kızlar da askere gtsin diyorum ben... sizce?
niye gtin niye gtmesin?
kızlar da askere gtsin diyorum ben... sizce?
niye gtin niye gtmesin?
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
Gitmesin askere maskere kızlar. Bir orda huzurumuz var, bozmasınlar onu da
ayrıca merak edenler için gönüllü 28 günlük bir eğitim fena olmaz yani
...benim ruhumda erkeklik mi var bilmiyorum ama ben senelerdir hep kızlarında askere gitmesi tarafında olmuşumdur...
en azından 1 aylık bir eğitim olsa ne güzel olur ,silah tutmayı, ateşlemeyi, bir-ikide kendimizi savunma hareketi falan öğrenirdik,,, ee tabi bide asker dönüşü anlatacak, yıllar boyu anlatmaya devam ediceğimiz, askerlik hatıralarımız olurdu ....
demonicdreams adlı üyeden alıntı
Özürlülere 1 günlük eğitim veriliyor , kızları da aralarına karıştırsak , sanırım farkeden olmazz.
( Sözüm meclisten dışarı , dünyanın en akıllı insanları arasına bayanlar olduğu gibi , dünyanın en aptal yaratıkları sırasına giren bayanlar da var...)
mesela benim adresleri spam şirketine veren bayan gibi vs vs
Tüm bayanlara saygılar...
Ziyarete bile gelmesibler mümkünse, insanın dengesi bozuluyor ansızın.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
kızlar yada bayanlar
osmanlı neden battı
neden trafik terörü çıktı
neden bu haldeyiz düşündünüzmü
bayanların sorun olduğunu söylüyorsunuz ama genelleme yapmadan önce şööle bi bakın gitgide her alanda başarılı bayanlar olmaya başlıyor.Ayrıca bayanların akıllısı akılsızı war diyebilirz ama erkeklerin hepsi de sütten çıkmş ak kaşık deil.Trafik terörünün tümünü de bayanlara yıkmak oha dedirten bir iddia.Ben mesela hiç arabadan inip diğer araçtakine kafa atan maganda bir bayan görmedim Hem bu ülkede erkek sürücüler daha fazla sizin hiç mi payınız yok.Suçu karşıya atalım kutulalım zihniyeti...Askerlik konusunda da şöyle söyleyebilirim...Tam bir askerlik olmasın bence ama olası bir savaş durumunda neler yapılabileceğinin öğretildiği eğitim dönemleri olabilir belki
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
gelsinler abicim askere,beni de seferberlik için geri çağırsınlar.ömür boyu yapalım askerliği.zaten onların askeri değil miyiz?
slient eğer trafikteki durumunuzu inkar ediyorsan bişi demiim
hem neden alındınki
ben trafikteki durumumuzla ilgili iyi veya kötü hiç bir yorum yapmadım.Sadece tüm sorunu bize mal edemezsiniz bunu yapmanız da oha dedirten bi durum olur dedm.Hepiniz sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz dedim.Çevremde sorunun bizzat kaynağı olan maganda tipleri ve bu tiplerin de erkek olduğunu görmemek için kör olmak gerek ancak tüm erkeklerin de böyle olmadığının farkındayım dedim.Siz de farkında olun artık kadınların fabrikasyon olmadığını ve birbirlerinden farklı olabileceklerini dedm!!!musti81 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
ne bağrıyon
çocukmu va karşında
bu arada hepimiz fabrikasyonuz
Bence askere 1 sene sadece kız alsınlar
Ama sonrada askeriyenin baya bir psikologa ihtiyacı olacak
aman aman ağlama tamam bağırmıyom anladın sen zaten ne demek istediimimusti81 adlı üyeden alıntı
lam daha gitmeden kavga çıktı
gitseniz
bu arada askeriyede karı kız kavgası aklıma geliyor
çıkıyor erin biri çavuşa abi benim kıza bakmışsın
erler birbirini yiyor ulan o benim kız felan
"Trafik terörünün tümünü de bayanlara yıkmak oha dedirten bir iddia.Ben mesela hiç arabadan inip diğer araçtakine kafa atan maganda bir bayan görmedim"
slient ben mi yazdım bunu
hakedene atacaksın kafayı
musti81 adlı üyeden alıntı
silentfairy adlı üyeden alıntı
silentfairy adlı üyeden alıntı
Comfirmation Bias
bi yastıkta kocayın ortada yaşamayın aşkırEnE adlı üyeden alıntı
askerde çoğu iş için asker yetmez.bazı birliklerde 3 kişilik işi bir asker yapar ve günde 2-4 saat falan uyur..çünkü ordumuzun çok fazla tesisi vardır ve bu tesislerdeki yığınla iş için her zaman adam lazımdır.kızların askere gitmesi iyi olur.çünkü bu amele işlerin bir kısmını onlar yaparsa senede 4 kere yerine 8 kere asker alınır ve askerlik yarı yarıya kısalır.askerde vatan savunmasını yapan grup sanıyorum ki ordunun % 30 falan ancadır.geri kalan % 70 i çok sıkıcı amele işler yapar.(o da lazım)..bilmiyorum ama belki dünyanın tüm orduları böyledir.G-3 le atış yapmadan gelmiş çok adam tanıdım.Meliss adlı üyeden alıntı
düz piyade sınıfı yerine seri hareket eden savaşçı olarak yetişmiş uzman çavuşlardan kurulu mekanize komando birlikleri olması lazım.(jandarma bunu yaptı. uzman jandarmalardan oluşan timleri var)ordu profesyonelleşmektedir.ilerde ordunun tüm muharip sınıfları profesyonellerden oluşacak,sivil kaynak ise geri hizmet sınıflarında kullanılacaktır. yani kamuflaj giyip amelelik yapacak siviller.öyle de olması lazım.benim o G-3 lerle attığımı rahat rahat vurabilmem için en az 100 mermi atmam lazım ki elim gözüm alıssın. bu ihtisas işi yani. uzman işi.
askerlik anormal monoton ve sıkıcı bir ortam. kadın gibi dakka başı herşeyden sıkılan 3 dakikada bir yenilik yapmış olmak için yenilik yapan bir bünye orda delirir.ayrıca bunlar askere alınsa hepsi yazıcı olur............. kamyonla gelen kömürü gene erler taşır.hiç olmazsa asker sayısı iki takına çıkacağı için askerlik yarı yarıya kısalır tek iyi tarafı o.
dediğimgibi gönüllü 1 ay gitseniz belki seversiniz güzel birşey yani gidip yaşamanızı isterdim öyle bizim anlatmamızla olmazMeliss adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)