oww işler karıştı
lok sesi var ama onu dikkate alalım,
Bence telefonu düşürüp üzerine kaka yapmış.Lok lok sesi çişden gelmez.Daha çok çişşş diye ses gelirdi.Kakayı temizle geçer.
Hiç kimse de ellerini yıka dememiş.
İçinden normal su mu çıkıyor yoksa amonyaklı(sidikli) su mu çıkıyor?
Normal su ise fön makinesi ile uzaktan kurut. Amonyaklı su ise riske girme servise git
Ayrıca bkz. Tuvalete sokulan telefonlar paratoner etkisi yaratıp havadaki BOK (Biyolojik Organik Kalıntı) partiküllerini çekmekte. Yani demem o ki tuvalete düşmemiş olsa bile üzerinde kalıntılar birikmekte ve telefonla konuşurken ağzına burnuna Biyolojik Organik Kalıntı sürülmekte
Hacı sen telefonu falan boşver. Git bir kutu aktivex al bitir.
Mikrop falan kapma
Telefon çalışıyor yalnız sağ üst köşesi çin malı dokunmatikler gibi biraz zor algılıyor içi sıvı doluydu bunada şükür :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Gecenlerde benim oğlan telefonu yıkamış saolsun. Baba telefonu yıkadım diye sırıtıyor benden aferin bekliyor ne diyeyim iyi yapmıssın ama bidaha yapma böyle bişey dedim ve güzelce izah ettim neden yıkanmaz. ☺
Heryene su girmiş telefonun tabi bataryayı hemen çıkarttım saç kurutma makinesi ile biraz suyu gitti sonra prinç aklıma geldi koydum içine 6 saat kadar bekledi. Sonuç olarak size yorum yapıyorum şuan.
Arıza sıfır
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------
Yanlız tuvaletin içinde kimyasal var işe yaramazsa beni suçlama kendi pisliğini kendin temizle.
Madem öyle bişey oldu bu kadar ayrıntılı anlatmaya ne gerek var kafa mı buluyorsun bizimle nedir ?
Yani........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)