yoktu. Eger ayni olay ise musterih ol.....
Paylaşırken ki amacım neydi konu nereye geldi. Çocuğu tanımıyorum, korkuyorum fetocu cıkacak birazdan.
Beklemedeyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)