çekirdek çitliyorum.
Günah çıkartıyom 😂😂😅
Yarın 2t eksoz yapma niyetindeyim. Saatlerdir nasıl daha iyi eksoz yapabilirim diye araştırıyorum. Arka planda ise Neşet Ertaş çalıyor. Balkondayım bir yandanda sigara keyfi. Hayat bana güzel.
Buyrun sizinde geceniz güzel olsun.
Yarınki piyasalar için çalışmaya çalışıyorum, aslında yorgunluktan uyumalıyım ama o da yok maalesef ve inceden uykuya hazırlık..
Ask acisi cekiyorum..
işletmede nöbetçi amirim,pazar piyangosu bana çikti :( sabahlar olmasin..
Yabancı bi ablanın üüstüne motor kredisi çekmeyi planadım yarın.Acaba verirler mi diye düşünüyorum.
mortal kombat'ın meşhur soundtrack ini dinlerken dün neden nasıl kaza yaptığımı düşünüyorum
fight!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
youtube açtım,Aerosmith-crazy dinliyorum...Gençliğimin şarkısıdır.Crayng-crazy-amazing, kliplerine ayrı hastaydım,özellikle kliplerde oynayan hatuna...
model mi yükseltsem diye hindi gibi düşünüyorum
Work Work Work :D
Foruma bu yaziyi yaziyorum/yazdim/gondericem..
Bu satiri da okuyorsaniz basarmisim demektir!
arka planda çalan patronun sesinden sıkıldım, mesai bitse de gitsem diye her 2 dk da bir saate bakıyorum.
“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”
Motorumu sattım... Hala iyi mi yaptım kötü mü diye düşünüyorum. Bir de koyduğumun 3. günü fln gitti fiyatı şişirmemiştim. Şimdi nasıl yeni motor alacağım ben? :(((
Okuldan geldim ve Adana sıcağında üzerime yapışmış bulunan ekipmanları spatula vasıtasıyla çıkarmaya çalışıyorum. (Birazcık abartılmıştır)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)