Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Rezil Herifler..Milli Maç!!..

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Birader hiç mi utanma arlanma yok sizde.. Şimdilik 3 tane yemişsiniz..Zehir zıkkım olsun ..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    R25
    Milli takımda para için oynayan adamlardan ne hayır gelir ki, kaldı ki federasyon federasyon değil zaten her galibiyete pirim verirsen, Fatih terim ile adam gibi sözleşme yapmayıp 4 m Euro tazminat ödersen ne olur. Tüpçü BJK başkanıyken şikeden yargılanacaktı adam geldi en yüksek mertebeye federasyon başkanı oldu, dünyada böyle bi örnek yoktur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    ne bekliyodun 3 0 yenecekmiydik ? maç öncesi maşallahları var zaten atıp tutuyorlar böle iddalıyız şöyle iddalıyız çok güldüm.hiç bir şeye üzülmüyorum 10 yesinler umrumda değil ama sadece emre mora üzülüyorum alman milli takımı tercih edeydi şu an çok acayip bir futbolcu olucaktı.bir tek çabalayan o

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Yanlış düşünüyorsunuz, futbolcuların suçu yok.100 milyonluk bir ülkeden altyapından 5 tane futbolcu çıkartamayıp kalanları gurbetçilerden ithal ediyorsan sen bu işi bilmiyorsun kardeşim.Eğitim son derece basit bir şeydir ve dünyanın her yerinde aynı olan bilimsel bir olaydır, bunu bir yana bırakıp kendine siyasi militan yetiştirmekle uğraşırsan daha çoook onlar aya,siz yaya !!!

Motosikleti
    .
    Sporda önemli olan 100 milyonluk bir nüfustan birilerini bulabilmek değil ki..

100 milyonluk ülkede kaç ailenin genetik faktörleri,disiplini,beslenme alışkanlığı,çocuk yetiştirme tarzı sporcu adayı yetiştirmeye uygun?
    Sırf eğitim çözse keşke.
    Maalesef ülkemizde bir şey ya hiç yapılmaz yada yanlış anlaşılarak yapılır.
    El kadar bebeğe,dünyayı tanımazken yabancı dil öğrenme sancısı çektirilir.
    Modernlik görünmek için çocuğun yeteneğini ilgisini bilmeden bale,piyano,gitar kobay faresi gibi sürüklenir.
    Bakın ruslara,olimpiyatlardaki hırslarına adamların gelenek görenekleri disiplinli yada japonlara çalışma düzeylerine.Bunlar örf adetlerine kodlanmış.
    Bizde beden eğitimi dersleri boş ders havası ile geçer.Edebiyat derslerine vakit kaybı gibi bakılır.
    Herşey olur o çocuk ama mutlu olabilir mi kimse bunu düşünmez.

O maç işi olmamışsa elin futbolcusunun oynamasından değil,elin futbolcusunun yüreğini ortaya koyarak oynamamasından olamamıştır.
    artemis99 bunu beğendi.

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Futbolun neredeyse en çok konuşulan konu olduğu,
    milyar dolarlar dönecek kadar büyük bir sektör oluşturulan,
    neredeyse futbola özel 24 saat yayın yapan 3-5 tv kanalı olan vs.. bir ülkeyi, kendisinin yanlızca köşe semtleri Esenyurt veya Bağcılar nüfusunun yarısına sahip başka bir ülke milli takımına bu şekilde tokatlanması ve bu işleri hiç bir şekilde becerememesi gerçekten akıllara durgunluk verecek bir olay... Hiç bir şekilde izahı olamaz!

Lan hadi bu memleketten yetenekli adam bulamıyorsunuz, yetiştiremiyorsunuz gelen kaç milyon Suriyeliden de mi kaza ile üç beş topçu gelmemiş

nzm75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250Nİ,,KAVASAKİ KLE 500
    Malesef bizim ülkemizde büyük takımlarda oynayabilmek için yetenekli değil hatrı sayılır bir tanıdığınız olması gerekir.yoksa ne cevherler vardır bizde.onun dayısı bunun bilmem nesi diyerek topçu olursa milli takımda bunlardan kurulursa sonuç budur.

twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Boşverin Fenerbahçe Doğuşu izleyin bu sene ... heyecan, keyif, azim onlarda.
    Futbol için iyi ki ligde yabancı sınırlaması yok gibi. Yoksa bunları mı izleyecektik ...

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunlar milli forma için değil, para için oynuyorlar.

zamanında milli takımda 'prim' kavgası olmuştu. o zamandan beridir izlemiyorum milli takımı. halısaha maçı izlerim daha iyi.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

manners - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fatih terim denen hain geldiğinden beri takip etmiyorum ben milli takımı.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    23 yaşına kadar hayatimin onemli bir parcasini olusturan futbolu kendi takimim şampiyon oldugu sene bıraktım.
    Tamamen hikaye ve milleti uyutma sanatı. Ozet bile izlemiyorum.
    Tavsiye ederim.

Türk futbolunun eğlenceli hicbir tarafi yok. Mağduriyet, kan yer gözyaşı. O kadar.
    Kübra006 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)