bu resim bana bu sabah mail le geldi,, benim çok hoşuma gitti ve sizinle paylaşmak istedim...
bu resim bana bu sabah mail le geldi,, benim çok hoşuma gitti ve sizinle paylaşmak istedim...
resim yok güzel ama gerçekliği konusunda şüpheliyim... orjınalini görmediğim için emin değilim fakat çözünürlükler farklı gibi geldi.. genede paylaşım için tşk... gerçek bile olmasa görüntü muhteşem
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
hile de olsa güzel bi fotoğraf olmuş.. paylaşım için saol....
güzel foto teşekkürler
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Güzel fotoğraf
güzel foto/manipülasyon diyebilirim ancak.
bir bayrak o kadar uzaktan dolunay üzerinde o kadar büyük görünebilmesi için kaç metre kare olmalıdır? ya da o bayrak direği kaç metre olmalıdır
yakındaki binalardan orantılayınca ebat konusunda baya bir şüphe uyandırdı bende...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
fake bunlar fake
Bayrağımızın rengini ay bile kıskanmış. Muhteşem bir foto paylaşım için teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)