Garsonum acil iş arıyorum
Reklamlar
-
Garsonluk yapmaya üniversitede okurken başlamıştım. Tabi o zamanlar part time olarak bu mesleği yapıyordum. Mezuniyetten sonra baktım atanma şansım yok bildiğim işe devam edeyim diyerek garsonluk yaptım. Bu sayede birçok büyükşehirde önemli tesislerde çalışma imkanı elde ettim. Hatta ünlülerle de fotoğraflarım oldu. Fakat evlenme hazırlığı yapmaya başlayınca yerleşeceğimiz yere yakın bir iş bulmam gerekti. Bu nedenle cvbenim sitesini denemeye karar verdim. İş ilanları konusunda daha önce hiç araştırma yapmamış benim için bile oldukça kolay ve hızlı sonuç veren bir süreç oldu. Kendime uygun birkaç işe CV gönderdim ve görüşmeye çağrıldım. Yarın ilk görüşmeme gideceğim. Ama olumlu olur mu bilmiyorum kısmet, eleman arayan varsa bana buradan lütfen ulaşın.
Reklamlar
-
oturduğun muhitin işlek caddelerini şöyle bir turla, mutlaka iş ilanına denk gelirsin.
allah gönlüne göre versin.
-
Süper Moderatör
Yanlız gizli link vermeyi unutmuşsun
-
"Bu nedenle cvbenim sitesini denemeye karar verdim. İş ilanları konusunda daha önce hiç araştırma yapmamış benim için bile oldukça kolay ve hızlı sonuç veren bir süreç oldu. Kendime uygun birkaç işe CV gönderdim ve görüşmeye çağrıldım."
Buram buram samimiyet kokuyor(!).
Kolay gelsin.
-
ne safmışım :( ilk okuduğumda üzülmüştüm. Meğersem site reklamıymış...
-
"Hatta ünlülerle de fotoğraflarım oldu."
Şirketler boktan ajanslarla çalışınca sonuç böyle oluyor, ucuz etin yahnisi. Buyur bunu da servis et.
-
Bu ne kadar saçma bir reklam yapma yöntemi yav. Direk " şöyle bir site var işa arıyorsanız bi bakın" yazsan daha iyi. Yazmak için harcanan vakte yazık.
-
Önüne gelen yerde garsonluk yapma kardeşim. Yükselebileceğin bir yere girmeye çalış. Bende birçok yerde çalıştım hala okuyorum ve çalışmaya devam ediyorum. Çalışmam sebebiyle birçok insan tanıdım bende belki atanamayacağım ama yükselebileceğim bir iş aramaya kalksam hemen iş bulurum ve yükselirim de okulun bitsin ilk önce. Sana tavsiyem budur ilerisi için düşünmelisin yoksa çoğu iş yeri insanı insan değilmiş gibi çalıştırıp hiç bir getirisi olmuyor. yükselmeyi hedefle.
-
İçeri girdiğimde cv'sini sıvazlıyordu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)