Bazı şeyler havalıdır, bazıları değildir...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bir kişi yaptıysa herkes öyle yapıyordur zaten..
-
Bazı şeyler vardır,bağzı şeyler yoktur.
-
Tü sizin zevkinize
O nasıl vücut, O nasıl giyim tarzı
Kıyafette tahammül edemediğim şeyler
-Yırtık pantolon
-Belden uzun,sıkmalı,yüksek bel pantolon
(şu dönem çok giyiyorlar özellikle kilosu normal üstü kısa boylu genç kızlar bu hataya çok düşüyor.
-Buz mavisi,beyaz,siyah kot,gerçi kot kumaş sevmiyorum.Kaliteli koyu mavi renkleri hariç.
-Tayt
-Neon renkli kocaman spor ayakkabı.
-Yurtdışı özentili tişört baskıları
Birde son moda Arda Turan ve Berkay başlattı dar paçalı pantolon,babet ayakkabı,osmanlı sakalı.Birde erkekler beyaz pantolon giyiyorlar.
Geçen yürüyen merdivende önümde çıkıyordu,manzarayı görmemek için tavana baktım.
Her insanın vücut şekli modeli kusursuz olacak diye bir kural yok.Bende zayıfım ona bakarsanız ama moda değil yakışanı giymek önemli.
-
amerikan bayrağını amerikalılar don, sütyen olarak dahi giyebiliyorlar.
biz duygusal bir millet olduğumuz içün bu tür hareketler bize ters gelir.
kültürümüze aykırı..
-
-
Başlığı düzeltmişsiniz yalnız
Alıntı yapmıştım ben geçmişten. https://eksisozluk.com/bagzi-seyler--3900844
Bir hata olarak ablanın alttaki küçük fotoğrafını kısmen sansürlememiş olmam üzücü oldu.
-
bazen bağzı şeylere çok takıyoruz
bazen umursamıyoruz
bazen sadece tişört'ü giyiyoruz
bazen aslında o çok havalı duruyor
bazen özeniyorsun
-
Benim ülkeme de uğrar mı acaba özgürlük, saygı ve hoşgörü?
-
WannaBeFree adlı üyeden alıntı
Bazı şeyler vardır,bağzı şeyler yoktur.
fena bir açıklama, hem güldürücü hem düşündürücü. ikisi bir arada.
-
İnsan ilana sevgilisinin resmini niye koyar ya ?
-
Türk bayrağı giymedikleri daha iyi. Bizim bayrağımıza verdiğimiz değeri onlar vermiyor. İç çamaşıra şorta filan basıp belaltında bile taşıyorlar.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Türk bayrağı giymedikleri daha iyi. Bizim bayrağımıza verdiğimiz değeri onlar vermiyor. İç çamaşıra şorta filan basıp belaltında bile taşıyorlar.
bazı mitinglerde, miting esnasında salladıkları bayrağımızı yere atıp öylece çekip giden insanlar var.
bizde de öküz çok yani..
-
esbabsız adlı üyeden alıntı
Benim ülkeme de uğrar mı acaba özgürlük, saygı ve hoşgörü?
İnsanlar işte bu toplum baskısından muzdarip oldukları için, kendinde yapamadıkları değişiklikleri başkaları yaptığında, tıpkı zamanında onlara yapıldığı gibi ayıplarlar, kızarlar, dışlarlar. Kültürsüz, ezilmiş insan böyle tepki verir.
Ama buradaki arkadaşların çoğununa yakınının bu kesimden olmadığını biliyoruz. O yüzden bize rüküş gelen, geçmişte alışık olmadığımız ve kitleler halinde yeni nesillerce hayatımıza giren bu yenilikleri kabullenemiyoruz. Ben de erkek giyimde kabul edemediklerim, görünce iğrendiklerim kıyafetler var. Açık görüşlü, yenilikçi, hoşgörülü bir insan olmama rağmen.
O değilde biz de ortaokul çağlarımıza kadar harley davidson tshirtleriyle dolaşıyorduk, benim koleksiyonum bile vardı lan.
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
-
Gerisi değil de , insan satmak istediği aracının resimleri arasına niye kendini ve ya eşini-çocuğunu koyar?
Hatta bununla ilgili yaşanmış bir durum var, adam yanlış hatırlamıyorsam ilana koyduğu aracından prenses diye sözediyordu, resimlerde hep eşi de var dı ve biri sormuştu buna; -Bu parayı hangisine istiyorsun?, diye.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)