Yazık olmuş.
Allah rahmet eylesin.
Belki de ikisi de başkası tarafından öldürülüp kadın öldürdü ve intihar etti süsü verilmiştir
Nasıl yani ?
Su testisi su yolunda misali üzücü işler gibi duruyor...herşey olabilir şimdiden bir şey söylemek boş...emniyet gerekli açıklamayı yapacaktır...
Otel odasında başka bir kadınla ne yapıyordun? ,karında 4 aylık hamile iken ..
tabi bize ki bu soruları sormak düşmez ...
, tr de ortalama insan ömrü 70 ise 70*365 =25550gün 80 .000.000 milyon trdr insan varsa çoo çok kaba hesap ile her gün 3130 kişi ölüyor demektir bu onlardan bir tanesi o kadar haber değeri var .
Vatan şaşmaz(1) +3129 kişi Allah rahmet etsin diyelim
Cinayete kurban gitmiş birinin arkasından ileri geri konuşmayın. Bizim bilemeyeceğimiz olaylar olmuş olabilir.
kadın takıntı derecesinde seviyormuş adamı, boşuna arkasından konuşmayalım.
ışıklar içinde yatsın.
Sevdiğim bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin.
Metrobüs reklamı yaptığından bu yana sevmezdim Allah Rahmet Eylesin.
Kadın platonik asikmis Vatan Şaşmaza. Kendi kafasina sikmadan once ona da sikmis
Çok üzülmedim nedense..Allah günahlarını affetsin..Mekanı cennet olsun..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Allah rahmet etsin.Yeni gündem hayırlı olsun.Yakında Fetö'ye bağlanır olay.
Adamı çeker vurursun tamamda , insan kendi kafasına nasıl sıkar yahu.. O tetik nasıl çekilir.. Yazık olmus , Allah rahmet eylesin
Acı bir olay tabi, Allah rahmet eylesin. Ancak magazin dünyası bu, abuk subuk ilişkiler var, örneğin yeğeni ile yatan malum kişi veya gösterişli bir şekilde evlenip 1-2 yıl içinde olaylı şekilde boşananlar. Magazin programları ile halkı uyutma algı operasyonları. Bu cinayetin altında da kimbilir ne var.
Dün gece inanamadım ya arkadaşlar şaka yapıyolar sandım yeminle. Haberllerde görmesem yinede inanmadım ki. Allah raahmet eylesin. Pis kadın cezasını çeker öbür tarafta inşallah. doğmamış çocuğu babasız bırakmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)