Stadyumda karşı taraftarlara kafes tarzı demir parmaklıkları boykota çağırıyor.Antalya spor başkanı opetin sahibi oluğu için opeti boykot etmeye çağırıyorlar.Ben bir galatasaray taraftarı olarak opeti kullanmamayı düşünüyorum şahsen sizce ?
Stadyumda karşı taraftarlara kafes tarzı demir parmaklıkları boykota çağırıyor.Antalya spor başkanı opetin sahibi oluğu için opeti boykot etmeye çağırıyorlar.Ben bir galatasaray taraftarı olarak opeti kullanmamayı düşünüyorum şahsen sizce ?
Mesajdan hiçbir şey anlaşılmıyor, ama çıkarımım Opet'i boykot etmem, arabada Otobil var, işime gelmez.
Siz Türkiye'de futbolu boykot edin de bir işe yarayın.
kendilerinin stadındaki misafir tribünü de aynı konum ve şekilde.neyin boykotu ?
Opet ne alaka, Koç holding ile ortakmış bir kere. Ayrıca protesto edeceklerse kendi başkanlarını protesto etsinler taraftarının orda maç seyretmesine izin verdikleri için. Sanki son dakika mı koydular o kafesleri oraya, itiraz et gönderme taraftarını. Üstelik Opet'i boykot etsen ne olur etmesen ne olur ayrıca.
Dün akşam 3 puan alınsaydı kimsenin boykot falan aklına gelmezdi. Merak etmeyin bir sonraki maça kadar unutulur.
Koç grubuna ayar vermek için kurbanda koç kesmemek kadar alakalı bir durum olmuş. Takdir ettim.
Tavşan dağa yüzüstü yatmış(yaslamış). Dağı becerdim demiş.
Uğraştığınız şeye bak ergen triplerini geçti artık bizim futbolun entrikaları.
Opet tuvaletlerini çiçek gibi tutmaya devam ettiği sürece isterse o parmaklıkları taraftarın bi yerine soksunlar, umrumda değil.
Opet kalitesiz akaryakıt sattığı için ben şahsi olarak güzel tuvaletlerine pislemek dışında yıllardır girmiyorum zaten.
Şimdilik boykot hakkımı PINAR 'dan yana kullanıyorum. Şöyle bi 5 sene geçsin sonra bakarız.
Biz hangi birini boykot edek kardeş gelen koyuyor geçen koyuyor..
Fenersporlu..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)