Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Filistin Fatiha Bekliyor

REKLAM ALANI
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Affetmek büyüklüğün şanındandır! Filistin hükümetini dışişleri bakanımız ziyaret ettiğinde Filistin dışişleri bakanının,"Bizim bugün çektiklerimiz geçmişte Osmanlı'ya yaptığımız ihanetin bedelidir demesi bizden afdilemesiyle eşdeğerdir. Bu coğrafyanın asırlardır hakimi olarak Ortadoğuda yaşayan tüm insanları korumak kollamak bize düşer.Kim kendini büyük ilan ederse etsin Orası bizim arka bahçemizdir.Bilen bilir sınırımızı korumak ruhumuzdaki değişmeyen en büyük vasıflarımızdan biridir.Öldürende,Ölende bizimdir! Büyüklüğümüzü bilip tavır koymamız gerekiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    akalteke

Bir zamanlar büyük düşmanlık görsekte şimdi vatanını korurken ölen tüm insanlara Allah rahmet eylesin. Katiller, sebepsiz yere savaşanlar biran önce cezasını bulsun.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Alıntı ninya adlı üyeden alıntı
    Bu işler böyle 4 tane dörtlük şiir yazarak olmaz zaten. Konu bizi aşar herkes kendi gördüğü kısımdan yorum yapacak burada bu konuları konusmayada pek gerek yok bence ölenlere Allah rahmet eylesin. üzülüyoruz ama yapacak bişeyimiz yok. Ülkemiz içinde o kadar mağdur insan varken filistine üzülmek derinden üzülmek bana yanlış geliyor. Filistin değil ben Amerika'da ikiz kuleler yıkıldıgında da üzülmüştüm insan hayatından bahsediyoruz. Bu filistin olmaz Afrika olur sonucta insan hayatına o cocuklara üzülüyoruz. Türk milleti olarak zaten yufka yürekliyiz. Cahillikten baska birşey değil savaş dediğimiz. Hele ki Osmanlı'yı hiç katmayalım konunun içine.

saygılarımla
    +1
    A blessing with the hands

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler