sizin başkanınız hep göz boyuyor arkadaşım, bir dünya serveti köprüye saraya dökeceğine mimarlar ve mühendisler yetiştirse olmaz mı? daha senelerdir altay tankının motorunu yapacak bir babayiğit çıkmadı ülkeden. henüz %100 yerli t129 helikopteride 2018 yılında havalanacak denildi hadi bakalım.
yalanlardan dolanlardan ne zaman arınacağız?
abicim hizmet yok hizmet! burada 599 liraya aldığın kamerayı git gavur ülkesindem 64 euroya satın al. gavur ülkesinde 50 euroya satın aldığın et burada 220 lira. gavurlar site yapmış fakir insanlar için 10 euro ev kirası ve enerjisini devlet karşılıyor. bizim ülkede bir halt yok diyorum.
gavur ülkesinde hizmet verenler saygı görüyor burada ise sömürenler saygı görüyor. atatürk ne demiş? "millet vekili maaşı öğretmenlerin maaşını geçmesin."
padişahımızı pohpohlamayı bırakın artık mahvetti bizi bir halt yaptığı yok! devir yazılımcılık devri yani öyle altay tanklarıyla güç gösterilecek bir devir kalmadı artık daha neyin tribindeyiz? savaş uçağı olacak! sağlam hackerlerin olacak! sağlam mühendis ve mimarların olacak! dediğim gibi daha kendi köprümüzü araç motorumuzu yapacak mühendisimiz yok?
ne diye öğrencilerimiz makine mühendislik falan okuyor o zaman? eğitim sisteminden başlayalım önce yolu köprüyü sonra yaparız.
bakın tekrar ediyorum; ADAM GÖZ BOYUYOR! henüz ülkenin sömürülecek tarafları var ve oyalama taktik ve stratejisindeyiz.
bak şu anda odamın içi amerikan yapımı JBL marka iki adet müdbass ve bir tane Harward marka bas ile inliyor
yapsın bizim insanımızda onu satın alalım.
bu arada midbass 180 watt normal bass ise 1000 watt yani öyle ucuz bir sistem.